Tips voor het kiezen van de juiste digitale camera


   Door Derek RogersThere zijn een aantal verschillende cameras op de markt die kan kiezen voor een digitale camera een verwarrend en moeilijk proces. Er zijn ook cameras die zijn ontworpen voor verschillende functies en toepassingen en het vinden van de juiste keuze voor wat je wilt kunnen doen kan moeilijk zijn.

De eerste stappen te nemen bij het kiezen van een digitale camera is het maken van een lijst van functies die u wilt. Dit moet een volledige lijst, dus u wilt misschien een beetje onderzoek doen naar de functies die beschikbaar zijn voor digitale cameras, om een goed idee van wat u kunt doen met hen te krijgen.

Zodra u hebt vastgesteld wat je zou willen verstandig functie hebben voor uw digitale camera, dan is de volgende stap zou zijn om de prijsklasse voor uw camera te bepalen. U kunt zo weinig uitgeven als 100 of meer voor een goede digitale camera, zodat u zeker wilt zijn om te krijgen wat u zoekt voor de eerste keer.

Test de cameras uit. Er zullen waarschijnlijk meerdere zijn die voldoen aan de feature lijst die u hebt gemaakt. Zorg ervoor dat het gewicht van de camera en het gebruiksgemak wedstrijden met wat je wilt. Zelfs als de camera heeft alle functies die u wilt als het omvangrijke of moeilijk te beheren is niet van plan om u te voorzien van wat je wilt als het gaat om het maken van opnamen.

Canon produceert een aantal hoogwaardige cameras die u voorzien van de functies die u zoekt. Canon heeft zojuist haar ESO 1000D. Dit is een SLR camera met een 10,1 megapixel digitale beeld geeft. Het heeft een CMOS-sensor en functies die worden aangetroffen op meer professioneel gerichte modellen Canons maar in een veel meer betaalbaar tarief. Het komt ook met een 2,5-inch LCD-scherm voor Live View mode en een 7 punts wide area AF. Deze cameras worden verkocht als organen dus moet je de lens of lenzen te kopen die u zoekt.

De Canon EOS 450D is een ander model van de SLR te overwegen van Canon. Deze camera wordt geleverd met een 12,2 megapixel CMOS sensor, 3,0 “Hoge resolutie LCD-scherm en een nieuw AF-systeem dat een 9-punts wide area AF heeft. Vanwege het feit dat een SLR camera lenzen worden apart verkocht.

De Canon EOS 40D is een 10,1 megapixel camera met CMOS-censor, een 3,0 “LCD-scherm met live-modus., Het is ook een SLR camera dus lenzen worden apart verkocht, en het komt met het nieuwe AF-systeem. Deze camera komt ook met een USB 2.0 Hi Speed-verbinding en een video-out interface.

Als u op zoek bent naar een serieuze camera overwegen de EOS 1Ds Mark III. Deze camera is een premier als het gaat om digitale fotografie. Het wordt geleverd met een 21 megapixel full frame CMOS, High Precision wide area AF, samen met een 3,0 “LCD-scherm met live action. U kunt ook 5 bps. Het is een SLR-lens kits zijn zo separate.Derek Rogers is een freelance schrijver die vertegenwoordigt een aantal Britse bedrijven. Voor Canon Digitale cameras, camcorders en scanners, raadt hij gewoon Canon .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.