Rekening Een vakantie zonder worden getroffen door een reisbureau


   Door Ben JordanThe reisbranche verslagen winst van meer dan 5,4 biljoen dollar wereldwijd. Reisbureaus verdienen een groot deel van dit geld door het ontvangen van commissies op vluchten, hotels, cruises en huurautos zelfs de kust van vakanties. Consumenten betalen deze reisbureau commissies via verborgen kosten of andere kosten voor hun kust vakantie.

De hoge kosten van de reis grond veel mensen die dromen van het nemen van een kust vakantie naar hun problemen en het dagelijks leven te vergeten.

Het wegwerken van de commissie betaald aan een reisbureau kan een vakantie meer betaalbaar en aantrekkelijk voor bijna iedereen. Een consument kan besparen 10 tot 25 procent op een kust vakantie als ze niet een reisbureau te gebruiken.

De meeste grote luchtvaartmaatschappijen geëlimineerd reisbureau commissies in de afgelopen jaren. Veel reisbureaus nu geld verdienen door de tarieven voor hun advies voor de kust vakanties. Deze “advies” kosten overal van $ 60 tot 80 dollar per uur.

Maar de meeste consumenten nog steeds voor kiezen deze kostbare optie bij de planning van een kust vakantie. Volgens de American Society for Travel Agents, reisbureaus boek:

* 87 procent van cruises

* 81 procent van de reizen

* 51 procent van vliegtickets

* 47 procent van de hotels

Consumenten willen kust vakanties vind je een betaalbare optie op hun eigen, zonder gebruik van een reisbureau. Met geld en tijd, consumenten beat reisbureaus op hun eigen spel en genieten van een geweldige kust vakantie!

1. Goed onderzoek is gelijk aan de kust goede vakanties. Het gezegde, “Locatie, locatie” ringen waar wanneer ze reizen. Een kamer met een uitzicht Oceanside betekent verschillende dingen op verschillende hotels en reisagenten weten. Een reisbureau kent de beste hotels voor reizigers die op zoek kust vakanties.

De consument die kijkt uit zijn of haar raam met een duidelijk beeld van het prachtige strand tijdens zijn of haar vakantie kust zal terugkeren naar het hotel per jaar.

Als strooisel, nudist, vuile water of andere lelijke uitzicht van de visie van het hotel wolk, de consument onthoudt dit over hun kust vakantie (en niet al te liefdevol) en zal vertellen de reisagent. Reisbureaus willen niet horen dit soort nieuws.

Consumenten kunnen hun onderzoek bestemmingen voor hun kust vakantie en hun hotels zonder betaling van een reisbureau. Online reiswebsites gedetailleerde informatie over bestemmingen, hotels en attracties en deze sites niet de consument rekening gebracht. Consumenten optreden als hun eigen reisbureaus voor hun kust vakantie geld besparen.

2. Geld betekent alles! Helaas, de meeste mensen niet de middelen om de kust vakantie ze echt willen en niet een van hun geld te geven aan een reisbureau. Veel luchtvaartmaatschappijen, hotels en online reiswebsites lijst beste aanbiedingen voor vakanties over de hele wereld op hun websites. Iedereen kan profiteren van deze kust vakantie gaat zonder dat een reisbureau.

3. Reisagenten niet de consument weet net zo goed als de consument weet zelf. Zou een conservatieve christen wil een naaktstrand bezoeken voor zijn of haar kust vakantie?

Zou een fervent visser voorkeur geven aan een strand waar dat de visserij verbiedt? Reisagenten maken vaak cruciale fouten bij het boeken van vakanties kust voor consumenten, omdat zij niet hun klanten kennen.

4. Consumenten kunnen profiteren van zakelijke reisagent kansen. Consumenten met een home-based business reisbureau korting krijgen zij doorgeven aan vrienden en familie.

Dit geeft de consument de kans om een droom kust vakantie te nemen en ontdek een nieuwe carrière. Een huis-gebaseerde reisbureau bedrijf geeft een consument financiële en persoonlijke vrijheid om de kust zo veel vakanties als ze Jordanië like.Ben een x-Fortune 500-uitvoerend draaide reisbureau business mentor. Zijn liefde is het helpen van mensen gebruik maken van de kust vakantie verkoop centrum business model. Voor een GRATIS 3day/2night hotelvoucher bezoek www.abccallcenter.com

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.