X installeren van Active X


   Door Peter GarantFew internet technologieën hebben veroorzaakt zoveel beroering en opwinding als Active X. ontwikkeld door Microsoft, is het verantwoordelijk wordt voor het verfijnen en verbeteren van een breed scala van toepassingen, zowel voor personal computers en het internet.

Introductie van Active X

De meeste mensen denken van Active X als een soort van internet-technologie, en dat ten dele waar is. In feite, Active X bestaat uit verschillende objectgeoriënteerde hulpprogrammas die niet alleen gericht op verbetering van elementen op het web (zoals message boards, en web-applets), maar ze kunnen ook diverse andere processen te helpen in een computer soepeler lopen.

Hoe installeer ik Active X

Met alle mogelijkheden die rijk met Active X, een veel gebruikers willen ervoor zorgen dat zij de component in hun systemen, en vaak vragen hoe en waar om het programma te downloaden.

Echter, voor het grootste deel, niet pc-gebruikers niet eens te doen. Als hun PC wordt geleverd met Internet Explorer, of ze hebben gedownload, dan ze al Active X op hun computer, zoals de webbrowser installeert hij automatisch.

Als u geen Internet Explorer op uw systeem, is er een andere manier om te bepalen of u de geïnstalleerde componenten. Je kunt gewoon opent u Windows Verkenner en niet zoeken naar bestanden met de extensie. OCX (Object Linking and Embedding Object). Het is een onderdeel van Active X, dus met dit bestand betekent dat u het op uw pc.

Componenten

Active X is een complex stuk en bestaat uit verschillende onderdelen, maar een van de belangrijkste is de COM, of Component Object Model. Het voert verschillende taken, maar het is mannelijk gebruikt om software te schrijven om goed te functioneren binnen Active X-besturingselementen. Er zijn ook verschillende componenten die zorgen voor de stabiliteit en functionaliteit van de programmas.

Configureren en upgraden Active X

Merendeel van de tijd Active X componenten werken naadloos samen met het Net, maar als je wilt verfijnen, kunt u een aantal wijzigingen via Internet Explorer. Ga naar het menu Extra, klik op de “veiligheid” optie en u zal worden aangeboden met de Internet Zone dialoogvenster.

Om wijzigingen te maken, gebruik uw muis om de schuifregelaar te passen, of u kunt het tabblad Aangepast niveau klikken en handmatige aanpassingen te maken. Wanneer u klaar bent, klikt u op OK.

De procedure voor de modernisering en actualisering van Active X op uw computer is niet anders dan andere software. Je kunt gewoon naar Microsoft web-site en download de nieuwste versie. Als u de automatische update over hebt, zal Windows de update voor je.

Het installeren van Active X met Firefox

Huidige versies van de Firefox-browser hebben geen native ondersteuning voor Active X-besturingselementen. U kunt echter wel gebruik van een aantal toepassingen van derden, zoals Mozilla Active X, zodat Firefox om Active X te herkennen

Active X en Macintosh-systemen

De meeste Mac-gebruikers hoeven geen Active X-besturingselementen, maar in aanwezig kunnen zijn in hun besturingssystemen ook. De reden is dat sommige web-applicaties, zoals video-conferencing, gebruik maken van Active X componenten naar behoren te functioneren. Hetzelfde kan ook gezegd worden van Unix, met name indien Internet-gerelateerde software is geïnstalleerd op de system.Peter Garant is het schrijven van artikelen over het maken van Active X te gebruiken voor een site over Active X en Visual Basic .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.