Waarschuwing: Hackers gebruiken Spyware Steal Identiteit en intieme fotos van Computer


   Door Gregorio J Castaneda JrAs we op reis gaat meer in de wereld van de technologie, we ineenkrimpen bij de gedachte dat iemand ergens op een zeer dure winkelen met creditcards en identificatie onder uw naam. Waarschuwing: 27,3 miljoen Amerikanen identiteiten gestolen!

Een nachtmerrie inderdaad, maar de federale autoriteiten onlangs ontrafeld een regeling door een man met behulp van file sharing software te krijgen in andere computer user systeem. Gregory Thomas Kopiloff van Seattle, naar verluidt gebruikte P2P-software te stelen van de persoonlijk identificeerbare informatie van ten minste 83 mensen. Kopiloff heb 73.000 dollar waard van goederen met behulp van persoonsgegevens users.

U hebt waarschijnlijk gebruikt of weet iemand die gebruik heeft gemaakt van software zoals BearShare.com, Limewire.com, Kazaa.com, Soulseek.com, Fastrack.com. Dit type software aandelen daadwerkelijk een bepaalde map op de harde schijf van uw computer met mogelijk duizenden gebruikers met behulp van de software en die deel uitmaken van deze zogenaamde “file-sharing netwerk.” De gebruikers van dit bestand delen van het gevaar van het hebben van de computer hacker die toegang hebben tot gevoelige gegevens, zoals sofinummers, fiscale informatie, krediet-informatie en andere persoonlijke informatie. Met dit soort software kan een hacker ook toegang hebben tot individuen persoonlijke digitale fotos, muziek en alle soorten documenten. Volgens de National Research Council, “Computers at Risk,” 1991, “De moderne dief kan stelen meer met een computer dan met een pistool. Terroristische Tomorrow kan in staat zijn om meer schade te doen met een toetsenbord dan met een bom. Kunnen we stoppen?

Monster.com werd ook getroffen door hackers niet al te lang geleden. 1,3 miljoen monster.com gebruikers persoonlijke gegevens werden benut. Later, dezelfde boeven die brak in Monster.com gewelf van persoonsgegevens ging op USAJOBS.com, officieel de taak van de federale governments zoeken site geraakt en heb meer dan 150.000 informatie users. Creditcard bedrijven zijn ook getroffen.

Tijd Its op uw computer veilig met je leven. De luxe van het internet is een twee rand zwaard. We kunnen onszelf verwennen in alle informatie die we willen, de wereld verkennen met een paar klikken van een knop, communiceren direct en we kunnen winkelen door al de scharen van winkels en honderden en duizenden producten. Wij zijn de heerser van onze eigen internet koninkrijk!

Maar kunnen we het beheer van onze internet kasteel, of is het kwaad van de buitenwereld kunnen controleren en ons te vernietigen. Its een digitale wereld, mijn vriend. Miljarden stukjes informatie kruis onze kleine technologische planeet. Van dieven, aan kinderverkrachters en aan je baas – we zijn nu kwetsbaarder dan 20 jaar geleden. Een offer voor alle spulletjes die we kunnen krijgen uit onze “mooie” internet? Absoluut.

Heresa paar eenvoudige dingen te doen om te voorkomen dat een fatale binnendringen in je leven:

1. Dont zijn persoonlijke gegevens opgeslagen in uw computer. (makkelijker gezegd dan gedaan, de meeste mensen hebben hun hele leven in dat kleine doos). Maar beperking van zulke dingen, zoals sofi-nummers, fiscale info en identificatienummers van uw bestanden kan enorm helpen.

2. Dont bestand delen. (Good luck op die ene.) En Dont geven van persoonlijke informatie van een ongevraagde e-mail! Helaas, veel mensen dit doen.

3. Houd altijd in gedachten dat alles wat je in je computer hebt, kan iedereen mogelijk te krijgen. Bijvoorbeeld, deze speciale valentine fotos van uw intieme andere. Het gebeurt meer dan je denkt. Een echtpaar uit Virginia was intieme fotos op hun persoonlijke computer en waren geschokt toen dezelfde fotos op het web op een volwassen website te zien. Wie wouldvebekend, hè?

4. Krachtige anti-hacking-software. Bijvoorbeeld, de Nuker op www.stop-hackers.com is een super software die hackers kunnen stoppen te krijgen in uw systeem. Het beste van alles, het It gratis te proberen.

5. Laptops Buiten nieuwsgierige ogen. Oh, ja-dont uitlenen uw computer aan iedereen! Lets worden gierig met dit, jongens. Nothing personal.

Anti-hacking/Anti-spy ware is verplicht. Maar Dont vertrouwen op deze valse software, heb je het gebruik van een legitieme software. Onthoud 9 van de 10 pcs zijn geïnfecteerd met spyware of ad-ware. Wijs. Uw computer en uw leven ervan afhangt!

Om te stoppen met elke vorm van hacking of voor meer informatie gaat u naar www.stop-hackers.com. Met nieuwe hacking-software en griezelige crawlers over het hele internet, hebt u een goede anti-spyware product.

Om terug te vechten tegen identiteitsdiefstal, ga naar ftc.gov. Meer. Wijs. Als u wilt weten wat echte hackers doen vandaag dan check out www.attrition.org. Dit is een van de plaatsen op het Internet waar hackers “” leedvermaak over hun aanvallen op onschuldige individuals.Jesse Castaneda, Jr is de auteur van de roman ineenkrimpen (fictie) en ook een non-fictie schrijver en eigenaar van een bedrijf. Voor meer informatie over dit artikel, neem een kijkje op http://www.stop-hackers.com

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.