Dont Be Scammed !

   Door Shanon FraterThere is veel software op het internet vandaag dat u elektronisch kunt kopen. Er zijn ook een heleboel mensen die er zijn naar een snelle dollar te maken. Omdat het internet vandaag de dag een niet-gereglementeerde markt vol met oplichters en frauduleuze regelingen is het zeer moeilijk om te weten welke software de juiste is voor jou en als de software je wilt kopen ook werkelijk doet wat ze beweren. Niet alleen is het moeilijk om het vertrouwen van de internetsite van het bedrijf de verkoop van de software, maar het is ook moeilijk om de mensen die herziening van de software te vertrouwen. Om deze reden hebben we hieronder een lijst samengesteld van dingen die we kijken wanneer we een overzicht van een product. Dit zal niet alleen vertellen hoe krijgen we ons vertrouwen en vertrouwen in de producten die we herzien en aan te bevelen, maar ook geeft u meer vertrouwen alvorens te beslissen over het juiste product voor jou.

Klantenservice

Voor ons is dit het grootste belang! Dit bewijst voor ons dat het bedrijf de verkoop van het product bestaat. Als zij responsieve tijdige ondersteuning via e-mails ten minste dit toont aan dat de onderneming de rug van hun product en uiteraard heeft de grootte en de capaciteit om een ondersteunend team hebben. We hebben altijd een email sturen naar de klant support team, voordat we een recensie te testen of we een antwoord te krijgen en ook hoe lang het duurde voor hen om te reageren. We onderzoeken het bedrijf op het internet om te zien of zij een eventuele klachten van klanten hebben gehad. Als we een slechte indruk dan zijn we Dont review van het product omdat het niet de moeite waard, terwijl ons en zullen alleen kwetsen onze reputatie ook. Als we een afkeer van hen, kunnen we wel een beoordeling toevoegen om mensen uit de buurt van hen te waarschuwen.

Geen software-updates

Als de software versie niet heeft bijgewerkt in meer dan een jaar dan kan dit ook aangeven dat iemand naar je oplichterij. Een bedrijf dat zich bezig met de kwaliteit van hun software bijwerken om bugs te repareren. Met Registry Reparateur, Anti-Virus en Anti-Spyware software die u mag verwachten regelmatige updates, en zelfs dat de software automatisch controleert of er updates met regelmatige tussenpozen.

Geld Terug Garantie

Alle software moet bieden een 100 geld terug garantie. Als een bedrijf is ervan overtuigd dat de software doet wat ze beweren dan moeten ze dit bieden. Als er geen geld terug garantie dan Dont kopen. Hiermee kunt u de producten te kopen zonder risico en probeer ze uit. Wij hebben slechts herziening producten die worden geleverd met een 100 geld terug garantie!

Prijs

Prijs is geen indicatie van de kwaliteit van het product. Sommige zijn goed over priced. We hebben altijd vermelden als we denken dat het product is over priced voor wat het doet en aan te bevelen een vergelijkbaar product dat goedkoper is.

Als ze een demo bieden voordat u het product koopt, wij zeker aanbevelen. Een foto meer zegt dan duizend woorden, en dit geeft je een idee over hoe makkelijk of moeilijk de software te gebruiken is. Een ander goed idee is om te controleren of hun technische support team testen door een e-mailtje om ze voordat u het product koopt om echt te testen of ze bestaan en hoe nuttig ze zijn.

Dus bezoek onze sites hieronder. Wij bieden alleen producten met een 100 geld terug garantie, zodat als je een product niet waarmaken aan uw verwachtingen, heeft gewoon niet werken, of je niet blij mee, kun je helemaal je geld terug zonder vragen! We controleren PC-software verkocht op het internet op http://www.icomparer.com, http://www.software-superstore.com en http://www.software-4-u.com