Waarom De Carlisle Bay Hotel Antigua kiezen voor uw Volgende Caribbean Vacation


   Door Peter R StewartCarlisle Bay is een vrij grote Antigua luxe resort en zeer stijlvol inderdaad. Het heeft tachtig prachtige suites, een full-service spa, een groot zwembad en twee restaurants. Er is een Childrens Club, en negen tennisbanen en een tal van andere faciliteiten die u zou verwachten van een luxe hotel.

Het is een geweldige plek voor een familie vakantie, en toch een beroep op de bovenkant van de markt goed, en zeker past bij welgestelde reizigers die verblijven in trendy hotels. Carlisle Bay Hotel Antigua is zeker een plek waar u kunt ontspannen in een prachtige tropische omgeving, ooit omschreven als moderne luxe op het strand.

De Carlisle Bay Hotel ligt aan de zuidelijke kust van Antigua, en is gelegen in een brede baai met steile wanden met een mangrove lagune aan de ene kant en de turquoise blauwe zee aan de andere. Wanneer je aankomt bij de poorten u merkt dat alles van het grind aan de ramen en balkons is grijs, die contrasteert heel mooi wit de weelderige vegetatie, gras, en de zee. Het contrasteert ook met de medewerkers die zijn gekleed in lila. Het effect van dit alles is zeer uitgesproken.

Er zijn twee verschillende locaties voor de slaapkamers, en dit helpt maken dit Carlisle Bay Antigua luxe resort zon goede plek voor een familie vakantie, en toch nog steeds een uitstekende plek om te verblijven zonder kinderen. The Beach suites die zijn twee slaapkamers, en de Carlisle Suites die drie slaapkamers lijn het strand hebben aan weerszijden van de eetkamer en ze zijn voor gezinnen, terwijl de slaapkamers een Ocean Suites zijn terug ingesteld enigszins in vergelijking.

De inrichting van de suites is zeer ontspannen de kamers heeft een gevoel van heel licht en luchtig, met de bedden zijn aan de achterkant zo uit te kijken over het balkon, die in een paar stappen in de richting van de zee. Een van de beste dingen over de kamers is dat ze er net als de fotos in de brochure, die isnt iets dat gebeurt heel vaak.

Youll vooral genieten van de onmetelijkheid van de kamers, de badkamer en alle luxe extras een hotel van de kwaliteit van de Carlisle Bay moeten hebben, maar Dont hebben.

Er zijn twee restaurants, en ze zijn uitstekend. Het Oosten heeft een Aziatisch thema, en is Carlisle Bay is meer formeel restaurant, naast, maar verborgen voor de Piano bar en het zwembad en Indigo op het strand is bijzonder goed op slechts een paar meter van de zee. Er is een vrijdagavond BBQ op het strand dat is veel meer een moeten doen.

Het is ook mogelijk om te dineren in uw suite, en er is 24 uur roomservice. Tot slot is er een diner plan, en dit is waarschijnlijk een goed idee vanwege het ontbreken van nabijgelegen restaurants.

De ontbijten zijn fantastisch, sommige van de beste zult u overal krijgen.

De Carlisle Bay moet bijna uniek zijn voor een hotel, met een eigen bioscoop, dat is een groot ding te kunnen nemen in een film, maar pas de airco is nogal fel.

Een ander teken van een luxe hotel is de beschikbaarheid van ligstoelen, en een van de grote dingen hier bij Carlisle Bay is het feit dat zelfs wanneer het hotel vol is, je wont een probleem hebben, hetzij bij het zwembad of op het strand . Als u wilt gaan snorkelen vanaf het strand ga dan mee naar de rotsen aan de linkerkant van de baai. Youll zie ladingen vis, en hoewel niet de beste is het nog vrij goed.

U zult merken dat veel van de gasten op het Carlisle Bay Britten, en het resort nog rustig lijkt, zelfs wanneer het vol is, en dit is echt ongelofelijk als je bedenkt dit hotel is zeer gewaardeerd voor een Caribische Antigua Familie vakantie.

De vermoedelijke reden hiervoor is ten eerste de families hebben hun eigen slaapkamer suites zoals eerder aangegeven. Er is een zeer goed beheerde programma children als goed, en misschien is het feit dat veel van de kinderen zijn uit goed uit Britse families die wordt waarom ze zo goed zijn gedragen!

Carlisle Bay heeft een punt te helpen u te ontspannen en niets doen, en doet dit erg goed. Er zijn echter een paar goede gratis faciliteiten zoals watersport en negen tennisbanen en een spa. Als u Dont wilt worden idle, er is genoeg te doen.

Samenvattend Carlisle Bay is een ideale bestemming voor een familie vakantie in het Caribisch gebied, die niet een typisch Caribisch Hotel. Het is een klasse act goed verdient haar aanspraak op de top Antigua Luxury Resort.

Voor deze en andere Caribbean Hotel HIDEAWAYS naar Stewart http://www.worldwidevacationspots.com/categories/Caribbean-Hotel-Hideaways/Peter schrijft over in Kenia Safari evenals Wereldwijd Vacation Spots Hij adviseert Travel Tennis een geweldig spel om te spelen on Holiday .

This entry was posted in Leisure and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.