Free Security Programmas – de juiste prijs voor Computer Safety

   Door Darrin JohnsonWhile denk je misschien dat beveiligingssoftware voor uw computer is duur, een aantal ontwikkelaars hebben een aantal van hun versies beschikbaar zijn via het internet gratis gemaakt. Moeilijk te geloven, maar waar.

In plaats van de aanschaf van dure beveiliging software pakketten die meer vuurkracht dan wat een typische consument ooit zou kunnen gebruiken, kunt u eenvoudiger versies kunnen gratis gedownload worden van bepaalde websites.

Hoewel er inderdaad gratis beveiligingsprogrammas, moet u zoeken naar degenen die bevatten belangrijke kenmerken die werkelijk zal helpen beschermen uw computer. Als u Cant vinden een beveiligingsprogramma dat al deze kenmerken bevat, dan moet u overwegen het downloaden van meerdere afzonderlijke programmas om u te verzekeren zijn volledig beschermd.

De eerste security software die u nodig hebt is een zogenaamde firewall. De meeste nieuwe computers worden geleverd met een firewall reeds ingebouwd Zo niet, echter zal je het nodig hebt om onbevoegde sondes voorkomen van of naar uw computer. Door het aanpassen van de instellingen van uw firewall, instrueren u de computer wat je bent zodat vanaf het internet en die van uw computer naar het internet.

Het volgende onderdeel dat een gratis programma moet zekerheid hebben is een anti-virus programma. Een goede anti-virus programma staat zullen zijn om niet alleen te identificeren en alle inkomende virussen afschrikken, maar moet ook kunnen opsporen, repareren, in quarantaine, en elimineren van besmette bestanden die u al op uw computer.

Er zijn altijd nieuwe virussen worden ontwikkeld – cyber criminelen zijn ingenieuze – het is dus belangrijk dat uw anti-virus definitie bestand wordt regelmatig bijgewerkt, hetzij dagelijks of ten minste wekelijks. Geen anti-virus programma is de moeite waard – gratis of anders – als het Cant het uitvoeren van deze basistaken omdat anders je alleen beschermd worden voor een korte periode van tijd.

Een zekerheid programma moet ook een anti-spyware programma in aanvulling op adware en pop-up blockers. Spyware en adware zijn ingebed in zo veel van de programmas en websites die u bezoekt, dat zonder een effectief programma om ze te blokkeren en te elimineren, zal uw computer steken met spam, reclame, en monitoring-programmas in no time at all.

Spyware kan alleen toegang tot en het verzamelen van persoonlijke gegevens op uw computer zodat je open voor de dreiging van identiteitsdiefstal en meer. Je moet een verdediging programma dat zoekt spyware en adware en reinigt ze zo snel mogelijk, zodat uw computer soepel blijft draaien.

Ten slotte, indien mogelijk, proberen te vinden veiligheid een gratis programma dat een anti-Trojan programma omvat Trojan virussen te elimineren. Dit zijn speciale en unieke virussen die verborgen zijn in programmas zoals een spel of zelfs een muziekbestand.

Anti-Trojan programmas moeten in staat zijn om alle bestanden te scannen die u downloadt na te gaan of ze zijn veilig en onschadelijk. Nogmaals, zorg ervoor dat uw beveiliging programma biedt dagelijkse of wekelijkse updates, omdat Trojan virussen zijn voortdurend in ontwikkeling.

Een paar opties te vinden gratis antivirusprogrammas omvatten www.tucows.com en www.download.com. Zoek de sites van hun voor de soorten van beveiliging programmas die je nodig hebt (bijvoorbeeld anti-virus, spyware, adware, enz.), en kijk vervolgens door de lijsten met behulp van een filter van “vrije” of “freeware.” Om praktische pc-beveiliging software-informatie, Ga naar www.pc-security-keys.com, een populaire site die geweldige inzichten met betrekking tot onderwerpen die u helpen om virussen, spyware, adware te bestrijden en meer !