Top Ten Ways to Improve Elke Money Making Idea


   Scott PhelpsIve geweest schoppen rond enkele radicale ideeën in mijn hersenen over hoe geld te verdienen. De manier waarop ik heb het dacht u kunt deze ideeën gebruiken voor vrijwel alle rijkdom vergroten idee en ze kunnen worden toegepast op vrijwel elke omstandigheid.

Top tien manieren om geld te verbeteren waardoor ideeën.

1. Als youre een product waardoor het beter dan het moet. Kwaliteit betekent veel in een economie, maar altijd als geld krap is en de kwaliteit is nodig.

2. Als u een dienst aan te bieden betere service dan uw klant komen te verwachten van andere leveranciers. Dit idee werkt alleen maar vanwege zijn vermogen om schokken en ontzag uw klanten. Zij mogen niet weten hoe te reageren.

3. Neem altijd minder de grote weg theres verkeer. Terwijl anderen werken bij het snijden hoeken moet je uit te gaan van uw manier om ervoor te zorgen dat uw klant tevreden is met wat u in staat waren te voorzien.

4. Maak een belofte en houden. Klanten worden gebruikt om de gebroken beloftes zorg ervoor dat je te trotseren hun verwachtingen. Het zal waarschijnlijk beginnen met een gesprek (in het algemeen tussen uw klanten en mensen die ze kennen).

5. Wanneer klanten praten echt luisteren. Ze worden gebruikt te worden geblazen door bijna iedereen. Verras hen door effectief met hen te communiceren op een manier die laat zien dat je luistert en dat u zorg.

6. Geef klanten iets extras. Geef een bedankje geschenk voor uw klant laat zien dat je waarderen hun bedrijf en zijn blij met hun terugkeer te bezoeken. Dit doesnt duur te zijn, maar het moet iets memorabel en nuttig.

7. Reageren op verzoeken van klanten. Als een klant komt met een geweldig idee geven krediet voor het en gebruik het idee (met hun toestemming). Zij zien nooit dat een komst.

8. Geef uw klant een betere verkoopmix ervaring dan ze verwachten. Als het online is zorg ervoor dat u voldoende inhoud om hen te helpen leren hoe je je product te gebruiken. Als de verkoop van aangezicht tot aangezicht bepalen brochures die hen kan helpen waarderen hun aankoop zelfs meer.

9. Nooit regelen voor een snelle buck. Zorg ervoor dat u een goede presentatie en vervolgens vertrouwen uw potentiële klant genoeg om een geïnformeerd besluit over een aankoop te doen.

10. Ontwikkel uw product of dienst op een manier die zal hebben klanten praten over u in de toekomst. Maak uw bedrijf een erfstuk kwaliteit onderneming. Zorg voor een dergelijke ingrijpende kwaliteit en service die u lang zal worden herinnerd na de verkoop.

De reden dat deze ideeën zullen werken, is dat ze totaal onverwacht zijn. Kwaliteit is iets wat mensen denken van in verwijzing naar een tijd voordat de geplande veroudering. Elke familie heeft een erfstuk uit hun verleden, maar niemand verwacht dat de kwaliteit vandaag. Daarom is het maken van dingen beter dan ze moeten kunnen worden is zon krachtige component voor succes in de 21e eeuw.

We bestaan in een samenleving weg te gooien, maar je kunt de afschaffing van de notie dat er niet zoiets als een goede service of kwaliteit producten in de moderne tijd. U hebt tien manieren om het te laten gebeuren. Is het de moeite waard voor u? Money Online Leren en Werk Zorg From Home op MakeMoneyFacts.com. Bouw een website in minuten op BuildAGreatSite .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.