waarom is dit Huis Op de markt voor So Long ?


   Door Ki Grijswaarden A gemeenschappelijke vraag die kopers stellen is hoe lang een huis is op de markt. Als het te lang is, is belangstelling snel verloren. Het is een natuurlijke reactie op niet geïnteresseerd zijn in iets dat niemand anders is geïnteresseerd in de natuurlijke veronderstelling is dat er iets vreselijk mis met het huis te zijn. Maar er zijn veel redenen waarom een huis is op de markt voor een tijdje.

Een veel voorkomende reden is dat het huis oorspronkelijk werd genoemd naar hoog. Wanneer een huis eerst op de markt, zal het krijgen van een grote hoeveelheid verkeer met de groep van kopers momenteel op zoek. Het is cruciaal om het niet te over-lijst staat, of die potentiële kopers zal passeren, hetzij omdat het gewoon niet te zien in de juiste prijsklasse of die mensen die op zoek in deze prijsklasse zijn het vinden van betere deals. Dus, het huis zit op de markt voor de eerste paar weken zonder intrigerende enig belang. Zelfs als de prijs wordt verlaagd, de eerste stormloop van de kopers is voorbij. En de schade van het huis dat op de markt voor een tijdje zonder biedt reeds is gebeurd.

Een andere reden een huis op de markt voor een tijdje is dat de weergegeven procedure voor het huis moeilijk is. Er kunnen huurders niet bereid, of zelfs sommige verkopers zelf maken het uiterst moeilijk om een eigendom te tonen. Als het thuis niet gemakkelijk kan worden gezien, zal er veel gemiste kansen te hebben misschien het huis verkocht. Dus, de plaats blijft op de markt voor een tijdje.

Ook kunnen sommige verkopers of zelfs hun agenten onredelijk. Ze willen niet verkopen hun eigenschappen voor een dubbeltje minder dan wat ze vragen. Het kan een ridiculouse prijs, maar het kan ook worden entierly redelijk. Maar de onderhandelingen niet op alle afwendt veel kopers. Dus, zal het pand zitten totdat een koper bereid is te geven volledig in om de verkoper.

Als u geïnteresseerd bent in een huis dat is op de markt een lange tijd, niet uitsluitend het beroep op het aantal dagen op de markt. Een ding om te controleren is de gemiddelde dag op de markt van de buurt. Indien de gemiddelde hoog is, krijgt opnion uw agent als bij als dat normaal is of omdat de buurt is een ongewenst gebied dat zal moeilijk te verkopen. Indien de gemiddelde lager is dan dat bijzondere huis, alleen onderzoeken of het huis, zoals u zou doen met een eigendom. Get grondig geïnspecteerd. Controleer dat het niet in een beperkt gebied, zoals een overstroming bedreigde gebieden of bedreigde soorten terrein. Ook zullen de meeste MLS-systemen tonen of het pand in afwachting ooit ging. Als dat zo is, vraag de aanbieding agent wat er gebeurd is de laatste keer het huis ging onder contract, en waarom die kopers kozen niet om het pand te kopen.

Op het einde, kies een eigenschap, omdat je het leuk vindt en eventuele reparaties worden iets wat je aankan. Dagen op de markt kan een indicatie van het pand met ernstige problemen, maar dat is niet altijd het geval. Bekijk het in de context van de markt gebied en krijgen geïnspecteerd als die u voor elk interieur. Enkele van de beste deals zijn eigenschappen die worden genegeerd door iedereen else.Ki Gray werkt voor de Escapeso Austin Real Estate team in Austin Texas. Hun website biedt gebruikers de mogelijkheid om een gratis Austin MLS gebruiken om hun Austin home zoek samen met vier aangepaste onroerend goed rekenmachines .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.