So Much To See In Costablanca


   Door Johnathan BakersMake zeker als je naar je naar je Costa Blanca kaart. Er zijn zo veel verschillende dingen te zien en te doen je wilt niets missen terwijl u bezoekt.

Steden in de noordelijke helft van Costablanca

De stad die het meest noordelijke is Denia. Deze stad heeft veel te bieden aan de gemiddelde bezoeker met het kasteel van Denia en een speelgoedmuseum. Er is ook het echte Spaanse leven dat je zult zien terwijl je hier bent om u de meest authentieke gevoel.

In Benissa vindt u vele dingen die je intrigeren. De meest prominente daarvan is de enorme hoeveelheid van de kust die beschikbaar is voor jou. Er zijn vele kerken en ziekenhuizen te zien. En vergeet niet te stoppen en een aantal van de woningen van de voormalige Spaanse adel zien. U kunt eventueel jouwe boek of gewoon stoppen inch Zorg ervoor dat u zo veel te ontdekken van de kust als je kunt als sommige kan heel avontuurlijk zijn te bereiken.

In Altea zijn er vijf kilometer van de stranden die zijn uitgestrekte en mooi tijdens het wachten voor je ze te verkennen. Er is ook de wonderlijke blauwe koepel van de kerk Nuestra Señora del Consuelo dat u wilt zien terwijl u hier op uw bezoek. Dit zijn slechts enkele van de vele wonderen die u zult genieten tijdens je tijd hier.

Steden in het zuiden van de Costa Blanca

Net ten zuiden van Benidorm is Villajoyosa. Deze stad ligt dicht in de buurt van Benidorm, maar stiller. Het heeft \ vele dingen aan te bieden met inbegrip van de Royal Palm Casino. Er is ook het feest van de Moren en Christenen die gevierd wordt de laatste week van juli en is ter nagedachtenis van de Moor aanvoer en vervolgens te verslaan. Een ander gezicht om te zien is het grote gebruik van kleur in de stad aan te trekken en verfraaien de omgeving.

Bij aankomst de meeste mensen doen in Alicante, omdat dit is de thuisbasis van een grote luchthaven. Het heeft ook vele historische bezienswaardigheden en gebouwen te bezoeken bij aankomst.

Torrevieja is de meest zuidelijke stad aan de Costa Blanca. Het is bekend om zijn zoutwinning en heeft zelfs een zout museum dat u kunt bezoeken. Het is ook bekend als een grote vissen stad die vanwege haar enorme havens. Dit zorgt voor grote vissen als groot eten in dit grote Britse gemeenschap in Spain.Johnathan Bakers meestal maakt webpaginas op kwesties in verband met Costablanca en Alicante. Zijn abstracts aan de Costa Blanca zijn gepubliceerd op http://www.alicante-spain.com/costa-blanca-map.html .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.