Targeting Yahoo Search Marketing en Easy Zoekwoordtargeting


   Door Russell BlancWouldnt het geweldig zijn als je zou kunnen betalen voor reclame uitsluitend op basis van uw resultaten, kiezen de mensen die je adverteren op en aanpassen van uw advertenties voor elke groep van mensen die hen zouden kunnen zien? Als youre gebruik van krant, radio of andere traditionele media, je Cant doen dit soort doelgerichtheid en aanpassen. Maar met Yahoo Search Marketing, gericht op de mensen die je wilt met de advertenties die ze willen is ingebouwd inch

Yahoo Search Marketing kunt u advertenties weergeven op paginas met zoekresultaten wanneer mensen zoeken voor uw zoekwoorden. U kiest de zoekwoorden, en u bepalen hoeveel u betaalt voor elke klik. U betaalt alleen als iemand op uw advertentie klikt en bezoeken uw site en u bent in de volledige controle van uw zoekwoorden, wordt uw advertentie en uw budget. Traditionele reclame Cant bieden deze; Yahoo Search Marketing kan.

Het eerste wat youll moet doen wanneer u uw reclame campagne trefwoorden te kiezen. Yahoo Search Marketing helpt u kiezen zoekwoorden en zinnen op basis van uw website en suggesties die u opgeeft. U kiest zelf uw maximum bod voor elk zoekwoord, en u kunt instellen verschillende advertenties voor verschillende trefwoorden om het verbeteren van uw doelgerichtheid. U bent in de volledige controle te allen tijde.

Een leuke functie van Yahoo Search Marketing is dat het lokale reclame op het internet zeer eenvoudig en betaalbaar. U kunt kiezen geografische gebieden die u wilt adverteren op en Yahoo stuurt uw advertenties alleen voor hun bezoekers in die gebieden. Dit betekent dat u niet zal klikken krijgen van mensen die Cant zaken doen met u, uw advertenties worden gericht aan uw lokale gebied en brengen in de lokale bezoekers die kan en zal gebruik maken van uw producten of diensten.

Traditionele reclame is altijd al een kansspel. U betaalt uw geld en u neemt uw kansen, en je hoopt dat de juiste mensen uw advertenties te zien op het juiste moment en handelen op hen. Met kranten en uitgezonden advertenties, er gewoon geen manier om ervoor te zorgen dat youre reclame voor mensen die willen wat u te bieden, wanneer theyre een aankoop overweegt. Yahoo Search Marketing kan doen dat allemaal en meer.

U ziet, wanneer u adverteren op zoekmachine resultaten paginas, bent u letterlijk reclame voor mensen die bereid zijn om een besluit en een aankoop te doen. Theyve gezocht voor uw zoekwoorden, zodat u weet theyre zoek naar jou. Ze hebben net Dont nog weten. En youre betaalt alleen voor de daadwerkelijke bezoekers van uw website, zodat u weet youre niet betalen voor “junk verkeer,” arent zelfs mensen die geïnteresseerd zijn in wat youre aanbod. En je de controle van de begroting, zodat u precies weet hoeveel youre uitgaven aan marketing, en u kunt verhogen of verlagen uw budget op elk gewenst moment.

Yahoo Search Marketing is het verbeteren van hun zoektocht platform voor geruime tijd. Het systeem ze hebben gecreëerd is iets anders dan Google Adwords, maar het toont wel beloven en handvatten een fatsoenlijk bedrag van de website van het verkeer naar YSM de moeite waard te kijken. In mijn ogen, Yahoo Search Marketing is een bewezen winnaar! Russell Blanc beheert een website over yahoo web hosting en Yahoo Search Marketing .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.