The Shocking Truth About How To Start een Internet Business Part 2


   Door Clinton Douglas IVDefining Your Audience

Zorgvuldig definiëren van uw doelgroep voor het uitvoeren van een marketing of reclame-inspanningen kunnen besparen duizenden dollars en uren verspild inspanningen. Doelgroep onderzoek en bewustwording helpt u ook organiseren en ontwerpen van uw website een beroep op deze demografische. Uw doelgroep is iedereen die gebruik maakt van uw site lezen te bestellen op en navigeren doorheen.

Begin met het definiëren van persoonlijke aspecten van uw doelgroep specifieke antwoorden die verder kunnen uw bedrijf te bereiken. Identificeer de volgende:

1. Hun geslacht (percentage van mannelijke en vrouwelijke)

2. Hun leeftijd (de dominante leeftijdsgroep en categorieën)

3. Hun technische bekwaamheid

4. Het aantal jaren theyve internet gebruikt

5. Hun primaire taal

6. Hun motieven kopen (economie, efficiëntie, duurzaamheid, prestaties, arbeid-of tijd-sparen, bouw, de exploitatie, het gemak van onderhoud of installatie, beschikbaarheid, kwaliteit vakmanschap, enz.)

7. Welke emoties veroorzaken ze (moeten kopen voor veiligheid en gemak, nieuwsgierigheid, trots van het uiterlijk of de eigendom, prestige, angst, behoefte aan individualiteit, behoefte aan erkenning, enz.)

8. Hoeveel geld ze verdienen per jaar, en hoeveel van dit eenmalig is?

9. Hoeveel geld ze spenderen elk jaar op producten vergelijkbaar met jou?

10. Waar wonen ze?

11. Hebben ze online winkelen? Zo ja, hoe vaak?

12. Hebben ze televisie kijken, de krant lezen of zoek online?

Van deze vragen kan je afleiden van de meest effectieve manier van reclame en promotie. Youll ook identificeren van de beste manier om te bereiken in hun portemonnee gebruik van de juiste exemplaar, het ontwerp en de gebruiker navigatie. Zullen ze zien een Google Adword advertentie maken als u een campagne begonnen? Willen ze een hip, creatieve of kale botten ontwerp? Zal uw site verenigbaar zijn met hun browser? De antwoorden moeten ontvouwen.

Wanneer youre net beginnen, is je publiek demografische gegevens vaak gebaseerd op je eigen instinct en onderzoek. Als u uw bedrijf te ontwikkelen, uit te voeren gebruiker enquêtes te verfijnen de werkelijke cijfers. Herhaal deze stap om de een tot twee jaar youre garanderen altijd marketing en verkoop naar rechts clientle. Stay tuned voor deel vier: Setting Your Business Structuur in deze tien serie.

Ontwikkelen van een Sales, Marketing en Business Plan

Hoewel het lijkt misschien verspilde tijd, zorgvuldige business planning is een cruciale taak bij het opstarten van een nieuw bedrijf. Uw verkoop, marketing en business plannen dwingen je te ontwikkelen actie items die uw business drijven naar het volgende niveau. Verder Als je de financiering, zullen beleggers moeten om te zien waar uw bedrijf gaat en hoe u van plan bent om er te komen.

Uw business plan beschrijft uw bedrijf, haar concurrentiepositie landschap, de operationele structuur, mogelijke bedreigingen voor het succes en de plannen om deze bedreigingen te voorkomen. Youll ook willen vertellen investeerders en andere belanghebbenden waar uw bedrijf hoofdstad ligt, samen met het aanbieden van geprojecteerde financiën voor vijf tot tien jaar uit. Dit plan omvat doorgaans een Executive Summary, Business Beschrijving, marktstrategieën, Competitive Analysis, Development Plan, Operations Plan, Management Achtergrond of Bios en een financieel overzicht sectie. Business plannen variëren meestal 20-50 paginas, met sommige zelfs langer, afhankelijk van de mate van detail die u wilt opnemen.

Zodra youve uw business plan gemaakt, zoek uw publiek en creëren een soortgelijk plan voor uw marketing en sales doelstellingen. Zorgvuldig te bepalen wie uw klanten zijn, wat hun koopgedrag zijn en waar ze winkel. Schatting van hun inkomen en opleidingsniveau. Outline distributiekanalen, leveranciers en concurrenten. Zodra u bedrijf inzicht hebben in uw verkoop-doelstellingen, kan u van plan bent een succesvolle reclamecampagne.

Opnieuw uw plannen jaarlijks aan te passen cijfers, prognoses en strategieën. Youll verrast zijn, terugkijkend op het youve vooruitgang geboekt en de prestaties youve bereikt in time.Clinton slechts een years Douglas IV, E-Business schrijft artikelen voor mensen die willen bereiken meer online succes. Vandaag leren, Hoe een online bedrijf starten in minder dan 30 dagen vanaf Scratch! Gratis Special Report – Limited Time! Klik hier ==> om uw gratis VERSLAG

This entry was posted in Business, Internet and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.