Waarom is mijn computer zo traag? Top redenen


   Door Kelly PurdenWhen mensen vragen: “Waarom is mijn computer zo traag?” zij worden geconfronteerd met veel mogelijke redenen voor. Dit artikel zal kort enkele van de belangrijkste redenen waarom mensen de ervaring van de hinderlijk trage prestaties van hun computers.

Beginnen Let met de symptomen. Een computer perfect werkt prima, behalve voor de start-up, die eeuwig duurt en vernietigt de stemming van de users bij het begin, dus verpest zijn hele computer ervaring daarna. Dus hij vraagt: “Waarom is mijn computer zo traag?” Het antwoord is start-up overbelasting. Sommige programmas, als ze zijn geïnstalleerd, worden automatisch ingesteld worden uitgevoerd bij het opstarten, dus wanneer de computer wordt opgestart therell te veel programmas op rij, wachtend op hun beurt om te beginnen met hardlopen. Dit proces wont manier geven voor de gebruiker om de computer te gebruiken totdat alle programmas op rij zijn begonnen.

Nu merkt dat een gebruiker zijn instellingen veranderd zijn – hij doesnt herinneren steeds veranderende hen zijn internet verbinding is te traag, en ook zijn computer loopt om de zo vaak. Dus hij vraagt: “Waarom is mijn computer zo traag?” Een waarschijnlijk probleem met symptomen als deze is dat de computer is geïnfiltreerd door spyware. Mensen krijgen spyware van gratis downloads, websites, en zelfs van e-mails. Spyware kan wijzigen systeeminstellingen en derden toegang verlenen tot de computer. Spyware stuurt ook uit informatie over de computer, surfen zelfs de user gewoonten. Het maakt gebruik van de internetsite van de computer-verbinding om deze te doen, die de trage internetverbinding verklaart.

En nu een gebruiker ontmoet de BSOD (Blue Screen Of Death); Hij heeft ook ervaringen crashen en opknoping van zijn toepassingen, en op de top van de ervaringen die hij traag opstarten, traag afsluiten, en een traag systeem in het algemeen. Dus hij vraagt: “Waarom is mijn computer zo traag?” Facing symptomen als deze, is het waarschijnlijk dat er een register fout of register conflict. Als gebruikers programmas te installeren op hun computer, hun register soms worden gewijzigd, afhankelijk van de behoeften van het programma, dus veroorzaakt register conflicten in de toekomst – zeggen een van de programmas moet het register worden op deze manier, maar het andere programma moet het worden op die manier, waardoor het register conflict, dat verklaart het crashen en opknoping van de aanvragen van de users.

Wat als een gebruiker merkt dat als hij meer en meer programmas tegelijkertijd draait zijn systeem wordt trager en trager, en soms heeft hij ontmoetingen berichten vertelde hem te sluiten sommige programmas met het oog op een ander programma draaien? Symptomen als deze suggereren dat het virtuele geheugen bijna op is, want een computer te bedienen die het nodig heeft ruimte om tijdelijke gegevens op te slaan, ruimte voor het systeem over het werk. Deze ruimte heet het virtuele geheugen. Na te veel applicaties die draaien op hetzelfde moment zou dit op te vullen, waardoor het systeem te vertragen, omdat het systeem moeilijk rijden op zo weinig ruimte zou hebben.

Deze keer dat een gebruiker alleen maar merkt dat zijn systeem actief is beduidend trager dan het deed toen het nieuw was. Hij gediagnosticeerd zijn computer en geen van de bovenstaande kwam als de schuldigen. Dus nu vraagt hij: “Waarom is mijn computer zo traag?” Een situatie als deze suggereert dat het tijd is om een defragmentatie uitvoeren. Computergebruikers af en toe te voegen bestanden en bestanden verwijderen. Dit zorgt ervoor dat uw huidige bestanden worden verspreid rond in uw harde schijf. In een vroeg stadium van de vertragende effect zou niet merkbaar zijn, maar omdat dit nog verder zal blijken, omdat het systeem zou nemen meer tijd op zoek naar de benodigde bestanden. Het draaien van een defragmentatie zou sorteren en regelen de bestanden, dus het herstel van de system voormalige speed.Do je je afvragen Waarom is mijn computer zo traag? U kunt leren de exacte probleem en FIX het vandaag nog op www.ComputerProblemFix.com

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.