Understanding Basic Vermeldingen in het Indoor Fiber Optic Cable Installation

   Door Colin YaoFiber optische kabels worden blootgesteld aan elektrische, mechanische, chemische en ecologische elementen, dus een goede installatie is cruciaal voor de lange termijn stabiliteit en het voortbestaan van glasvezel kabels.

Kabel installatie moet ook voldoen aan de NEC (National Electric Code) en de plaatselijke bouwvoorschriften. NEC geeft aan dat glasvezel kabels kunnen worden geplaatst in dezelfde Raceway, kabel-lade of behuizing met kabel-TV, telefoon, communicatie circuits en klasse 2 en 3 afstandsbediening signalering circuits.

Merk op dat je nooit moet de vezel gebracht optische kabel in dezelfde behuizing die huizen elektrische opzeggingen.

Wat zijn kanalen?

Conduit is een buis of trog voor het beveiligen tegen elektrische of communicatie draden en kabels. Het kan een vaste of flexibele buis waarin kabels worden uitgevoerd. Het huis en de bescherming van de glasvezel kabels, alsook elke andere vorm van gegevens of communicatie transmissie lijn.

Ondergrondse leidingen worden ook wel kabelgoten en bestaan uit een of meer leidingen verdeeld nauw samen. Ze zijn vaak direct in de grond begraven in beton behuizing. Duct lijnen te beëindigen in de ondergrondse gewelven genaamd mangaten. Conduits zijn gemaakt van glasvezel, PVC, PE en andere materialen.

Bovengrondse leidingen zijn gemaakt van metaal of Niet-metaal materialen. Ze kunnen gebruikt worden in kwetsbare of verborgen locaties bovengronds.

Kenmerken van een goede leiding installatie

1. Goede mechanische eigenschappen bestand zijn tegen de krachten die door kabel-installaties

2. Merkt glasvezel kabels minimale buigradius

3. Geen scherpe randen of bochten raakt de glasvezel kabels in de route

4. Voldoet aan de huidige en toekomstige uitbreiding eisen

Wat zijn kabelgoten?

Een kabel is dienblad een samenstel van eenheden van metaal of andere onbrandbare materialen die vormen een continue, stijve steun voor glasvezel kabels. Kabelgoten worden gebruikt in de industrie en ze aanzienlijk vereenvoudigen de installatie van glasvezel kabels.

Kabelgoten komen in verschillende vormen, met inbegrip ladder type, trog type, kanaal type en vaste-bottom type.

Ladder type kabel is lade een metalen structuur bestaande uit twee lange zijde verbonden rails dwars door de individuele leden. De dwars leden bieden de ondersteuning voor glasvezel kabels.

Via het type kabel is lade ook een metalen structuur. Het bestaat uit een geventileerde bodem en is dicht bij elkaar ondersteunt binnen integraal of afzonderlijke lange zijde rails.

Kanaal type kabel bestaat uit een lade een stuk geventileerde of solid-kanaal onderste gedeelte.

Solid-bottom type kabel is lade een metalen structuur die geen openingen in de bodem heeft. Integrale of afzonderlijke lange zijde rails bieden de ondersteuning voor de vezel kabels.

Wat zijn dozen trekken?

Trek dozen worden gebruikt voor het breken lange lengtes buis voor een eenvoudigere en lagere spanning kabel trekt.

Trek dozen zijn meestal geplaatst in de buurt van leiding in de bochten en lange rechte loopt. U moet ten minste een vak trek na elke 90 seconden bocht en in lange buis omspant.

Bij het trekken van de kabel uit te trekken dozen, ervoor te zorgen dat minimaal de cables bochtradius is altijd nageleefd. Kabel getrokken door een hoek te trekken doos moet eerst worden getrokken in een lus, omdat de scherpe hoek van de pull-box kan gemakkelijk beschadigen de kabel en de fibers.Colin Yao is een expert op glasvezel communicatie-technologieën en producten. Meer informatie over antenne-fiber kabel, glasvezel kabel-antenne, antenne glasvezel kabel over Fiber Optics Te koop Co