Schrijf Real, Write Now With Kruis Fountain Pens


   Door Bradlley MckoyWe worden in snel tempo een pen-minder en papierloze maatschappij. Op dezelfde manier dat schrijfmachines verminderde de behoefte om te schrijven, hebben computers minder behoefte aan papier. In het verleden, het schrijven van een roman, het invullen van belastingformulieren, of zelfs het maken van een boodschappen lijst nodig Pak pen en papier. Vandaag kunnen die dezelfde taken worden gedaan door de vingers toetsenbord. Wanneer de inkt nodig is, al is het vaak printer inkt, geen pen inkt. Bovendien, als John Hancock zou zijn “John Hancock,” of handtekening, op de Verklaring van Onafhankelijkheid vandaag, zou hij gebruik van een elektronische pen. Maar het nieuws is niet alles slecht in de daling van inkt pen gebruik. De personal computer tijdperk heeft verhinderd dat de kappen van vele bomen. Ook hebben computers sterk toegenomen de efficiëntie van de registratie van gegevens. In sollicitatiegesprekken zijn secretaresses zelden gevraagd hoeveel woorden per minuut kunnen schrijven. Ondanks de malaise in inkt pen gebruik, echter, Cross vulpennen blijven houden het schrijven van meer tactiele, en tegelijkertijd de handhaving van een aloude traditie.

The Fountain of Ink

Een vulpen is gevuld uit een bron buiten zichzelf, en bevat een inkt leveren die automatisch voedt het schrijven tip. Al in de jaren 900, heeft de mens begonnen met de ontwikkeling van een pen die gevoed zelf en had geen behoefte aan te scherpen. De missie werd volbracht in 1884 toen de Waterman ontstane vennootschap de eerste vulpen. Dat werkte als pen en een “dompelen pen”, maar vereist geen inkt flessen! Vandaag de dag zijn tal van stijlen van vulpennen geproduceerd, maar elk heeft dezelfde fundamentele onderdelen. De NIB dient als punt van de pens. Vervolgens wordt het vat slaat de inkt te leveren. En tenslotte, heeft betrekking op de kap van de penpunt pens, om het te beschermen. Wat maakt de inkt vloeien gestaag in een vulpen? Een kracht genaamd capillaire attractie houdt de snelheid die inkt vloeit uit haar aanbod aan een evenwichtige de tip.

The Cross Company

De A.T. Cross Company is geen onbekende voor vulpennen. Het is het creëren en verbeteren van hoge kwaliteit schrijven instrumenten voor meer dan een eeuw en een half. In feite Kruis was de eerste Amerikaanse producent van de kwaliteit van het schrijven van instrumenten. Vandaag, het ontwerp en vakmanschap van pennen Crosss blijven wereldklasse. De companys oprichter, A.T. Kruis, was een meester potlood en pen maker die deelde zijn vakmanschap met Alonzo Townsend Cross, zijn zoon. Zoals het spreekwoord zegt, hoe meer dingen veranderen, hoe meer ze hetzelfde blijven. Vandaag, kwaliteit Crosss pennen zijn handgemaakt net zoals ze altijd zijn – een voor een in de schilderachtige Lincoln, Rhode Island.

De Pens

Net als al hun producten, Cross vulpennen zijn echt meesterwerken, onthullende verschillende functies die waarde toevoegen aan de instrumenten. Bijvoorbeeld, alles wat blinkt is goud op Kruis vulpennen. Sommige van hun high-end pennen fontein omvatten goud caps, pennen, en vaten. De vele lagen blanke lak zodat andere Kruis vulpennen te kijken zo strak als Italiaanse sport todays autos. Bovendien, als je een pen die kijkt flashier dan de standaard Amerikaanse regering wil uitgegeven schriftelijk instrument, dan kunt u een Cross vulpen kiezen uit bijna elke kleur gevonden in een zak van Skittles snoep. Aan de andere kant, als je de voorkeur geeft kracht om esthetiek, kies een Cross vulpen die is bedekt met rodium, een zeer hard metaal.

Vandaag, met de komst van computers en het Informatie Tijdperk, Cross vulpennen herinneren ons hoe materiële en personele de handeling van het Pak pen en papier kan be.Cross vulpennen laat je krabbel met flair. Bezoek onze site nu en herontdek het plezier te krijgen organiseerde de old-school manier met pennen, portefeuilles, aktetassen en leer .

This entry was posted in Real and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.