The Worlds Best Verrekijkers, een persoonlijke keuze

   Door Terry RossThe vraag is welke van de marktleiders op het gebied van de optica kan aanspraak maken op die geproduceerd beste worlds verrekijker?

Its niet te hard aan diegenen die een plaats verdienen in een directory voor de beste verrekijker de worlds te identificeren, optica zijn specialist stukjes kit en is er een duidelijke kloof tussen de arme wezen, de redelijke tot goede kwaliteit en de uitzonderlijk. Maar op een enkele uit een van de uitzonderlijke als het uit en uit de beste verrekijker isnt zo eenvoudig gezien het feit dat persoonlijke smaak en binoculaire aanvraag hebben beide een sterke invloed hebben op het besluit.

Wat kan gezegd worden is dat voor een verrekijker naar functie in de beste verrekijker een world-lijst moeten ze een passie te maken, prikkelen u wanneer u ophalen en maak je nooit willen hen neer. Een uitzonderlijke verrekijker moet niet alleen een uitstekende kwaliteit optica, maar zo goed gebalanceerd dat je Dont zelfs weten dat ze in uw hand zodat u acht te nemen voor langere tijd in perfecte comfort.

Tenzij u hebt ervaren het verschil tussen goed en absoluut fantastische wont je ooit begrijpen hoe de world beste voelt, dus als je echt wilt weten test gewoon een paar van Swarovski 8,5 x 42 EL tegen misschien een Pentax DCF SP 8 x 43. De Pentax is goed, heel goed, maar de Swarovski is speciaal. Een woord van waarschuwing, Dont dit doen, tenzij je kunt veroorloven om te upgraden als mindere geprijsde verrekijkers zal lijken nooit meer hetzelfde zijn!

Zoals ik al zei persoonlijke smaak is belangrijk en zal er vaak meningsverschillen met een gebruiker aan te nemen dat Swarovski zijn beste worlds verrekijker terwijl een ander zal zweren bij Leica (bijvoorbeeld), maar wat de top verrekijker gemeen hebben is de fabrikanten absolute aandacht voor detail in betrekking tot ontwerp, gewicht, grootte en evenwicht en de uitzonderlijke kwaliteit van de optica en optische coatings.

Toepassing is echt belangrijk, omdat de beste van de worlds verrekijker for Birding absoluut nutteloos zou zijn geweest voor de sterrenkunde of voor het mariene milieu en de verrekijker die goed werken voor sport-, reis-of theater wouldnt zo goed voor het observeren van de natuur of de jacht.

Voor gebruik op zee de commandant Steiner verrekijkers zijn moeilijk te verslaan. Zij zijn de enige mariene verrekijker te komen met Nano Steiners bescherming tegen het milieu, ze zijn zout water bestendig, waterdicht tot 10mtrs, hebben een lange levensduur NBR rubber pantser, hoge prestaties optica, oogklep uitwisselbaar systeem met een specifieke oogklep voor brildragers en een 30 jaar garantie. Dit zijn echt professionele mariene verrekijker die een geweldige prestatie in alle lichtomstandigheden, een sterke mededinger voor de beste verrekijker de world in een mariene milieu te leveren. Andere opties zijn de Nikon Stabileyes die tweemaal de prijs maar bieden beeldstabilisatie technologie of Canon IS verrekijker hoewel deze specifiek zijn ontworpen voor gebruik op zee.

Als u na beeld stabilisatie verrekijker een kijkje nemen op de Canon 10×42 IS WP verrekijker. Gebruikers absoluut rave over hen. Zij zijn de eerste verrekijker met lenzen die de rode L-serie alleen overgaat eerder gevonden op professionele Canon objectieven, voeren zijn volledig waterdicht en hebben een ongeëvenaarde capaciteiten IS (in bewegende omgeving).

Voor de beste verrekijker de world voor Birding wilt u misschien de Swarovski EL 8,5 x 42s, een werkelijk uitstekende beetje kit die een gebruiker ervaring die u nooit zult vergeten levert proberen. Een andere grote vogel verrekijker is de Leica Ultravid 42 serie, absoluut schitterend Binos, compact (voor hun klas), en toch buitengewoon helder.

De beste reus verrekijker kan leveren een prachtig uitzicht van de hemel objecten en de juiste zijn om een uitstekende aanvulling op de gereedschapskist astronomers. Fujinon produceren top kwaliteit sterrenkunde verrekijkers (tot 150mm objectief diameter), hoewel tegen een prijs die buiten het bereik van de gemiddelde gebruiker. De Nikon 10 x 70 IF SP WPs zijn betaalbaar en leveren een uitstekende combinatie van astronomie verrekijker.

Fujinon ook enkele van de beste nacht de world visie verrekijker, maar ze komen met een zeer hoog prijskaartje!

Voor elke toepassing is er vaak een andere korte lijst voor de beste verrekijker de worldsin die klasse dus als uitgangspunt moet u beslissen wat u precies wilt uw verrekijker voor gebruik. Dit zal dan kunt u uw zoekopdracht met betrekking tot de vergroting, de grootte van objectieflens enz. en fabrikanten in het algemeen aangeven geschikte toepassingen voor hun verrekijker. Controleer altijd de kwaliteit van de lenzen en de lens coatings, Dont genoegen nemen met iets minder dan volledig multi-coated optiek en Bak-4 prismas (tenzij de prijs is een probleem voor u). Prijs isnt altijd een indicatie van hoe goed een verrekijker is zo vogelen / sterrenkunde forums, enz. zijn een goede plek om die kleine juweeltjes die zo goed presteren als de bekende top performers, maar vinden voor een lagere prijs.

Happy jacht voor de beste verrekijker de worlds .. Bezoek pro-binoculars.com de site ontworpen om het kopen van een verrekijker een stuk makkelijker .