Telepathie For Beginners


   Door Trevor JohnsonCommunication via andere middelen dan zintuigen draagt de naam van telepathie. Het bestaat uit het zenden en ontvangen van informatie van en naar geest iemand elses. We weten allemaal uit ervaring dat deze dingen gebeuren. Hier is een voorbeeld van telepathie.

Ik was van plan te gaan op een reis naar een vreemd land een paar maanden geleden. Ik bestelde mijn vliegticket en ontving de vluchtgegevens met de naam van de luchthaven waar het vliegtuig was te wijten aan opstijgen. Op de grote dag, voordat op weg naar de luchthaven Ik controleerde mijn vlucht nog eens, gewoon om er zeker alles in orde was, en ik was verbaasd te zien dat mijn vliegtuig was gericht op een andere luchthaven in de stad.

Dat kwam als een schok, want ik had gecontroleerd op de vorige dag en was er nog geen wijzigingen voorgedaan. Gelukkig is dit niet bemoeien met mijn plan en alles verliep vlot ik bij de luchthaven, net op tijd om het vliegtuig te vangen, maar dit incident maakte me even duren en denk meer grondig van de verbindingen die de menselijke geest kan met andere gedachten. In dit geval kan het bericht is verstuurd naar mij spontaan door iemand die gevonden uit het wijzigen voordat ik deed of door de luchthaven personeel.

Dit was een typisch voorbeeld van spontane telepathie, het soort verbinding dat is ongeacht de receiver of sender zal gevestigd. Toch kan telepathie opzettelijk worden beoefend en de gevolgen zijn hetzelfde. Een boodschap de ontvanger bereikt, omdat de afzender wil dat hem of haar om het te krijgen en mentaal concentreert zich op dat doel. Dit heet doelbewuste telepathie en er is een zeer goede oefening die beginners kunnen doen om te leren hoe het werkt.

Hier is een typisch telepathie oefening voor beginners. Kies iemand die je voelt comfortabel met een zeer goede vriend die u heeft veel gemeen met. Het is gemakkelijker te verzenden en ontvangen van informatie van en naar iemand die je goed kent. Uw vriend moet zitten in de tegenoverliggende hoek van de kamer. Pak een pak kaarten en gaan kijken naar een van hen probeerde te maken van je vriendontvangenhet beeld van dit zeer kaart. Je vriend zal noteer de indruk dat hij of zij heeft gekregen van deze poging van jou. Doe hetzelfde met een andere kaart en zo verder, tot u gezonden zijnde beelden van het hele dek van kaarten aan de ontvanger. Controleer uw notities friend om te zien of hij of zij kreeg de juiste boodschappen. Dan rollen omgekeerd en wordt de ontvanger zelf. Op deze manier kunt u begrijpen hoe goed je beide als verzenders en ontvangers. Na het oefenen dit met alle kaarten op twee of drie keer moet je een pauze om niet te vervelen. Als je enige verbetering in de kwaliteit van de berichten verzonden hebben gezien, kan je net zo goed oefenen deze oefening lange afstand als u en uw vriend instemmen met een bepaalde tijd en ieder van u probeert het verzenden van een afbeelding voor vijf minuten. Volgende keer dat u voldoet, kunt u vergelijken de resultaten.

Sommige mensen zijn beter afzenders, anderen kunnen berichten ontvangen gemakkelijker. Er is ook een aantal mensen die beide kunnen doen op een zeer hoog niveau. Ze zeggenoefening baart kunstdie eerlijk waar is over telepathische oefeningen ook. Hoe meer je oefent hoe meer details je waarschijnlijk te verzenden of te ontvangen en op tijd je zal kunnen manipulerenmeer complexe gedachten tussen u en uw partner.Learn meer over hoe te telepathische en ontdek hoe je kan gemakkelijk verbeteren van uw vaardigheden telepathie .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.