Verdien Bigger Tips van uw klanten


   Door Patti FarnhamNo kwestie welk type van restaurant kunt werken, kunt u verdienen grotere tips. Dit is belangrijk omdat iedereen in deze lijn van het werk dat u zal vertellen dat het doesnt betalen de beste. In de meeste gevallen ver onder het minimumloon. Maar je kunt maken door het verdienen van veel tips van uw klanten. Het merendeel van de mensen die uit eten zijn bereid om meer te verlaten voor uitzonderlijke service.

Als je echt genieten van het werk dat u doet het zal laten zien en u zult grotere tips verdienen. Klanten Dont leuk als het lijkt ze het personeel voor dingen dwars. In feite, als je kunt anticiperen op wat ze nodig hebben en ze Dont moeten vragen zullen ze echt waarderen. Dit is een van de gemakkelijkste manieren om consequent te verdienen grotere tips.

Het isnt moeilijk te implementeren in uw routine niet. Bijvoorbeeld een oogje houden op het niveau van de dranken mensen hebben. Verwijder de platen die ze klaar zijn met zodat ze meer ruimte aan de tafel. Supply extra servetten, specerijen voor de levensmiddelen die ze bestellen, en de tijd nemen om te vragen hoe hun maaltijd is. Deze inspanningen echt een grote indruk.

Probeer om de tafel aanpak zo snel als je kunt nadat ze zijn geplaatst. Mensen hebben de neiging te worden ongeduldig als ze honger hebben. U verdient grotere tips als u een vriendelijke toon en een mooie glimlach te gaan met de begroeting hebben. Dit zal ervoor zorgen dat uw klanten zich gerust onmiddellijk.

Het is begrijpelijk tijdens de piekuren bedrijf dat u zal drukker worden. Toch moet je blijven georganiseerd, zodat u kunt geven iedereen de aandacht die ze verdienen. Zelfs als ze moeten wachten een tijdje voor hun maaltijd zullen waarderen uw inspanningen om hen op de hoogte houden. Zorg ervoor dat u in staat zijn om situaties omgaan die komen ook.

Als een klant isnt blij met hun maaltijd bereid zijn om het te vervangen. Neem de tijd om te luisteren naar wat ze vertellen en vervolgens zorgen. Klanten zijn meer bereid om dergelijke gevallen vergeven als er een snelle en effectieve oplossing wordt gevonden voor. U verdient grotere tips als je de tijd neemt om aan te tonen u de zorg over de algemene diner ervaring van uw gasten.

Sommige mensen zijn moeilijker dan anderen gelukkig te maken, maar dat gebeurt in elk type van mensen georiënteerd bedrijf. Niet iedereen is uitgesneden als een ober of serveerster. Als u Dont genieten praten met mensen bezig of verblijven dan is dit mogelijk niet geschikt voor jou. Als u arent blij met de positie van uw klanten zal kunnen vertellen. Je wordt alleen het maken van kleine tips van hen.

Met de mogelijkheid om grotere tips te verdienen, moet je wat moeite gestoken. Blijf oefenen totdat alles is natuurlijk voor je. Het is een grote verantwoordelijkheid om een dergelijke baan hebben als je op de voorste lijn. Je vertegenwoordigen dat het bedrijfsleven en zelfs als het voedsel is deliciousPatti Farnham heeft veel ervaring in de hospitality business. U kunt meer informatie van groot haar op serveerster tips. Check out haar website fooi-Ingenuity.com om meer te leren over hoe groter tips .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.