Vier Geavanceerde strategieën voor uw Chiropractie Marketing Plan


   Door Dr Michael BeckGone zijn de dagen wanneer een chiropractor kon gewoon rond te hangen zijn teken en ton van het verkeer verwacht door zijn deur. In de Verenigde Staten, is er een chiropractor op elke hoek in de meeste grote steden en voorsteden. Maar er zijn nog vele manieren om uw praktijk die niet worden gebruikt door de meerderheid markt.

In een tijd waarin de geneeskunde wordt geassocieerd met ziekenhuizen, het voorschrijven en grote farmaceutische bedrijven, u zeker wilt dat iedereen weet dat u een betere optie. Dit is de juiste gelegenheid voor een chiropractor marketing plan dat alle beschikbare middelen die u hebt omvat. Hier zijn vijf stappen om uw chiropractor marketingplan ervoor succesvol is in de 21e eeuw.

1. Gebruik Pay Per Click. Gebruik grote zoekmachines zoals Google, Yahoo en MSN te helpen je patiënten. Dit wordt gedaan door middel van hun pay per click reclame. In principe loopt u advertenties die mensen naar uw website. Deze advertenties worden weergegeven wanneer iemand zoekt naar gerelateerde zoekwoorden die u eerder hebt gekozen. Zo kan iemand zoeken naar “chiropractor in YourTown”, en uw advertentie zou komen aan de rechterkant (in Google).

2. Gebruik Blogs. Een van de snelste manieren om een hoge rang in de zoekmachines is het opzetten van een blog. Een blog staat voor een “web-log”. Het is zeer eenvoudig te gebruiken. Als u een e-mail kunt verzenden, kunt u post naar een blog. Configureren: het kan ook makkelijk zijn als je de juiste web hosting bedrijf hebben. Google houdt NAME blogs, omdat je verse inhoud toevoegt regelmatig. En ze willen hun gebruikers te voorzien van de beste inhoud zoeken. Mijn favoriete blog setup is met WordPress.com.

3. Gebruik E-mail Autoresponders. De meeste van de mensen die uw website bezoeken voor de eerste keer zal niet een afspraak. Dus waarom wouldnt je wilt “vangen” hun informatie en stuur ze e-mails om ze te informeren over uw producten en diensten? Dit kan gedaan worden door een e-mail opt-in-vorm waar je gewoon vragen om hun naam en e-mail, in ruil voor een aantal waardevolle informatie. Misschien heb je bieden hen een gratis artikel over pijn in de rug, of fibromyalgie. Dan, met behulp van een e-mail autoresponder, kunt u sturen vooraf geschreven e-mails in een reeks om de paar dagen om ze te leren hoe je kan helpen met hun probleem.

4. Gebruik video en audio op je website. Tegenwoordig hebben de meeste mensen hebben high speed internet verbindingen. U kunt profiteren van deze technologie door het plaatsen van videos of audio op uw website of blog. Alles wat je nodig hebt is een handheld digitale camera en je kunt snel een video uploaden naar uw site. Ik adviseer soort educatieve videos op specifieke problemen of symptomen van de patiënt geïnteresseerd bent Je moet ook een paar patiënt getuigenissen op video te krijgen, zodat u bewijs van uw resultaten. Incidenteel leuke videos van u en uw gezin ook goed werken om positieve relaties op te bouwen met uw patiënten.

Door het gebruik van deze vier geavanceerde strategieën in uw chiropractor marketing plan zal u zeker in de Top 3 van de succesvolle chiropractors. Veel van deze technologieën zijn rond voor 4-5 jaar, maar zeer weinig kleine bedrijven profiteren van them.Dr. Michael Beck nodigt chiropractors de vrijheid, de winst en succes te ontdekken in hun praktijk. Ontvang zijn speciale gratis e-cursus over “De 7 grootste Chiropractie Marketing Mistakes”, samen met het hebben van toegang tot zijn blog waar hij na 2 tot 3 keer per week. Klik hier voor bewezen Chiropractie Marketing Strategies

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.