The Power Of The Web 2.0 Buzz Groep


   Amy HuttonSo wat is precies een buzz groep zoveel internet marketing gaat?

Nou, itsa groep vrienden die elkaar willen helpen meer succes te bereiken dan kan men alleen bereiken. In het algemeen betekent dit dat wanneer je een website, vertel je je vrienden te gaan bezoeken. Ze doen dat en zij vertellen hun vrienden over de site.

Maar met web2.0 marketing tactieken en krachtige sociale marketing beschikbaar voor ons nu het concept van een buzz groep gaat nog verder. Als u een groep van een paar vrienden in internet marketing kunt u hen vragen naar uw nieuwe site en sociale bookmark tot een paar sociale bookmarking plaatsen te bezoeken. Als je een lens op Squidoo je kunt stellen dat de groep vrienden om daar te gaan en inloggen op hun account en uw objectief te beoordelen.

Dit is een geweldige manier om een “buzz” start over uw nieuwe website. Het wordt de zoekmachines kijken naar uw site wanneer zij geen pagina rang of verkeer.

Natuurlijk is het bouwen van een lijst en op pagina SEO en off page optimalisatie zijn van vitaal belang. Maar dat kost veel tijd en inspanning. Veel van.

De meeste van alles wat u nodig een weg links naar uw nieuwe baby. Maar om ze op de normale manier is frustrerend. Je e-mail webmasters en vragen om een link, of doe een drieweg link, en goed, is het noodzakelijk, maar pretty darn frustrerend.

Wanneer youre net begonnen met een site die u nodig hebt onmiddellijk resultaat. Je moet het verkeer, en je Dont wilt wachten voor de zoekmachines te vangen op hoe mooi je werk is. That waar een buzz groep kan helpen. Elke sociale bookmark je vrienden plaats geeft u een terug naar uw site link van een hoge PR sociale bookmarking site.

Hoe groter uw Buzz groep, hoe meer een manier links youll ontvangen. It is eigenlijk vrij simpel. Youll goede resultaten met een buzz groep van 5-10 vrienden, maar stel de banden youll krijgen met 50 of 100 leden buzz groep. Stel je de pagina rang te stimuleren en het verkeer. Iets om over na te denken.

Net hebben een systeem dat alle bladwijzers voorkomt aankomen op hetzelfde moment. Het moet een infuus effect. U vraagt Cant 50 leden bookmark op je site een dag, en dan niemand bladwijzers het de volgende. Dat ziet er fishy. Je krijgt een aantal leden op de site bookmark vandaag, morgen en sommige wat de volgende dag, etc. En je moet het heel eenvoudig voor uw buzz leden van de groep, of ze zullen drop-out te maken.

Dat vergt veel van de planning. En u wilt zeker Dont om een lijst van de URLs op een website en hebben ze allemaal klik op de links om ze te bladwijzer. Als je dat doet, dan zullen alle de bladwijzers van oorsprong op dezelfde webpagina, en de zoekmachines wont zo. Sommige sociale bookmarking plaatsen misschien zelfs te verbieden of te verwijderen die je bookmarks. Wees voorzichtig, en je kunt de kracht van een buzz-groep in actie te zetten voor u en uw friends.Amy Hutton is een lange tijd internet marketeer die woont en werkt in zonnige zuiden Florida. Bezoek haar bij http://www.MyBuzzGroup.com

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.