Top 10 redenen waarom mensen vallen op Netwerk Marketing


   Door Dale HammerschmidtTOP 10 REDENEN “Why People Fail At MLM” Heeft Altijd Succes ontgaan You?

Het is bekend dat 95 van hen die zich aansluiten bij een Netwerk Marketing / MLM bedrijf strijd, falen, of besteden veel geld aan het proberen om een business op te bouwen met in het MLM en nooit maken en stoppen. Een maand of twee later, of een jaar later, proberen ze een ander bedrijf en weer eindigen met dezelfde resultaten. Waarom ze blijven proberen en proberen? Omdat zij deze droom, de droom van niet alleen dat het in MLM, maar succes boeken in MLM.

Hier zijn de Top 10 Redenen

Slechte lead generation

Gebrek aan opleiding

Gebrek aan ondersteuning upline

Producten echt uniek werent genoeg, te veel concurrentie

Bedrijf verandert het Compensatie Plan elk jaar

Geen plan van aanpak

Bedrijf failliet

Lage retentie, constant uitvallen

Beloftes werden nooit bewaard door de upline

Ik heb net couldnt verkopen de producten / mogelijkheden.

Slechte timing! Ik ging te laat, iedereen wist het al.

Onze vraag aan u is Do You Crave Succes in MLM? Is het altijd ontgaan You? Heeft u nog geloven in MLM? Als u de snelste manier om succes te bereiken in deze sector te doen is om te werken met iemand whos gedaan.

Als u toch wilt dat het succes je verdient wat je moet doen je due diligence over het bedrijf u gaat deelnemen en het team je bent toetreden. Zorg ervoor dat ze voldoen en dan dezelfde redenen waarom mensen falen. Indien mogelijk vermijden daarna een bedrijf dat minder dan een jaar oud, ja de beloning kan worden hoe groter het risico is dat de vennootschap mag niet rond zijn voor het tweede jaar in het bedrijfsleven.

Als bonus op dit artikel zijn de MLM Top 10 redenen waarom mensen Arent zoek naar Word lid van een andere MLM. Weve ondervraagde 1000 van MLMers en gevraagd naar hun belangrijkste redenen “Waarom zij niet zouden kijken of Word ander MLM”

Hier zijn de TOP 10 redenen waarom mensen wont WORD EEN MLM BEDRIJF:

Mijn baan is veilig.

De economie zal rebound en dat zal me redden.

Ik kan een fortuin in onroerend goed.

Ik hou van mijn 2 uur pendelen elke dag.

Ik hou van mijn werk en mijn baas behandelt me als een koning.

Mijn upline blijft vertellen om op te hangen daar, zullen dingen veranderen snel.

Mijn huidige MLM bedrijf groeit snel.

Mijn huidige MLM bedrijf heeft vlaggenschip producten te verkopen zoals hotcakes.

Mijn huidige MLM bedrijf verandert nooit het compensatieplan.

Door onze gespecialiseerde marketing pijlers en upline steun die ik heb meer mensen contact met mij dan ik terug kan bellen.

Dit zijn ernstige problemen, omdat deze dingen gebeuren elke dag. Als deze u en u bent helemaal tevreden bent met uw baan of uw huidige mogelijkheid, Dont verder gaan want er is niets dat we doen om te helpen.

Deskundigen het erover eens het begint met een eenvoudige en duplicatale systeem. Stay tuned voor mijn toekomstige artikelen voor meer informatie.

Stijgende en Onward! See You At The Top.

Dale Hammerschmidt

MLM Top 10 ReasonsDale Hammerschmidt is een van de beste internationale recruiters en opleiders in de MLM business. Hij heeft 15 jaar ervaring in de industrie. Ook al heeft hij enorm succes in MLM zijn grootste plezier is het helpen van anderen slagen. Bezoek zijn Team Global Paradise Newsletter! en zijn AgariGoldWealth! website als u veel succes met MLM !

This entry was posted in Marketing and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.