The Collectors Travel Alarm Clocks


   Door Bradlley MckoyCollecting reizen wekkers kunt uw plank vullen met de nieuwste en meest trendy modellen van beproefde klok makers. Lees verder om te weten te komen over de nieuwste modellen van de klokken reizen alarm. Whats meer, dit zijn favoriete cadeauartikelen voor de mensen die materie.

Verschillende Alarmen en waarschuwingen

Er zijn verschillende reizen wekkers dat past everybody levensstijl. Als u een van degenen die afhankelijk zijn van de onophoudelijk rinkelen en zoemen van deze apparaten alleen maar om uit bed te komen, hebben youll een mee te nemen op die buiten de stad of land jaunts.

Als u uw eigen reis wekker hebt, zult u niet nodig wake up calls om je uit bed te komen in de tijd voor je vroege ochtend vlucht naar uw volgende toeristische of zakelijke bestemming.

Een wekker is ook nuttig voor mensen die bezig zijn met werk en die tijd nodig hebben voor die waarschuwingen koffiepauze of een praatje met een collega aan het water koeler door de hal. Dit gemak is allemaal van jou met die desktop-alarmen.

Die $ 20 en onder Reizen Wekkers

Het starten van een verzameling van deze klokken is niet duur. Begin met de Pop Open Clam, die een glanzende zilverkleurige afwerking metaal, een lichtgevende wijzerplaat, en heeft een bijgevoegde compact travel case. Klap hem open en zet het op het nachtkastje en youre klaar om te noemen het een dag. De 25 / 8 “x7 / 8” X4 “widget is eenvoudig op de bagage en wont kost je extra.

Een andere must-have te voegen aan uw collectie is de Night Crawler (toepasselijke naam) in zilver en blauw edities. Deze Seth Thomas klok opent hydraulisch met de geringste aanraking van een vinger. Het heeft een kalender en temperatuur weergave, plus een licht met vier seconden vertraging. Deze compacte object maatregelen 2 1 / 2 “X3 1 / 2” X3 1 / 4 “.

De Smart Lite Travel Alarm Clock is weer licht verblijven en batterijen die zich zal blijven inspannen voor meer dan 6 maanden. Dit ruk je uit bed met zijn oplopende alarm wanneer zij tot de top noot. Hoewel dit niet Engravable is, je nog steeds het lichtje en zaklantaarn functies om dit te compenseren.

De $ 25 en $ 100 Plus Collectables

Voor de reiziger die Cant niet weg met zijn rekenmachine, de EZ Blue World Time Travel Companion moet de juiste keuze. Het komt met een gestikte Snap Lock zwart. Pak het en gaan.

De slimme zoek Global Sync Atomic reis wekker past bij verschillende interieurs met haar zilveren matte afwerking. Dit heeft een draai en draai basis die uniek is voor het ontwerp. Deze radio gecontroleerde klok kan ontvangen signalen uit West-Europa, Japan, VS en het Verenigd Koninkrijk. Het heeft een maand, dag en datum weer te geven u Cant doen zonder als youre op tournee.

Als u heldere kleuren wilt, de Victorinox Swiss Army collectie is de blauwe en rode modellen. Deze Zwitsers-klare gadgets hebben precisie kwarts verkeer en doorschijnende synthetische geval met het gezicht te dekken, die ook dubbel als staat. De tritium handen en uren merkers maken het eenvoudig voor u de tijd te identificeren.

De grootvader van uw reis wekkers collectie zal de officiële Zwitserse Spoorwegen Mondaine Travel Alarm Clock een geborsteld roestvrij stalen klok die kunnen comfortabel zitten op een tafel of naast night stand.

Met een assortiment van klokken reizen alarm kan u gebruik maken van een aantal van hen voor cadeauartikelen voor je vrienden en zelfs je stalknecht sons. Je vrouw kan willen sommige van die klokken ook voor zichzelf. Beter rundvlees je buit en zijn klaar hand.Need giveaways op een nuttige reisgenoot? Haal een van die slimme klokken reis alarm en visitekaartje geval. Voor meer items, check out ExecutiveGiftShoppe.com nu aan en ontvang een van deze stijlvolle Cross pen sets .

This entry was posted in Leisure and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.