The Spy Cameras en de Nanny cameras zijn Fabulous Instruments

   Door Estephen DolanoThere waren enkele medewerkers oprecht in mijn kantoor, die klaagden mij over de onlusten in mijn kantoor tijdens mijn afwezigheid, maar ik was het niet uitbetalen van acht ten aanzien van hun klacht, want ik was echt druk en krijgt niet de tijd om actie te ondernemen tegen hen. Ik heb nog een kantoor te verzorgen en ik moest aan dit kantoor ook regelmatig te bezoeken, maar ik was niet in staat om zowel de kantoren te beheren op hetzelfde moment, dus ik stond mijn vrouw aan de andere kantoor te sluiten en verzorgen van. Dus ze gemakkelijk overeengekomen en toen was ik ontspannen en kon concentreren op mijn werk rustig.

Ik nu besloten om actie te ondernemen tegen de mensen die probeerden te creëren verstoringen tijdens de werkuren. Zoals ik was zich bewust van de voordelen van de verborgen cameras, de spion cameras en cameras het kindermeisje ik nog wilde bevestigen dat die men mij zou kunnen helpen bij het voldoen aan mijn eisen en die cameras zou passen in mijn budget en dus heb ik aangemeld bij een van de de belangrijkste websites van de stad en ging door alle details van de cameras en uiteindelijk besloten om een bestelling te plaatsen voor de verborgen camera in de pen. Mijn bestelling is geplaatst en de camera werd verscheept naar mijn kantoor binnen een paar dagen. Deze pen DVR Spy camera is uitgerust met de mogelijkheid van video-opnamen ook een camcorder kan het gebruik van de 4GB geheugen en is ook erg groot. Ik zou dan alle opnamen gedaan door de stekker in de USB. Ik had gewoon de pen te houden in de richting waar ik nodig had het evenement te worden geregistreerd en zet de camera aan. Ik hield de pen camera op de pen staan en hield de pen staan in de grote zaal waar doorgaans alle medewerkers samen zitten en werken. De camera begon haar missie geeft me geweldige resultaten. Alle acties van mijn medewerkers werden gevangen genomen en op deze manier kon ik traceren het verschil tussen de oprechte en de onoprechte mensen op mijn kantoor. Ik waarschuwde al de onoprecht medewerkers en vertelde dat zij zouden worden ontslagen, indien zij geprobeerd om verstoring te maken tijdens de werkuren op kantoor in de toekomst.

Zodra ik vrijstelling kreeg van dit probleem dan weer een probleem begon in mijn huis. Zoals ik al eerder aangedrongen dat ik mijn vrouw ook naar het kantoor te sluiten, dan moesten we onze baby thuis te laten met de baby sitter wie we net een paar dagen geleden had gehuurd. We hebben gemerkt dat onze baby had wat rode borden op het lichaam en dat hij altijd zou huilen alsof de merken waren hem heel veel pijn. Toen hebben we de baby naar de dokter voor een check-up kwamen we te weten dat deze waren de merken van de wringt en de mishandeling. We waren verbaasd en waren voortdurend ook bang dat het niemand anders was dan de baby sitter die kan dit doen om ons kind. We hebben meteen besloten om een nanny camera te installeren in het huis, zodat we de baby sitter kunnen ontslaan met volledige bewijs. We kochten een Teddy beer kindermeisje camera en hield het in de kamer waar de hele dag de baby sitter haar tijd zou doorbrengen met onze baby. Al de slechte behandeling die wij gebruikt om onze baby te geven werd gevangen genomen in het kindermeisje camera en ze was ontslagen uit haar work.for spy cams en voor informatie over micro-spion nanny cam Please visit: http://www.my-spycam.com