Is Page Rank Matter ?

   Door Cliff Posey JrDoes page rank echt belangrijk of is SERP alles? PR is alleen goed voor de link verkopen? Is het kopen van links rechts? Of is die links verkoopt verkeerd? Kan ik winnen elk voordeel met PR tegen mijn concurrent? Kan PR daadwerkelijk me te helpen met iets helemaal als ik mij niet verkopen / kopen van links?

In veel webmasters adviezen die het hangt af van je eigen ethiek en behoeften en uw doel voor de site in het algemeen. Veel webmasters Dont kopen of verkopen links, omdat volgens hen het niet nodig is. Sommige webmasters geloven in hun eigen capaciteiten te worden gebonden aan door anderen.

PR-aangelegenheden heel veel, en hier is waarom. Wanneer u zoekt naar de meest concurrerende voorwaarden en alleen degenen met een goede PR opdagen op de eerste pagina SERPs. PR-aangelegenheden ook wanneer u wilt reputatie als een site niet alleen in de SERP ranglijst, maar met uw bezoekers en collega webmasters ook. PR-aangelegenheden in termen van vertrouwen en een bezoeker die heeft zelfs het geringste idee van PR weet het verschil tussen een site met PR en een zonder. Betekent het dat een site zonder PR of een net startende doesnt hebben die mogelijkheid? Het heeft zeker de mogelijkheden. Elke site gaat uit van de kuil, de zeer bodem, waar de PR bestaat niet. Het opbouwen van vertrouwen door het schrijven en met “kwaliteit” inhoud zal helpen, zelfs als u niet beschikt over een PR. Stel je voor dat uw site PR en kwalitatief hoogstaande inhoud had! Zelfs als je Dont goed rang in de zoekmachine, de mensen die uw site bezoeken zal het belang ervan kennen in termen van het advies van Googles om alles, na alle PR is de mening van Googles van uw site.

Sommigen zeggen, backlinks zijn alles, is dit verkeerd. Backlinks zijn slechts een deel van de PR-beoordeling. Het is heel goed mogelijk te bereiken zo goed een PR als een site met 50 backlinks of meer gewoon door ervoor te zorgen uw backlinks zijn hoog in kwaliteit en diversiteit. Kwaliteit is niet altijd gelijke hoeveelheid als het gaat om PR.

Kan PR invloed SERP rankings? Ja, natuurlijk. Bijvoorbeeld, als u zoekt naar de term “computer” en controleer de PR van de sites van de eerste paar aanbiedingen, zullen ze hebben goede PR. Als je kijkt weer zie je dat sommige van de sites met een hogere PR zal een lagere positie in de zoekmachine. Waarom is dit? PR aan u wordt toegediend na een bepaalde periode van tijd, zoekmachine rankings dynamischer zijn en de “hele taart” van de de ranking niet volledig gebaseerd op PR. Search engine ranking is gebaseerd op het aantal links, mensen bezoeken en praten over de links, de diversiteit van de links, en het gezag van de links als geheel. SERP posities kunnen variëren dag, elk uur maar PR varieert pas na een bepaalde periode van tijd. De meeste webmasters het erover eens dat SERP wordt bepaald door veel complexere dingen dan PR, maar PR is een grote factor in de bepaling daarvan. Het verschil in termen van positie is slechts tussen een pagina, betekenis, als de lagere PR-site is op nummer een hoger dan de PR-site is er binnen de eerste pagina. Op de lange termijn kwaliteit zonder inhoud, dat lagere PR site zeker zal vallen. De factor tijd is afhankelijk van de nis zelf, sommige niches krijgen nieuwe content elke seconde en wat elke week, dus de niche u bent echt toe doet.

Degenen die zeggen dat PR is alleen goed voor de verkoop van link zijn niet oplette. Er zijn genoeg non-profit organisaties, bloggers en persoonlijke sites die er zijn die bewijzen dat verkeerd. Link kopen / verkopen alleen voor PR is gewoon niet goed, aan de andere kant als u kopen / verkopen van links naar het verkeer te bouwen dan is dat een hele andere kwestie.

PR is erg handig voor de rangschikking goed in de SERP, op zoek naar de duur van de computer bewijst dat. Bijvoorbeeld Dells PR is 8 / 10 en Apples PR is 9 / 10. Waarom precies is Dell is daar meer dan Apple in de ranglijst? Hier is de reden waarom, het is een algemeen feit dat Dell is veel populairder aan mensen die van Apple is, dus Dell gelederen beter. De volgende vraag is waarom doesnt Google presenteren Dell met Apples PR of beter? In termen van web (internet) ontwikkeling

Apple is veel relevanter dan Dell waardoor deze PR 9. In de economie van de worlds kwaliteit is niet altijd de eerste plaats, soms hebben we een compromis kwaliteit als deze van een mindere prijs en gemakkelijker uit te voeren en dat is het geval met rankings. PR is de waarde en de rangschikking is de populariteit van een site als geheel. Blackhatters kunnen manipuleren de ranglijst big time, maar nooit voor de lange termijn! Google is de hoogste en aan het einde van de dag zoeken Googles motor is gebruiksvriendelijk, niet webmaster vriendelijk en dat is de manier waarop het zou moeten zijn. Google beseft dat niet iedereen op het web is een webmaster, normale gewone mensen moeten kunnen vinden wat ze willen, en dat is de manier waarop we zouden willen it.Cliff Posey, eigenaar van CRP Marketing, bezit en exploiteert webbusinesstoolsonline.com Cliff heeft ook bediend diverse andere succesvolle web bedrijven waaronder Love Song Kaarten en Radio Career Consultants. De inhoud van dit artikel is ontwikkeld op basis van zijn ervaring in deze bedrijven en zijn voortdurend onderzoek naar verdere verbeteringen van het bedrijfsleven. Deze blog is voor discussie over websites en web site traffic daarom uw feedback is welkom .