Uw Pocketsize Wereld

   Door Mark TrumperIn de laatste tien jaar of zo, heeft de technologie geëxplodeerd. Todays technologische gadgets zijn kleine, snel, krachtig en overal. Deze bloei van de technologie heeft tal van persoonlijke voordelen, waardoor gebruikers een mate van vrijheid die nooit eerder is gezien.

De laptop was misschien wel het eerste apparaat naar de gebruiker van het kantoor en buiten in de cafes, dragen de luchthaven, en zelfs de parken. En zoals reeds in mei 2003 heeft de laptop is outselling het bureaublad. Vandaag de trend is voor nog kleinere laptops – “nettops” – en geïntegreerde mobiele kaarten, de combinatie van wat betekent dat de laptop krijgt nog meer mobiel. Gebruikers kunnen nu met hen dragen de gegevens equivalent van een volledige bibliotheek verdieping op een bepaald moment, maar ook voortdurend toegang hebben tot het internet, complete muziekcollectie en verschillende sociale netwerken.

De mobiele telefoon, meer nog dan de laptop, heeft gezien exponentiële toename in vermogen en prestaties in de afgelopen jaren. Wat was ooit een grote steen-achtig apparaat, enkelvoud in doel en gebruikt door enkele, is uitgegroeid tot een kleine computer in zijn eigen recht en wordt een product van de massa. En whats meer, zijn mensen beginnen af te zien van hun eigen telefoons en steeds grotere prijzen. In 2004, 5 van de Amerikanen (1 van elke 20) hadden verlaten hun vaste lijnen in ruil voor een “mobiele telefoon slechts” bestaan. Tegen het einde van 2007 was dit aantal steeg tot 16, en nu is dat aantal geborsteld boven de 1 op de 6 huishoudens merk.

Laptops en mobiele telefoons zijn, natuurlijk, slechts het topje van de ijsberg. Apple overtrof de 100 miljoen mark op de iPod, bijna twee jaar geleden, en zij vertegenwoordigen slechts 70 van de mondiale digitale muziekspeler markt. Digitale cameras in alle vormen en afmetingen zijn bijna geheel vervangen film cameras, waardoor bijna iedereen om hun innerlijke Ansel Adams omarmen. En elke dag zijn er kleinere en meer functionele hybride mix apparaten die de rol van sommige of alle van deze. Technologie heeft in wezen in staat ons allemaal om een pocket-sized wereld hebben.

Toegegeven, dat zakformaat wereld is niet zonder nadelen. Hoewel de prijzen over het algemeen over de hele linie gedaald, de prijs is nog steeds niet iets dat gemakkelijk kan worden over het hoofd gezien, vooral als men van mening dat de schade die kan worden gehouden wanneer items worden verloren. Ja, het probleem met een zakformaat wereld lijkt te zijn dat onze toestellen nu zo gemakkelijk verloren, en dus schadelijk wanneer gegaan.

Voor sommige dingen, cameras en MP3-spelers, het verlies is gewoon een mengsel van financiële en ongemak. Een verloren iPod betekent youre een paar honderd dollar en je kan een beetje uitgehongerd voor muziek tot je vervangen. Maar het verliezen van een laptop veel meer schadelijk kunnen zijn als het dient als uw middel van het betalen van rekeningen, het vinden van nieuws, en werken. Naast de mogelijkheden voor identiteitsdiefstal, youre vaak gedwongen een beroep te doen op een back-computer die ontbreekt de gegevens die u nodig hebt om iets anders te volbrengen uw werk. De een op de zes Amerikaanse huishoudens zonder vaste lijn, het verlies van een mobiele telefoon, iets wat zo gemakkelijk bereikt, kan moersleutel weg hun enige echte manier van communiceren over afstand.

Dus, hoe precies doet men voorkomen dat een dergelijk verlies in een wereld die past in een zak? Nou, voor starters, krijgen in de gewoonte van regelmatige back-ups. Itsa goed idee om uw gegevens op verschillende locaties, en bij voorkeur op een fysieke drager. Ten tweede, gebruik maken van een sterk wachtwoord. Hoewel sterke wachtwoorden kan moeilijk zijn om te onthouden, ze zijn ook moeilijk te kraken. Dit betekent dat zelfs als je verliest het apparaat, is iemand meer kans om gewoon te vegen dan gebruikte een opgeslagen wachtwoord in uw internet browser op uw bankrekening openen. En tot slot, zoals uw contactgegevens op een klein etiket aangebracht aan de buitenkant van het apparaat. Het ontvangen van een telefoontje van iemand die vond uw digitale camera, iPod of laptop, of een e-mail van iemand whos vond uw telefoon kan een beetje als het winnen van de loterij zijn, besparen zowel in tijd, geld en vrede van mind.Mark Trumper is de president van MaverickLabel.Com, een bedrijf dat is opgericht om te voldoen aan de groeiende behoefte aan een label bron gebruik te maken van de nieuwste technologieën gecombineerd met ouderwetse kwaliteit en klantenservice. Zij zijn gespecialiseerd in aangepaste etiketten printen en hebben medische kantoor labels toegevoegd aan hun groeiende lijst van label producten .