Jewelry Tools and Jewelry Supply voor sieraden Casting

   Door Kent KleinCasting Jewelry is een oude vaardigheid die is al zo lang als er sprake is van juwelen in de wereld. De oude Egyptenaren zijn meestal gecrediteerd met het perfectioneren van het proces, maar gieten sieraden werd ook beoefend door meso-Amerikaanse samenlevingen en culturen in Azië en het Midden-Oosten. Het giet proces wordt verloren-was en is nog steeds erg populair bij ambachtslui die genieten van het maken van handgemaakte sieraden.

Door de naam van het proces, kan men vermoeden dat betrokken was is die verloren zal gaan. Terwijl de verloren-was-proces wordt voornamelijk gebruikt voor het gieten van ringen en armbanden, andere items, zoals beelden kunnen ook worden aangemaakt. Investment gieten is een andere naam van deze gieten juwelen methode en beide zijn aanvaardbare voorwaarden het enkel afhankelijk van de voorkeur van de speakers.

The Lost wax casting proces heeft vele voordelen. Bij het maken van sieraden op deze manier, zal het wiel kunnen identieke stukken snel en efficiënt te maken.

Er zijn verschillende bedrijven en particulieren bereid om het stuk te brengen voor u voor een prijs. Veel van deze bedrijven kunnen meerkosten, de kosten van de handel, dus als je over de middelen en het vermogen je misschien beter het gieten van je eigen sieraden.

Lost-wax casting omvat een aantal stappen. Indien goed gevolgd en met precisie de kunstenaar vindt het proces plezierig. Voordat u begint, moet u om te komen met een idee voor het stuk van juwelen. Over het algemeen is het beeld van het stuk gemaakt met wax hoewel sommigen liever met een metalen meester exemplaar in geval van fouten. Je gaat het maken van de mal met behulp van het origineel. De mallen worden gebruikt voor het gieten van juwelen en sieraden maken een grote mate van detail. Als de mal klaar is, ga je te vullen met was om een kopie wax die vervolgens wordt bedekt met zand en silica creëren. Deze keramische schelp zal vervolgens zo verhit dat de was is gesmolten uit. De was kan worden hergebruikt dus zorg ervoor dat het veilig verzamelen tijdens deze stap. De keramische exemplaar zal worden hol en je zal hebben om het te testen voor de gaten voor het gieten van het gesmolten metaal. Daarna zal je licht hamer de keramische schelp weg te onthullen het eindproduct.

Het eindresultaat van de verloren-was-proces is meestal zeer gedetailleerd en precies het creëren van een mooi stuk.

Casting sieraden kan een winstgevend bedrijf, afhankelijk van uw vaardigheidsniveau en creativiteit. Deze vaardigheid neemt af als de sieraden bedrijven overschakelen naar geautomatiseerde en automatische middel van het creëren van hun stukken. Hoewel deze slimme zet is voor de sieraden bedrijf als de productiekosten, het eindresultaat vermindert ontbreekt een bepaalde wenselijke element dat handgemaakte sieraden bezit.

Casters staat zullen zijn om de mal gemaakt tijdens de verloren-was-proces een paar keer voordat een nieuwe mal gemaakt te worden gebruikt. Extra zorg en aandacht te worden besteed aan het polijsten van eventuele onvolkomenheden of patchen van eventuele varianten tijdens het gietproces. Verschillende dingen mis kan gaan tijdens het gieten met name bij het verwijderen van de mal, dus opgepast worden extra voorzichtig en oplettend gedurende deze tijd.

Casting sieraden is een waardevolle vaardigheid te beheersen en als u van plan op het maken van geld van uw huis gieterij, is dit een goede plek om te start.Go Metal Casting Zone om uw gratis ebook over Metal Gieten krijgen op Metal Casting. Metal Casting Zone heeft ook sieraden Casting Forum, Sieraden Tools Blog en een metalen gietstuk Blog met dagelijks nieuws over Metal Casting. U kunt zoeken Metal Casting Zone op www.metalcastingzone.com .