zijn meer dan Decorating Uw Bar – Its a Feeling


   Door Tony NibbinsworthWhen u eerst besloten om uw eigen bar, in je gedachten had je een beeld van wat die bar eruit zal zien. Misschien is uw beeld is gebaseerd op je favoriete bars van het verleden waar je gebonden en vrienden, lachten, speelden zwembad en gaf vele gelukkige avond samen. Misschien was gebaseerd op de populaire bar beelden uit films of televisie, zoals de plaats waar iedereen kent uw naam – Cheers situatie van de TV comedy. Maar je meteen wist hoe je bar moeten kijken om die visie passen.

Maar versieren bar uw isnt alleen over hoe het eruit ziet. Het interieur dat de sfeer die u zoekt creëert gaat over een gevoel dat uw gasten of klanten zullen krijgen wanneer ze tijd doorbrengen in uw bar. It dat vertrouwde gevoel dat je goed kent van wandelen in een bar die onmiddellijk neemt je mee naar een andere wereld en alles wat buiten de muren van zijn cafe alleen maar lijkt te verdwijnen voor een tijdje. Dat bar wordt de perfecte plaats van rust, ontspanning, vriendschap en plezier.

Het is dat bijna magische kwaliteit van een balk om u vervoer naar een andere plaats en tijd en maakt de retro-look dus perfect voor het gevoel dat je probeert te bereiken. Dus zijn de moeite waard om te investeren in het maken van elk detail van uw interieur die bijdragen aan de fantasie van het in een andere plaats en andere tijd. Een retro bar tafel versieren regeling kan het voortouw nemen bij het vaststellen van dat soort toon. Nu, de retro-look in de bar van tabellen gaat door golven van populariteit. Maar als je investeert in je bar versieren met een retro-gevoel, zal deze ontwikkeling geen invloed op de populariteit van uw salon als je gelukkig sociale keer gebeurt rond die bar tafels elke keer dat je bar is open voor het bedrijfsleven te zien.

Het gevoel van je cafe of lounge zal lang worden ingesteld voordat de eerste laag van verf omhoog gaat of het meubilair is verplaatst inch Het zal beginnen met een ontwerp dat u en uw binnenhuisarchitect ontwikkelen samen om die visie te passen in je hoofd. Bij het leggen van uw bar, maakt u de bepaling waar u klanten zitten of staan en hoe de verkeersstromen zal werken. En door het verstrekken van de juiste soort bar tafels op elke locatie, maakt u centra van energie, waar groepen kunnen verzamelen en een tafel hebben op de juiste plek om te rusten en hun drankjes praten en zelf te genieten. Tall bar tafels stimuleren socialisatie en het verkeer dus is er veel vermenging. Tabellen geschikt voor zitplaatsen een half dozijn mensen te stimuleren intimiteit, romantiek en een ruimte creëren waar mensen uren zal passeren om naar elkaar in de kroeg kennen.

Het interieur van een bar is zon unieke omgeving, er is echt geen andere plaats like it. Its op hetzelfde moment een zeer volwassen plaats en toch de sfeer is gecreëerd voor eenvoudige ontspanning aan de complexiteit van het leven buiten die deuren te verlaten. Maar naast het feit dat een grote bijdrage aan de sfeer van een commerciële bar kunt, bar tafels wordt een groot deel van uw huis decoreren regeling ook. De lange tafels met veel ruimte voor drankjes of gerechten kunnen worden iets voor een gazon partij of een sociaal evenement waar u wilt dat de mensen te verspreiden en om elkaar te leren kennen.

Bartafel fabrikanten hebben een divers assortiment van maten, hoogten en ontwerpen van tabellen dus als u op zoek bent om een kamer of ruimte in uw huis dat u wilt besteden aan entertainment, zult u in staat zijn om het juiste ding te vinden. Voor een kleinere ruimte waar u een eenvoudige tabel ontwerp dat functioneel is en draagbaar, een kleine bar tafel met een of twee krukken om uw gasten te ontspannen is gewoon het ticket. En dit soort meubelen investering wont breken uw budget niet. En de sterke verscheidenheid van stijlen en materialen die metalen tafels, houten bar tabellen opgenomen om de ontlasting of chroom of aluminium wedstrijd om slechts enkele te noemen, betekent dat je gemakkelijk kunt deze unieke tafels passen direct in uw interieur verfraaien regeling, zelfs indien die is reeds ingevoerd.

Zoals we al over een kleine bar omgeving, de retro-look lijkt eindeloos verjonging en altijd een welkome plaats voor een tijd van retraite en misschien een paar drankjes. Maar de meeste huizen zijn ingericht in een moderne regeling en je bent waarschijnlijk op zoek naar een bar ontwerp dat uw bestaande interieur past ontwikkelen. Maar er zijn vele grote bar tafel ontwerpen die passen mooi met een bestaande eigentijds interieur. En als u uw woonkamer om dubbele plicht als familie ruimte en occasionele entertainment zone, bar tafels en stoelen moeten zijn gemakkelijk te verplaatsen in en uit dat gebied transformeren snel om uw gasten te verwelkomen en te entertainen ze in grootse stijl. Een ander voordeel voor de moderne aanpak die u kan helpen voltooien van uw besluit wat te gaan met het ontwerp is dat de moderne bar tafels zijn meestal gemaakt van chroom of aluminium met fineer toppen Dus ze zijn zeer gemakkelijk te reinigen en te houden leuk voor vele toepassingen door de jaren heen.

Zijn leuk om te plannen en ontwerpen en vervolgens laten zien voor wat past bij uw droom kamer die u wilt veranderen in een geavanceerde lounge of bar. En omdat de planning en het ontwerpen van uw decor voor die kamer is iets wat je kunt veranderen en te ontwikkelen, kun je de fase van het winkelcentrum en dan terug naar de tekentafel telkens totdat u de juiste inrichting voor uw bar. Het internet opent dat proces en maakt het sneller gaan, omdat je de verschillende bar tafel opties kunt bladeren en dan zien welke uw visie van wat u probeert te bereiken past.

Veel ontwerpen zullen worden verkocht als een tafel en stoel of kruk set zodat u Dont zorgen te maken over bijpassende eenheden samen. Dat kan nuttig zijn. Maar als u vindt dat u wilt volledige creatieve controle, er is voldoende ruimte voor dat ook. En dan kun je het hebben genoeg tijd en creatief denken in het net wat je wilt, wanneer u dat prachtige bar sfeer die u zoekt, zal de bar kamer meubels worden voor een perfecte pasvorm voor een perfect uitzicht over room.To 2000 Projectmeubels producten, waaronder cafe meubilair, stoelen en een bar meubels hotel bezoekt u de links .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.