Hoe om beter Digitale Foto

   Door Mark R BoucherDo u het meeste uit uw digitale camera te krijgen? Iedereen kan een point-and-shoot. Maar het bereiken van deze oogverblindende professioneel ogende schoten, youll noodzaak om veelgemaakte fouten te voorkomen en te begrijpen wat basis fotografische technieken.

Hier zijn een paar tips om u te helpen begonnen met het nemen betere digitale fotos.

1. Het vermijden van veel gemaakte fouten

Een van de grootste voordelen van digitale fotografie is in staat om problemen op te lossen in uw fotos na de schietpartij is gedaan. Echter, kunt u uzelf een hoop tijd alleen door het nemen van betere fotos in de eerste plaats. Hier zijn een paar suggesties om u te helpen betere resultaten:

Besteed aandacht aan whats in je frame: Zorgvuldig kijken uit over de afbeelding op uw digicams LCD voor niets in het frame dat u wilt Dont in de foto. Als je een telefoon paal steken van het hoofd van oom Harrys dan is het misschien een goed idee om jezelf of je onderwerp te verplaatsen naar het te vermijden. Kijk altijd naar je achtergrond voordat u op dat sluiterknop. Trouwens, als je let op de achtergrond je wont missen dat shot van een UFO doen van een flyby achter de bruidstaart.

2. Het gebruik van de flits —

Its altijd beter het uitschakelen van de flitser op een kleine digitale camera en gebruik van het beschikbare licht, maar voor de schaars verlichte, overdekte snapshots, kan de flits het verschil maken tussen een onscherp splash van kleuren of het krijgen van een scherp schot van je broer spatten achteren in het zwembad nog steeds dragen dat gehuurd Tux.

Voorkom rode ogen door het veranderen van uw hoek: Jullie hebben gezien die fotos waar de mensen hebben die gloeiende rode ogen. Nee, It geen tijd om de Exorcist oproep It komt omdat bij het gebruik van flitser je schoot de foto met het gezicht van de subject dood op. Verplaatsen naar een lichte hoek naar vermindering van de intensiteit van de rode ogen.

3. Dichter bij uw onderwerpen —

Als u van plan om een grote hoeveelheid achtergrond, dan met alle middelen omvatten stand terug. Anders dicht bij uw onderwerp! Sommige fotografen de neiging om te ver weg staan, vooral bij het fotograferen van portretten. Of ze kon gewoon een gevoelige neus!

4. Beter afdrukken van uw digitale camera —

Merendeel van de tijd de beelden op het LCD-scherm van uw cameras zien er geweldig uit, maar zijn teleurstellend als je ze afdrukken. Geen is geen tijd om Office Space te spelen en de printer te nemen naar de zandbak en het afranselen in kleine stukjes. Het probleem is dat gebreken kan moeilijk zijn om te zien op kleine scherm van uw digitale cameras.

Soms uw afbeelding moet gewoon een beetje werk. Als u een foto die wordt afgedrukt slecht, probeer het bewerken van het beeld in Adobe Photoshop of Photoshop Elements voor het afdrukken. Lichter of donkerder een beeld kan een dramatisch verschil. En soms helpt het om het contrast te verhogen of om de verscherping filter gebruiken (maar ik adviseren dat u dit doet spaarzaam).

5. Zet uw fotos online voor vrienden en familie van kunnen genieten —

Omdat er geen film-of verwerking kosten die gemoeid zijn bij het gebruik van een digitale camera is makkelijk te breken een gigantische aantal fotos. Het vinden van een praktische manier om uw fotos met vrienden en familie te delen kan een gedoe. Gelukkig zijn er veel websites die u toelaten om uw fotos uploaden naar online albums, alsmede het bestellen van afdrukken van hen moet opsturen naar uw huis.

Foto-sharing websites, zoals Webshots, Flickr, of Shutterfly laat u regelen uw fotos in albums en weergegeven voor bezoekers. Veel van deze sites bieden ook online image-editing tools die u zullen helpen dat Frisbee logo wissen van uw officiële UFO photos.Mark Boucher is een ervaren fotograaf met meer dan 30 jaar ervaring. U kunt zien zijn prachtige werk bij Mystieke Light Photography. Mark heeft ook ter beschikking om u de meest krachtige Internet Gratis Online Digital Photo Editor .