Belangrijkste voordelen of Medical Transcription Software


   Door Rao AtluriThe toenemende vraag naar geschoolde medische facturering en codering specialisten kan worden toegeschreven aan het toenemende gebruik van medische transcription software voor de gezondheidszorg organisaties over de hele wereld. Medische transcription software heeft langzaam vervangen door de noodzaak voor handmatige transcriptie diensten die zou duren tot een week tot het herstel van een dictaat; todays innovatieve software en technologieën zijn ontworpen om het dictee te automatiseren-to-verslaggeving, zodat het uiteindelijke product kan worden teruggevonden binnen 24-48 uur.

Veel medische transcriptie bedrijven nu gebruik maken van medische transcriptie software om het dictee vangen en te veranderen in een nauwkeurig verslag. Codering specialisten moeten worden opgeleid om het dit gespecialiseerde software, en deze programmas gebruiken bieden verschillende voordelen voor iedere verwerking agent.

Enkele van de belangrijkste voordelen van medische transcriptie software omvatten:

1. Easy stem vangen en spraakherkenning mogelijkheden. Dit maakt het makkelijker voor de medische secretaresse dicteren de doctors met de grootst mogelijke nauwkeurigheid te vangen. Artsen kunnen hun dictee via telefoon of ander opnameapparaat aan op de audio-bestand beschikbaar op het coderen specialist te maken, en de stem vast te leggen technologieën kunnen dit proces nauwkeuriger dan conventionele methoden.

2. Medische spellingcontrole en woordenboeken. Aangezien een codering specialist niet kan medische terminologie en zinnen, een medisch spellchecking functie begrijpen kan worden opgenomen in de medische transcriptie software. Dit maakt ook het vastleggen van gegevens nauwkeuriger en kan tijd besparen in de grammatica-en spellingscontrole proces.

3. Easy document distributie. Na het verslag is verstreken kwaliteitscontrole en is klaar voor de indiening, kan medische transcriptie software maken documenten beschikbaar in verschillende formaten. Het rapport kan worden gesynchroniseerd met een handheld doctor of computer, of gewoon verstuurd in elektronische vorm voor eenvoudig afdrukken.

4. Ondersteunt een scala van audio-en video formaten. Medische transcription software is ontworpen om verschillende audio en videoformaten te steunen, zodat artsen het gebruik van verschillende types van technologie kunnen profiteren van de diensten. Met minder beperkingen kunnen, meer gezondheidszorg organisaties beginnen op medische transcriptie diensten te gebruiken met gemak.

5. Snelle en eenvoudige montage interface. Als er fouten aanwezig zijn of een medisch secretaresse nodig heeft om terug te gaan en bepaalde delen van een document te bewerken, de software zorgt voor eenvoudig bewerken met een tekst editing tool en sneltoetsen. Dit vermindert de doorlooptijd en verbetert de nauwkeurigheid van alle rapporten.

6. Tijdcode stempel functies. Medische facturering en codering specialisten kunnen gebruik maken van de functies tijd stempel op al hun gegevens met een druk op een knop. Dit vermindert ook doorlooptijd en biedt een betere, meer nauwkeurige gegevens voor de arts.

7. Integratie met veel zorgstelsels en programmas. Artsen en artsen kunnen toegang tot de gegevens gemakkelijk met innovatieve medische todays transcriptie software en platforms. Dit vermindert de tijd voor het vinden en ophalen van gegevens, zodat rapporten direct beschikbaar zijn, op hun vingertoppen.

Medische transcriptie software die wordt gebruikt door secretaresses van vandaag biedt verschillende voordelen voor de gezondheidszorg organisaties van alle grootten. Met accurate rapporten en efficiënt doorlooptijden kan de software maken het hele dictee-to-verslaggeving heel eenvoudig. Quality control zorgt er ook voor dat alle rapporten zijn HIPAA-compliant zijn en vrij van fouten, zodat uw organisatie de gezondheidszorg kunnen profiteren van consistente rapportage voor de lange term.TransDyne is de nieuwe standaard in digitale medische transcriptie en elektronische dienstverlening in kaart brengen. TransDyne gebruikt zijn uitgebreide achtergrond als een IT-bedrijf voor de ontwikkeling van een systeem dat elektronisch ontvangt / verstuurt dictees en medische transcripties via het internet om tijd en geld te besparen. Bezoek TransDyne

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.