uw moderne Auto Body Repair Shop


   Amy F. GoodmannMost van ons nooit zou willen zien van de binnenkant van een auto carrosseriebedrijf. Op het meest we vaak ruik je de oplosmiddelen wordt uitgestoten door autos lichaam reparatie winkel als rijden we door en vraag me af hoe die mensen het kunnen maken door middel van een werkdag wordt nooit precies en nauwkeurig, zowel in het afstemmen van de kleur van de auto panelen en repareren auto, vrachtwagens en SUV instanties na een botsing.

Het is alleen door ongelukken ongeluk auto die de meesten van ons uiteindelijk binnen in de kantoren van onze lokale, handelaar of een keten Auto Body shop.

De meeste winkels die nu niet dragen weinig relatie tot de vestigingen kunt u herinneren als een kind donker en stoffig omgeven door beide palen van gebruikte en nieuwe auto-onderdelen, alsmede een gemiddelde waakhond op het erf. Er kan een paar van die nog altijd rond, maar ze zijn een uitstervend ras. Reparatie van autos nu, vooral met de elektronica in voertuigen todays, vereist zowel vaardigheid, onderwijs en opleiding, geavanceerde tools en een ultra schone, moderne winkel.

Moderne lichaam winkels lijken nu gelijkmatig schoon, goed ingericht en goed verlicht. Naast veel carrosseriebedrijven zijn neergelegd in verschillende onderscheiden aparte enscenering gebieden. Voertuigen worden geschat in een gebied, body werk in een andere, elektronische reparaties in nog een ander gebied, geschilderd in een zeer aparte ruimte, en tenslotte gedetailleerde en gepresenteerd aan de klant in een display.

Als het voertuig grote schade heeft, dan is het verplaatst naar een gebied en demontage op een frame machine. Unibody bouw wordt gebruikt door de meeste autos vandaag. Unibody is een een auto-en mechanisch lichaam term die beschrijft hoe plaatwerk wordt gestempeld, gevormd en aan elkaar gelast om de structurele gedeelte van de auto of vrachtwagen lichaam vorm.

Het doel van de “frame machine” is niet om de auto recht te frame nu eerder het is om de unibody constructie van het voertuig rechtzetten.

Het meten van de carrosserie voor de juiste afstemming unibodybehuizing is meer dan kritisch. Zo weinig als een millimeter fout is dat alles is toegestaan door de meeste autos, trucks en SUV fabrikanten. Laser-systemen worden gebruikt door vele winkels lichaam samen met het frame machine om ervoor te zorgen dat alles correct is rechtgetrokken om de decimale punt.

Met de unibody van het voertuig rechtdoor, de auto, truck of SUV verplaatst naar de metalen werkgebied waar nieuwe plaat is gemonteerd en schade gebied rechtte. Dit werk wordt nog steeds gedaan door geschoolde technici en handelaars met behulp van hamers en dollys, maar ook het werk van de technici Body Shop is veranderd door moderne technologieën. Overhead vacuüm lijnen zijn aangesloten op de slijpers en schuurmachines om stof en vuil weg te trekken uit dit deel van de winkel. Moderne winkels lichaam kan zeer schoon blijven en stofvrij-inderdaad moderne elektronica, en zelfs de meest moderne hi-tech elektronica van hybride voertuigen vraag dit.

Met de gehele metalen rechte, is It op de verf voorbereiding gebied, gewoonlijk aangeduid als “verf prep”. Kwaliteit winkels zal gebruik stofafvoersystemen het verwijderen van de stof bij het schuren en spuiten van de verf primers. Infrarood verlichting systemen kunnen worden gebruikt om primer verf genezen snel en correct. Deze infrarood lampen kunnen verkorten de kuur tijd van 24 uur opmerkelijk om zo weinig als 20 minuten. Al deze procedures voor zowel u helpen om een hogere kwaliteit verzekerd baan krijgen en krijg je terug op de weg in een minimale tijdspanne.

Schilderij de definitieve kleuren en heldere jassen wordt gedaan in een spuitcabine. Er zijn vele soorten en merken van verf cabines, maar het wordt algemeen aanvaard de beste zijn de “downdraft”-eenheden waar de verse gefilterde lucht komt de bovenkant van de cabine en de eventuele underspray is naar beneden getrokken en uit door middel van roosters in de vloer. De downdraft procedure van verf stands kunnen produceren de beste en meest consistente van verf afwerkingen. Bovendien kan een goed opgeleide ondernemer maakt een groot verschil in de uiteindelijke verf en het uiterlijk kwaliteit en consistentie. Een stofvrije spuitcabine van elk ontwerp is beter dan een vuile en stoffige spuitcabine van de hoogste einde. Voordat de uitgaven van uw geld of plegen op jezelf aan het werk of reparatie is het altijd het beste om te vragen om enkele voorbeelden van de winkels het werk te onderzoeken op verschillende voertuigen. Naast vragen om te zien afgewerkt voorbeelden van verschillende typen lichaam autos, vrachtwagens, bestelwagens en SUVs. Zoek naar gladde afwerking met een minimum aan stof specs en kleuren die overeenkomen van paneel naar paneel. Dit zijn de tekenen van een kwaliteit verf werk gedaan door een bekwame en professionele schilder.

Het spreekt vanzelf dat een professionele spuiterij zal zijn trots op hun vermogens-de indeling, de uitrusting, de opleiding van hun personeel en de meeste van al hun mensen.

Zon winkel zou geen moeite hebben, behoudens praktische logistiek, zodat u van een tour van hun installaties. Inderdaad na al hun inspanningen moeten voorzichtig ze het meest trots om u een rondleiding en wijzen op hun sterke punten en capaciteiten alsmede voorbeelden van hun eindproduct.

Nadat alle is dat uw auto wordt gerepareerd of het gaat om uw nieuwe SUV, auto, vrachtwagen, bestelwagen of bus.Vancouver Auto Financiën Manitoba Job winkel Edmonton Auto Financiën .

This entry was posted in Auto and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.