Een evaluatie van de 26 Week Marketing Plan


   Door Brian GarvinIf youre net begonnen in internet marketing, hebt u waarschijnlijk al overstelpt met informatie over wat te doen en wat niet te doen. U kunt lezen vijf verschillende websites en ontvang vijf verschillende antwoorden op dezelfde vraag online marketing. Wat moet u doen?

Het antwoord zou kunnen zijn voor de aankoop van de 26 Week Marketing Plan.

Dit product is afkomstig van Paars Internet Marketing. De betrokken jongens waren eens het maken van een leven in zoekmachine optimalisatie, zodat ze veel over die kant van het bedrijf kennen. Theyve nu voor gekozen om alles samen te stellen van die kennis en ervaring in een cursus die u zullen helpen start uw marketing inspanningen effectief.

Eerst lets praten over wat de 26 Week Marketing Plan omvat. Met uw aankoop ontvangt u vier werkboeken en DVDs, acht CDs, een poster en een T-shirt. That is nogal wat materiaal aan de organisatie die reden is de gehele plan wordt gestructureerd voor jou. De materialen zijn duidelijk gemarkeerd voor “Week One”, “Week Two , enz. Dat kan met name nuttig zijn, zodat je uiteindelijk krijgt Dont overweldigd.

Ten tweede moeten we discussiëren over de kwaliteit van de informatie youre krijgen. De DVDs bevatten beelden van David Bain, een van de gedachten achter Purple Internet Marketing, het geven van presentaties over dit onderwerp. Zeven van de CDs bevatten interviews met enkele van de grootste namen in internet marketing, met inbegrip van Shawn Collins bespreken van affiliate marketing en Yaro Starak praten over het gebruik van blogs als een vorm van online marketing.

De verstrekte informatie is het meest top-notch. Hoewel het is waar dat de meeste van dezelfde informatie kan worden gevonden voor gratis op het internet, als youre proberen om uw Internet business Dont je tijd hebt om uren per dag aan het scannen van websites voor informatie besteden start . Alles wat je echt nodig hebt om te beginnen is opgenomen in dit pakket.

Plus, is de inhoud geregeld te worden handig voor u om te gebruiken. Bijvoorbeeld, de 8e cd bevat alle andere gesprekken in MP3-formaat, zodat u kunt luisteren naar ze op uw favoriete persoonlijke muziekspeler terwijl youre op de metro, in de auto, of gaan naar een baan.

U ontvangt ook een PDF-transcriptie van elk interview, zodat u gemakkelijk toegang tot het materiaal opnieuw. Dit is een leuke touch die de 26 Week Marketing Plan toont werd samengesteld door mensen die begrijpen wat youre doormaakt en wat u het meest nodig hebben.

Natuurlijk is niets perfect. Op sommige momenten tijdens de DVD presentatie, heeft David onbedoeld gebruik van enkele industrie jargon dat misschien niet herkenbaar voor sommigen van ons zonder zijn achtergrond in zoekmachine optimalisatie.

Ook zijn enkele andere industrie gebruikers teleurgesteld dat de werkboeken arent meer unieke van de dvds in termen van inhoud. Dat kan ook een voordeel, maar als u Dont de tijd om te zitten voor de televisie en het hele leven seminar kijken.

De bottom line is dat de 26 Week Marketing Plans enorm voordelen opwegen tegen de gebreken. Als youre nieuw voor internet marketing en wil aan de slag op de rechtervoet, dit is een aankoop waard considering.Find Out whats Hot and Whats niet en bezoek onze Trivita Review Website van Brian Garvin en Jeff West met MLM Review Kings. Gebruik dit artikel royaal maar houd link bio intact please. Copyright Missie Billion, Inc

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.