Vinyl Records-A Different Perspective


   Door Robert BensonAs we doorgaan met de verkoop van cds te zien vallen, is het duidelijk dat de distributiekanalen van de muziek veranderen. Maar er is geen twijfel dat digitale downloads zijn de nieuwe norm voor veel mensen om hun muziek, verwerven of het nu een negenennegentig cent downloaden of een heel album. Zoals ik al deze veranderingen na te denken, ik denk nog steeds dat het vinyl, als prehistorische zoals het is, is de populariteit wint als het maken van nieuwe fans en gelovigen dat dit de beste audio-formaat dat kan worden gehoord.

Als een vinyl liefhebber, ben ik vrij ingesteld in mijn wegen, niemand heeft mij van het uithoudingsvermogen en de muzikale grootheid van het vinyl te overtuigen. Dus ik was blij toen ik een kans had om een jonge man die interview deelt dezelfde standpunten als ik.

Ik had het genoegen onderscheiden van spreken met een negentien jaar oude vinyl liefhebber uit Campbell River, British Columbia, Canada genaamd Steve Robertson, wie was genadig genoeg om zijn gedachten en opvattingen over dit oude, maar toch gekoesterde formaat te delen. Wat volgt is een korte discussie met Steve als hij deelde zijn passie en liefde voor vinyl platen.

Ik vroeg wat Steve trok hem aan vinyl, waarom doet hij de voorkeur aan deze audio-formaat?

“Vinyl klinkt net zo veel beter, het heeft een uniek geluid dat Cant worden gedupliceerd. Er is een gevoel van voldoening als werkelijk bezit zijn van een fysiek product. En de cover art, niet alleen uit het verleden, maar van nieuwe artiesten, is een andere reden waarom ik liever vinyl records over een ander formaat. Ik heb ook een gevoel van voldoening te krijgen in de wetenschap dat wanneer ik koop het werk een artists op vinyl, dat ik de ondersteuning van de muzikanten die loslaten, het is gewoon isnt andere gratis downloaden “, aldus Steve.

Steve Ik vroeg hoe lang hij heeft geluisterd naar vinyl en over welk formaat zijn vrienden verkiezen.

“Ik heb al in vinyl enkele jaren en vinyl is enorm in Brits-Columbia en de meeste van mijn vrienden liever net zo goed. Wij willen zowel de heldere klank en ervaring krijg je bij het afspelen van een record. En we zijn geïnteresseerd in DJ-ing , dus het recht past inch Vorig jaar kocht ik een paar Stanton draaitafels die zeker hebben mij geholpen in mijn DJ-ing inspanningen en ik ben van plan zeer binnenkort over het upgraden om het te nemen naar het volgende niveau. Ik hou van de controle die ik heb gewonnen de muziek die mensen willen horen. Het doel van een DJ is van twee verschillende liedjes nemen en deze te mengen samen in een gladde naadloze manier, zonder de menigte weten. Inname van elementen van een record en mengen ze in de andere, kunt u vervolgens vakkundig mix uit het eerste nummer tot het is gewoon de nieuwe track te spelen. Its zoals het maken van een nieuw nummer en nieuwe muziek op een manier. U er zeker van te houden een gestage stroom, een continue stroom van ups en downs, het s als een verhaal vertellen, die u wilt bewaren mensen geïntrigeerd en geïnteresseerd in de muziek, “aldus Steve.

“Ik denk echt dat vinyl komt terug, is het zeker in ons gebied. Als mijn vrienden en ik moest kiezen, zou records worden onze keuze en de beste optie om onze muziek te horen. Maar ze zijn moeilijker te verwerven, onze naaste vinyl shop is een uur en een half weg, dus we kopen de meeste van onze vinyl online. ”

Ik vroeg Steve over zijn collectie vinyl en wilde meer details over zijn passie voor D J-ing horen.

“Om het eerste deel van uw vraag, zou ik zeggen dat ik meer dan driehonderd dossiers, voornamelijk classic rock zoals Zeppelin of hart. Maar ik heb ongeveer vijfenzeventig records die zouden vallen in het elektronische genre dans. Dat is meestal wat ik spelen wanneer ik DJ, want dat is wat de menigte ik spelen wil horen. youre Bij het mengen van dossiers, de controle je hebt over het geluid en de manier waarop je kunt manipuleren de muziek is net als het spelen van een instrument. Je kan de mix en effecten op de muziek met behulp van uw mixer of u kunt sommige handen doen op krassen en voeg uw eigen unieke geluid aan. Wat krassen gaat, itsa geheel nieuw niveau van DJing omdat, op een manier die u creëren een geluid dat nog nooit is gehoord, is It bijna als levende productie “, aldus Steve.

Het was zeker verfrissend om te luisteren naar Steve spreken over zijn liefde voor vinyl platen. Zijn enthousiasme voor het formaat was duidelijk zichtbaar en in het bijzonder welkom bij mij, een vinyl puristische. En wij beiden het erover eens dat wat muzikale genre is dat u geniet, klinkt het zeker de beste afkomstig van een vinylplaat. En dat is een perspectief dat zal helpen de vinyl overleven, zo niet gedijen.

Ik wil Steve persoonlijk bedanken voor zijn medewerking en openheid in betrekking tot onze discussie over de vinyl platen. Het is leuk om iemand te horen van een andere generatie, niet alleen gepassioneerd door de muziek die hij luistert naar, maar over de audio-formaat dat hij ervoor kiest om te luisteren naar zijn music.Author Robert Benson schrijft over rock / pop muziek, vinyl verzamelen en http://www.collectingvinylrecords.com opereert, waar u kunt afhalen een kopie van zijn e-boek genaamd “The fascinerende hobby van vinyl Record Collecting.” Contact Robert op robert@collectingvinylrecords.com

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.