vs GSM Cell Phones

   Door K. LynnIf u zich in de markt voor een nieuwe vervoerder en cellulaire mobiele telefoon is het belangrijk dat u een geïnformeerde consument en kennen de verschillen tussen de twee primaire cellulaire technologieën beschikbaar, CDMA en GSM technologie.

Wat is CDMA

CDMA is een acroniem voor Code Division Multiple Access, het is een digitale technologie die gebruik maakt van de zogenaamde “spread spectrum technieken.” Dit betekent dat het verzonden signaal frequentie varieert bewust. Het toestaan van het signaal te variëren geeft een vermogen van meer bandbreedte dan zou worden toegestaan als de frequentie niet was gevarieerd. CDMA is al lang de standaard in de VS en is bekend om zijn vermogen om een betere spraak-en datadiensten dan andere cellulaire technologieën op de markt. Verizon en Sprint CDMA-technologie gebruiken.

Wat is GSM

GSM is de afkorting voor Global System for Mobile Communications, het is een digitale technologie die een vaste frequentie elke gebruiker op het netwerk kent. GSM is de huidige standaard in de meeste van Europa, Azië, en heeft een snelle vorderingen gemaakt bij het verwerven van marktaandeel in de VS. GSM telefoons gebruik SIM-kaart technologie. ATT en T-Mobile gebruik GSM-technologie.

SIM-en R-UIM

Een SIM-kaart is een kleine verwisselbare chipkaart waarmee gebruikers gemakkelijk schakelen tussen handsets met behoud van hun persoonlijke contactgegevens en adresboeken. De SIM-kaart is gekoppeld aan het netwerk van de carrier en kan worden verplaatst zonder tussenkomst van de vervoerder. Het activeren van een nieuwe telefoon op een GSM-netwerk is zo makkelijk als het brengen van een SIM-kaart activeren in. GSM-telefoons met een SIM-kaart verwijderd kan later opnieuw worden gebruikt zodra een SIM-kaart wordt geplaatst in.

CDMA telefoons zijn niet-kaart is ingeschakeld, betekent dit dat de mobiele telefoon gebruikt worden op de CDMA-netwerken kan alleen worden gebruikt op die netwerken. De telefoon zelf is gekoppeld aan het netwerk van de carriers, je kunt niet overschakelen naar een nieuwe CDMA-telefoon zonder eerst met uw vervoerder en ze uit te schakelen uw oude telefoon en daarna het activeren van uw nieuwe telefoon op hun netwerk. Zodra de oude telefoon is uitgeschakeld het dan nutteloos wordt.

De CDMA gelijk aan een SIM-kaart wordt een R-UIM kaart; Verwisselbare User Identity Module. De R-UIM kaart is nog niet beschikbaar in de Amerikaanse markt, die momenteel alleen beschikbaar zijn in delen van Europa en Azië.

Reizen

U vindt dat zowel de GSM-en CDMA-netwerken hebben een goede dekking in de grote stedelijke gebieden. Wanneer je merkt dat je roaming buiten uw gebruikelijke gebied u zich ook bevindt zonder voldoende dekking als u op een CDMA-netwerk, vooral als u in een meer landelijk gebied. GSM-maatschappijen hebben contracten met andere GSM-maatschappijen die hen in staat stellen beter roaming dekking hebben, zelfs op het platteland. Als je gaat om internationaal te reizen met een GSM-provider die u zal zeer waarschijnlijk geen moeite hebben met het krijgen van een signaal van een internationale luchtvaartmaatschappij. De meeste luchtvaartmaatschappijen op de internationale markten zijn GSM-netwerken. U moet controleren met de door u gekozen vervoerder over de binnenlandse en internationale roaming plannen die zij u kunnen bieden.

TDMA

TDMA, of Time Division Multiple Access, is vooral in gebruik in Amerika (Noord en Zuid) en sommige delen van Azië. TDMA is niet populair in wijdverspreide gebruik vanwege het gebrek aan flexibiliteit als het vergelijkt met de andere twee digitale cellulaire technologieën. Huidige mobiele providers die nog steeds gebruik van TDMA-technologie zijn voorspeld overschakelen naar de meer populaire en meer flexibele gsm technology.Find een fantastische selectie van accessoires mobiele telefoon en de perfecte degene die u zoekt op http://www.wonderfulcell.com