How To Delete Thee recente Documenten Lijst

Sam MillerYour computer houdt van de documenten, bestanden en zelfs de toepassingen die u heeft geopend. Dit record is wat bekend staat als de recente documenten lijst. Technisch gezien is de recente documenten lijst zou eigenlijk het gemakkelijker maken voor elke computer gebruiker bij te houden van de bestanden die hij of zij is onlangs verwerking. Laten we gewoon zeggen dat je een bepaald bestand gesloten, en je je realiseert dat je nodig hebt om deze weer te openen voor meer verwerking. Maar dan, kunt u niet meer herinneren aan de bestandsnaam of de locatie van het bestand zelf. Door te kijken naar uw recente documenten lijst, kunt u eenvoudig bepalen welke specifieke bestand dat u aan het werk was.

Echter, houden een dergelijke lijst kan vormen een bedreiging van de veiligheid ook. Elke persoon die toegang heeft tot uw computer kan gemakkelijk bladeren door deze lijst, om te zien de bestanden die u hebt gewerkt. Door alleen maar te klikken op het bestand zelf, die persoon dan kan het bestand openen en check it out voor zichzelf reeds. We weten allemaal hoe belangrijk de privacy is, vooral wanneer we te maken met bestanden die zeer gevoelige informatie bevatten. Als uw bedrijf gaat met gevoelige informatie voor uw klanten, zoals de sociale zekerheid informatie en met hun credit card gegevens, dan is het een must om uw recente documenten lijst zo waakzaam als nodig controleren.

Een zeer effectieve manier om dit te doen is het verwijderen van de inhoud van deze lijst zelf. U kunt dit doen door het openen van uw recente documenten map en verwijderen van de inhoud ervan. Dit zou de overdracht van de bestanden naar de Prullenbak, die dan moet je leeg uit. Dit is de basismethode voor het wissen van dergelijke bestanden. Toch betekent dit niet echt volledig schrappen van de bestanden zelf te garanderen, omdat de geheugenruimte eenmaal toegewezen aan deze recente documenten nog steeds bestaat. Met behulp van geavanceerde technologie en software kunnen deze bestanden nog steeds worden gemakkelijk teruggevonden.

Er zijn verschillende manieren om zich te ontdoen daadwerkelijk van deze lijst. Het belangrijkste hier is belangrijk om te weten de exacte locatie van waar deze lijst wordt gehouden. Vaak is de lijst samengesteld van de bestanden die bij de. LNK extensie. Deze bestanden worden zichtbaar wanneer je geraakt Start vervolgens Recente documenten.

Er zijn ook momenten waarop de lijst wordt bewaard in het Windows-register. Als u de lijst, moet je gaan via de Register-editor. Druk op Start en vervolgens op Uitvoeren, toetst u regedit. Dit zal dan opent u de Register-editor. Het probleem is dan het vinden van de juiste categorie hier. U kunt gebruik maken van de zoekfunctie die wordt geleverd met de Register-editor. Zodra u de categorie in kwestie kunt vinden, kunt u het rapport te verwijderen of wijzig de bestandsnaam. Op deze manier zal het verslag nutteloos gemaakt.

U dient echter uiterst voorzichtig te zijn wanneer u de Register-editor. Deze tool was eigenlijk geconceptualiseerd en ontworpen voor de meer ervaren computergebruikers. Schrappen van de verkeerde sleutel of sleutels kan zelfs leiden tot een heel systeem crash. Om dit te voorkomen worst case scenario, wordt aanbevolen om de diensten van professionals hier schakelen. Op deze manier, als je het verwijderen van uw recente documenten lijst, wont u weglating van alle sleutels die de zeer verdeling van uw system.If u geïnteresseerd bent in recente documenten lijst, check deze website voor meer informatie over recent veroorzaken toegankelijk document lijst .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , . Bookmark the permalink.