reclame en de verschillende functies in Business


   Door Naz DaudAdvertising is een cruciaal onderdeel van elk bedrijf, en bestaat uit verschillende activiteiten die bijdragen tot de bevordering van een product of dienst. Reclame maakt gebruik van orale of visuele materialen die betrekking hebben op het publiek en proberen ze invloed op hun koopbeslissingen.

Vaker wel dan niet, reclame gaat over het algemeen een onderdeel van de kosten, hoewel het mogelijk is om het te doen voor gratis als u weet hoe om te gaan over. Gratis reclame is makkelijker om met een online bedrijf dan een traditionele offsite zorg. Het algemeen zal echter betalen adverteerders of media-uitgevers en omroepen om de reclame-platform van een krant, radio of televisie.

Wat is reclame

1. Reclame bestaat uit schriftelijke en mondelinge berichten die zijn gericht op een doelgroep.

 

2. Reclame overtuigt het publiek om een bepaald product of dienst te kopen.

3. Elke advertentie is gerelateerd aan een bepaalde adverteerder die de verkoop van het product of de dienst betrokken.

4. Reclame moet de adverteerder aan de uitgever te betalen in ruil voor de advertentie.

Kortom, alle betaalde vorm of bericht dat goederen of diensten van een bepaalde adverteerder of sponsor presenteert reclame, en moet het product aanwezig op een zodanige wijze dat de lezer of luisteraar te overtuigen om het product te kopen.

Doelstellingen van Advertising

Het doel is om de verkoop te stimuleren, klantenbinding en verhoog cash flow te creëren. Het is echter ook dienen om een product, merk, aangezien branding kan meer doen voor de verkoop dan gewoon reclame is. Wanneer men denkt aan specifieke onderwerpen, ze denken vaak dat van een merk in plaats van het product zelf.

Vandaar werd stofzuigers zo verbonden met de merknaam Hoover, dat het synoniem werd voor een stofzuiger. Het is zelfs opgenomen het Engels vocabulaire in de zin vanstofzuigen upwordt gegeven de zin van clearing iets weg.

De functies van reclame voor een bedrijf kan worden ingedeeld in twee groepen. Deze staan bekend als de primaire en de secundaire functies.

Hoofddoelstellingen

1. Publiciteit helpt stijging verkoop van de dienst of het product omdat het helpt te bevorderen naar een grotere markt. Mensen die eerder Dont weten over dat product of dienst zich bewust worden van het vanwege de advertentie over.

2. Sales overreding wordt vaak gebruikt om kopers te helpen beslissen over hun volgende aankoop.

3. Publiciteit helpt ook dealers of franchisenemers aan het product of dienst te verkopen being featured.

4. Reclame maakt het gemakkelijk voor een bedrijf aan te passen aan een nieuw product of dienst. Mensen zijn het meest waarschijnlijk een nieuw item of dienst welkom als ze al hebt gezien in een advertentie. Veel bedrijven beginnen de branding van een product voordat het in de schappen raken.

5. Kopers hebben de neiging hebben een beter beeld van een goed geadverteerde product of dienst ten opzichte van die Dont hebben geen reclame of slecht geadverteerd. Mensen hebben de neiging om producten die ze vertrouwd zijn met de aankoop, en een goed doordachte reclame campagne kan bereiken.

6. Reclame leidt tot branding en bevordert merktrouw ook. Zodra een gebruiker is geworden tevreden zijn met een specifiek merk, hebben ze de neiging te blijven met haar.

7. Producten en diensten die worden aangeboden worden beschouwd als een betere en hogere kwaliteit van producten of diensten door het publiek. Velen vinden de foutieve mening dat als het goed is dan geadverteerd moet goed zijn.

Nevenfuncties

1. Ter bevordering van verkopers en bieden dat gevoel van steun vooral wanneer ze te maken hebben met moeilijk om klanten te krijgen. Sales medewerkers vinden hun werk gemakkelijker met een goede reclame-campagne achter hen.

2. Wanneer een bedrijf gebruik maakt van de reclame, het helpt werknemers zich veiliger voelen in hun baan. Als een bedrijf kan betalen een aanzienlijk bedrag alleen voor reclame-doeleinden, dan is de werknemers die itsa goed gezelschap voelen om voor te werken en blijven trouw aan.

3. Publiciteit helpt de onderneming aan te trekken beter of meer gekwalificeerde medewerkers.

Dus, reclame vele facetten en doelstellingen heeft, en zijn functies zijn meer dan alleen laat de wereld weten van het bestaan van een specifieke product.Naz Daud is de oprichter van CityLocal. UK Business Directory Business Franchise Opportunity Ierland Bedrijvengids Actuele bedrijfswensen Adverteerders

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.