The Rundown Op HTML Versie Control


   Sam MillerIt is een must voor elke ondernemer bekend te zijn met html-versie controle software. Dit komt omdat dit stukje software is zeer nuttig, vooral wanneer uw business deals met repetitieve taken en systematisch testen dag in dag uit. Het is dus een must om vertrouwd te zijn met version control software, zo niet de diepgaande techneut details, dan alleen de basis.

Er zijn zoveel problemen die kunnen worden opgelost door de html-versie controle software. Een van deze problemen is samenwerking. Zo werk je voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in artikel marketing, en er zijn een aantal redacteuren werken aan de vele artikelen uw web content schrijvers produceren in een enkele dag. Wat als, bijvoorbeeld, twee of meer redacteuren te nemen over een bepaald artikel van hun belang, en ze willen dat hetzelfde bestand bewerken op hetzelfde moment? Je kan zelfs denken dat dit een scenario dat waarschijnlijk niet gebeuren, maar dit gebeurt. Dus, net wat doe je? U kunt vragen deze editors om de beurt het bewerken van het bestand, voor starters. Maar dit is niet echt de optimale keuze, omdat dit zou betekenen dat slechts een persoon werkt op het artikel per keer. Dit is eigenlijk contraproductief. Een andere optie is om twee exemplaren van het artikel te maken en laat de redactie werken beide exemplaren op hetzelfde moment. De verschillen kunnen dan worden opgelapt achteraf. Dit is nog contraproductief omdat veel herziening is om hier te worden afgedwongen. Voeg toe aan het feit dat een heleboel dingen kunnen verloren gaan tijdens het bewerkingsproces.

De belangrijkste oplossing dan hier is het gebruik van versie controle. Wat gebeurt hier is dat de kapitein kopie of het originele bestand wordt bewaard in wat bekend staat als een centrale opslagplaats. Deze opslagplaats fungeert als een centrale opslag ruimte die originele bestanden bewaart, evenals details over de auteurs en de schepping data. Elke auteur is dan gegeven een werkende kopie van het bestand. Ze gaan dan over hun individuele stijlen van bewerking. Als ze het bewerken van hetzelfde bestand gedaan, dan plegen ze hun bewerkte bestanden aan het archief. Wat hier gebeurt is dat de veranderingen van beide werken exemplaren worden toegezonden aan de repository waar een nieuwe herziening van het bestand dan wordt gemaakt. Aan een update van dat bestand dan zou betekenen dat het bestand dat de meest recente wijzigingen bevat krijgen.

Een ander probleem dat dit stukje software kan oplossen omvat de ondergang van veranderingen. Vaak is er een noodzaak om bepaalde wijzigingen in een bestand of document ongedaan te maken. Echter, het bestand het hier om gaat is niet echt het bestand, zodat u de wijzigingen ongedaan te maken, maar nog steeds volledige geschiedenis van de file te houden. Met html-versie controle software kunt u eigenlijk configureren om elke herziening ooit gemaakt van alle bestanden op te slaan. Het systeem kan bovendien de namen van de mensen die verwerkt al deze wijzigingen. Op deze manier zou het makkelijker zijn om terug te gaan in de tijd en je achterhalen stappen naar een bepaalde herziening. Met slechts enkele van de vele voordelen, is het duidelijk dat dit stukje technologie is een must-have voor bedrijven over de hele world.If u geïnteresseerd bent in html-versie controle, check deze website voor meer informatie over HTML-document controle te leren.

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.