Safe Sex onderwijs Needed In s werelds meest Seksueel actieve landen


   Ken BrowerA 2007 onderzoek uitgevoerd door condoom fabrikant Durex heeft vastgesteld dat de Oostenrijkse mannen zijn de meest promiscue in de wereld. Met deze interessante openbaring, zijn veel ambtenaren die nu met de vraag of er al passende maatregelen veilig vrijen in het land voor mannen deel te nemen aan seksuele activiteit met de nodige bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen en ongewenste zwangerschap.

De studie uitgevoerd in het jaar gevonden dat van de 26.000 mensen uit 26 landen over heel de wereld, de Oostenrijkse mannen stonden op omdat ze de meest open en toegelaten seksuele activiteit met meerdere partners. Op het gemiddelde, elk van de respondenten uit Oostenrijk heeft ongeveer 29 seksuele partners in de loop van hun leven. De studie heeft geen betrekking op de vraag of veilige seks praktijken zijn al gebruikt.

Onder andere landen, Durex zei haar onderzoek blijkt dat mensen uit Nieuw-Zeeland behoren ook tot de meest promiscue. Kiwis op het gemiddelde hebben ongeveer 20 seksuele partners elk in de loop van hun leven. Relatief, globale gemiddelden voor seks partners in beide geslachten staan op slechts 7. Veel conservatieve samenlevingen beweren dat het resultaat van de studie blijkt dat meer mensen de daad van seks omarmen als een normale fysieke activiteit die nu achteloos kan gedaan worden met zowat iedereen. Deze stelling natuurlijk komt met waarschuwingen over de waarde van het beoefenen van veilige seks.

Wat is veilig vrijen? Het onderwerp is zeer vaak tegenwoordig. In het verleden, veilige seks was uitsluitend bezig met ongewenste en onbedoelde zwangerschappen. Veilige seks is ook besproken als de effectieve antwoord op ballonvaren bevolking, die is aangemerkt als een factor die de economische ontwikkeling in de weg die leidt bijna altijd tot armoede onder de armere landen.

Nu, veilig vrijen is het antwoord op meer problemen. De toenemende omvang van de inkrimping van de gevallen van seksueel overdraagbare aandoeningen heeft geleid tot het pleidooi om veilige seks. Omdat acquired immune deficiency is een veel gevreesde en dodelijke ziekte overgedragen via geslachtsgemeenschap, is veilige seks is gepromoveerd tot voorkoming van de verspreiding van de ziekte. Want seks is een handeling die moeilijk te vermijden en verwaarlozing, deskundigen adviseren mensen om eenvoudig worden opgeleid op het gebied van veilige seks voor het verrichten van seksuele activiteit.

De cijfers verkregen in het onderzoek van Durex kan worden gebruikt door fabrikanten condoom en veilig vrijen pleit voor het identificeren van de gebieden rond de wereld waar een meer agressieve marketing inspanning om veilig vrijen campagnes nodig is. Durex zei dat het zou de gegevens die verkregen te identificeren en te druk en remmingen te bepalen ondervonden door de partners en nationaliteiten te gebruiken. Op die manier, de juiste vormgeving, de verpakking en de aard van condooms voor gebruik, bijvoorbeeld in Nieuw-Zeeland en in Oostenrijk, zou zijn specifiek en bijzonder toegewezen en aangewezen om verder te populariseren veilige seks praktijken.

Experts echter waarschuwen dat de verkregen gegevens over de promiscuïteit van mannen en vrouwen moeten productief en op gepaste wijze en mag niet worden gezien als veroordelend richting van de geïdentificeerde nationaliteiten worden gebruikt. Safe seks moet beoefend worden door iedereen, ongeacht nationalities.CondomMan.com is een online veilig vrijen detailhandelaar verkoopt de beste condooms, anticonceptie en geboortebeperking zoals Durex, Trojan, Lifestyle en Crown condooms. Koop Condooms Online met Condoom Man .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.