Everything You Need To Know About Antenne Fiber Optic Cable Installation

   Door Colin YaoUnderstanding de basisvoorwaarden

1. Doodlopende paal: Dead end pool is een hulpprogramma paal waarop zelfdragende figuur 8 antenne kabel of een stalen boodschapper is gespannen en beëindigd in een doodlopende competitieprogramma.

2. Messenger span: Messenger span verwijst naar de lengte van continue staal boodschapper gespannen tussen twee doodlopende palen.

3. Intermediate polen: Intermediate polen zijn de polen tussen twee doodlopende palen.

Planning

1. Zorgvuldige planning en voorbereiding zijn noodzakelijk voordat een antennekabel installaties. Tijdens de kabel route enquête, vertegenwoordigers van alle partijen, inclusief noodzakelijke nutsvoorzieningen, straat vertrekken, etc aanwezig moeten zijn. Voordat zelfs gedetailleerde planning begint, moet goedkeuring te krijgen zijn van alle betrokken partijen. Voldoende vrije ruimte voor nieuwe kabel langs de rechterkant van de weg dient te worden bevestigd tijdens de route enquête.

2. Bestaande palen moeten worden gebruikt waar mogelijk om kosten te besparen.

3. Wanneer op een paal te plaatsen de antenne glasvezel kabel? Glasvezel kabels minder wegen dan gelijkwaardig koperen kabels en ook sag minder, dus glasvezel kabels moeten bezetten de bovenste communicatiediensten ruimte op een paal.

4. Voldoende clearances moet worden gehandhaafd tussen glasvezel kabels en elektrische kabels op gezamenlijke gebruik stokken. Je moet verwijzen naar de huidige veiligheid van de National Electrical Code voor de juiste vergunningen beschikt.

5. Bestaande doodlopende stok moet worden geëvalueerd om te zien of ze de belasting kunnen weerstaan tijdens antenne kabel installatie. Je moet beoordelen of tijdelijke guying is nodig om de tijdelijke onevenwichtige lading te verlichten tijdens de kabel installatie.

6. Splice locaties. Splice locaties zijn meestal geselecteerd tijdens de kabel route enquête. Zij worden gekozen om voor de langst mogelijke continue kabel overspanningen en een minimum aantal lassen. Zij moeten gemakkelijk toegankelijk zijn voor een splicing voertuig.

7. Antenne-installatie mag nooit gebeuren in natte omstandigheden. En zorg ervoor dat alle medewerkers zijn goed opgeleid voor de pole lijn werken.

8. Glasvezel kabels (inclusief alle diëlektrische kabels) moeten goed geaard wanneer geïnstalleerd in de nabijheid van high-voltage kabels macht.

Installatie:

Fiber Optic Cable antenne-installatie kan op twee manieren

1. Lashing een glasvezel kabel aan een stalen bode

Een stalen boodschapper wordt eerst geïnstalleerd tussen de polen. Dan is een kabelhaspel trailer en truck worden gebruikt voor het trekken van de kabel langs de boodschapper. Een kabel gids en kabel Lasher worden gebruikt om de omslag rond zowel de boodschapper en de glasvezel kabel aan op de glasvezel kabel veilig om de boodschapper. Na de kabel Lasher is een antenne emmer vrachtwagen die noodzakelijke aanpassingen maakt.

Op elke paal, de glasvezel kabel vormt een lus uitbreiding mogelijk te maken voor uitbreiding van de boodschapper. Maten De uitbreiding loops hebben zowel een lengte en een diepte, moet de lengte groter zijn dan tweemaal de diepte. De glasvezelkabel moet ook houden aan haar minimale buigradius te allen tijde.

2. Directe installatie van zelfdragende figuur 8 luchtfoto glasvezel kabels

Zelfdragende (figuur-8) optische vezel kabels vereenvoudigt de taak van het plaatsen van glasvezel kabels op een antenne-installatie. De zelfdragende cijfer-8-kabel bevat zowel een stalen boodschapper en de glasvezel-kabel in een jasje van figuur-8 doorsnede.

De combinatie van streng en de optische vezel in een enkele kabel maakt een snelle een-stap installatie en resulteert in een meer duurzame antenne plant.Colin Yao is een expert op glasvezel communicatie-technologieën en producten. Meer informatie over losse buis-kabel, losse buis glasvezel kabel, losse buis glasvezel kabel .