Gieten Patronen en Metal Casting Informatie

   Door Kent KleinMetal gieten is een nuttige vaardigheid die zijn wortels heeft in de oudheid. Wapens en sculpturen werden traditioneel gemaakt met behulp van deze methode, maar als de DIY beweging in een stroomversnelling vele hedendaagse wielen hebben een metaal te gebruiken voor het gieten van wastafels, deurknoppen, en vele andere items. Vandaag kunnen kleine gieterijen te vinden in veel tuinen, garages en werkplaatsen.

Om een gietstuk van metaal, moet u een oven staat smelten metaallegeringen bij hoge temperaturen. Meestal zal de individuele metalen wielen construeren hun eigen oven. Er zijn bedrijven die verkopen op kleine schaal ovens, maar ze zijn vaak kostbaar. De meest voorkomende vorm gieten van heet zand uitgegoten die zand of groen zand gebruikt om de mallen waarin het gesmolten metaal wordt gegoten in de vorm eindproduct te maken. De schimmel is een handgemaakt object geplaatst in een kolf waarin twee delen, een hoofd te bieden en sleep heeft. De schimmel is meestal gemaakt van zand, maar kan ook worden gemaakt met andere ingrediënten, zoals latex of zelfs metaal. Het is in de mal die je zal het patroon van de schimmel holte vormen.

De schimmel holte wordt een indruk van het patroon met inbegrip van de fijne details die vervolgens zal worden gevuld met de gesmolten legering. Patroon gieten is een kunstvorm op zich, echt, maar iedereen kan een patroon, zelfs als u geen artistieke vaardigheden wat zo ooit. Het patroon is een origineel dat zal worden gegoten in metaal. Gemeenschappelijk patroon gietstukken met complexe motoronderdelen voor modellen, replicas van burgerlijke Oorlog wapens, beelden, en zelfs juwelen.

Het patroon kan worden gemaakt van een materiaal zoals klei, hout, en was. Het patroon materiaal hangt af van een aantal factoren, zoals het gieten methode en de beschikbaarheid van het materiaal. Als u in staat bent om hout te snijden dan kunt u deze vaardigheid gebruiken om patronen te maken. Er zijn enkele methoden die casting oproep voor de patronen worden gemaakt van bepaalde materialen. Een voorbeeld hiervan is de Lost Wax Casting-methode die wordt gebruikt als was het patroon.

Bij het aanmaken van de schimmel, zult u de originele in de sleep van de kolf en plaats meer molding materiaal geplaatst die het hoofd te bieden. Wanneer de mal droog is zult u zorgvuldig verwijderen van de patroon onthullen een indruk in de mal.

Als u uw eigen patroon u nodig om het te maken met Contractie emissierechten in het achterhoofd. Deze samentrekking vergoeding dient ter compensatie van de krimp die optreedt in veel casting processen. Met het oog op het patroon zonder verstoring van de schimmel, ontwerp-emissierechten moeten ook worden overwogen. Het patroon moet taps toelopende randen toe te staan voor gemakkelijke verwijdering.

Velen die hun eigen patronen zullen toevoegen Sprues, poorten en stootborden om het patroon, zodat wanneer gerokeerd deze items al in de mal. Deze apparaten zullen de gesmolten metaal om zijn weg te vinden in de matrijs holte.

Als je het moeilijk vindt om je eigen patronen maken dan kunt u betalen voor het patroon maken van diensten, hoewel veel wielen in dezelfde situatie alleen maar zal leren hoe patronen om geld te besparen te maken. Patroon gieten is een waardevolle vaardigheid te hebben en kan worden getrokken in plaats easily.Go naar Metal Casting Zone om uw gratis ebook over Metal Gieten krijgen op Metal Casting. Metal Casting Zone heeft ook Spin Casting Forum, Sand Casting Blog en een metalen gietstuk Blog met dagelijks nieuws over Metal Casting. U kunt zoeken Metal Casting Zone op www.metalcastingzone.com .