tips voor het kiezen A High-Quality Spiraal Coil Binding Machine


   Door Jeff McRitchieMaking gevoel van alle verschillende spiraal coil binding machines en hun opties kan moeilijk zijn. Indien u meer informatie over deze machines nodig hebben, zodat je een gefundeerde beslissing voor de aankoop van uw school of op kantoor kan maken, zal dit artikel je helpen om beter inzicht in de apparatuur en kies de spiraal spoel machine die het beste is voor je.

Sommige modellen van coil binding machines te bedienen elektrische ponsen mechanismen, en sommige hebben handgrepen. Voor bedrijven die zich binden grote hoeveelheden van publicaties of dat moet een snelle ommekeer, elektrische inbindmachines meestal zijn de ideale keuze. Voor die minder bindende documenten, manueel apparatuur kost doorgaans minder en over het algemeen goed werkt. Maar zelfs als je Dont binden een hoop boeken die u misschien nog profiteren van een elektrische machine als je vaak strakke deadlines gezicht en de noodzaak om het werk snel te doen.

Coil inbindmachines variëren veel in het aantal paginas kunnen punch in een keer. Sommige machines kunnen stoot slechts een paar vellen tegelijk, terwijl anderen kan maximaal punch tot dertig vellen. Denk na over de omvang van de paginas die u waarschijnlijk punch. Een machine met een hogere pagina capaciteit zal tijd besparen en uw medewerkers productiever.

Een andere overweging bij de aanschaf spiraal spoel systeem is de spoel inserter. Veel machines zijn uitgerust met rollen draad om de spoelen in uw publicaties. Als uw machine geen elektrische spoel invoegmodule nemen, moet u de spoelen te voegen met de hand. Natuurlijk, met de hand draaien spoelen is geen effectieve oplossing voor degenen die binden aan een heleboel documenten.

U zult ook willen denken over de grootte van de documenten die u nodig heeft om te binden. Als u alleen gebruik van standaard formaat documenten, zullen de meeste machines werken. Als u verwacht bindend alle niet-standaard formaat documenten, moet u overwegen een machine die is disengageable sterft. Disengageable sterft kunt u documenten in aangepaste formaten te creëren. Dit is vooral aantrekkelijk voor hobbyisten en scrapbookers die graag hun eigen boeken te maken.

We weten allemaal dat de meeste dingen komen in verschillende kwaliteitsniveaus. Spiral coil binding machines zijn niet anders. Goedkopere spiraal coil binding machines zijn vaak gemaakt van kunststof. Plastic machines zal werken voor lagere volumes bindend, maar ze zijn niet een goed idee voor degenen die doen veel bindend. Om die reden, metaal bindend machines zijn een betere keuze voor bedrijven nodig om meer te doen bindend. Metalen spiraal spoel inbindmachines vaak veel sterker en minder gevoelig voor schade.

Sommige spiraal coil machines worden geleverd met een paar Krimptang gebruikt om paginas van uw publication veilig te krimpen door de uiteinden van de spiraal spoel en het afsnijden van de overschrijding. Als uw machine geen Krimptang omvatten, zet ze op je boodschappenlijstje omdat je ze nodig om de bindende finish.

Geen discussie van winkelen voor spiraal spoel inbindmachines zou niet compleet zijn zonder de garantie. Sommige garanties alleen laatste drie maanden, terwijl anderen twee jaar te verlengen. U zult willen ook de aard van de garantie begrijpen aangeboden. Is het een ruil voor reparatie garantie of een volledige vervanging garantie? Wachten reparaties kan betekenen verloren productiviteit, dus denken over garantie opties voor het kopen van een spiraal coil binding machine.

Met alle verschillen in de spiraal coil binding machinebouw, opties, accessoires en garanties, zal u zorgvuldig overwegen uw document bindend behoeften alvorens uw definitieve selection.Jeff McRitchie is de directeur van marketing voor MyBinding.com. Hij schrijft uitgebreid over onderwerpen gerelateerd aan inbindmachines, Rapport Covers, Binding Supplies, Binders, Index Tabs, Laminators, Laminating Pouches en meer .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.