Real Magic: Beyond Harry Potter


   Door Jambhala RinpoReal Magic: Beyond Harry Potter

Harry Potter is over het nieuws deze dagen, als gevolg van de lancering van het 7e Harry Potter boek en de 5de Harry Potter film. It is zeker geen toeval dat de 5e film “Orde van de Feniks kwam een week voor het 7e boek” Deathly Hallows “.

Het lijkt erop dat zon groot succes geweest, en heeft alle Harry Potter fans werkte in een razernij!

Er is zelfs een veel controverse uit fundamentalistische christelijke groepen rond het feit dat deze boeken films bevorderen hekserij en toverij.

Helaas, naar mijn mening, de Harry Potter-reeks doesnt bijna recht doen aan de bevordering van hekserij en toverij. Het is na-alle fictie, en de aspecten van het gebruik van magie zijn sterk overdreven gedramatiseerde vergeleken met de resultaten van real hekserij en toverij.

Echter, de zorgen zijn gegrond, aangezien veel van deze Harry Potter-fans en zal waarschijnlijk op zoek zijn naar de echte vormen van magie te gebruiken. Ik denk dat dit een groot goed, aangezien veel van de angst voor hekserij is gebaseerd op onwetendheid, en niet de waarheid van wat het werkelijk is.

Moderne REAL heksen en tovenaars zijn mensen die over het algemeen het multiculturalisme te omarmen en proberen te antwoorden op hun spirituele vragen waar ooit antwoorden zijn te vinden leren. Deze dagen zijn er ook genoeg van New Age spiritisten om te leren van die geschoold zijn in hekserij, yoga, meditatie en psychologie.

Er is ook een groeiende tendens buiten de Harry Potter-beweging die cluing in wat genoemd wordt de “Wet van Aantrekking”. Deze “Law of Attraction” wanneer begrepen en correct worden uitgevoerd, is zeker een vorm van magie in mijn boeken.

Wat komt waarschijnlijk absoluut dichtst in de echte wereld van Harry Potter-stijl magie, is psychische vermogen. Er zijn helderzienden over de hele wereld, en het is bekend dat een vaardigheid die geleerd kan worden door iedereen die studies vlijtig. Ja, u bent psychisch ook, hoewel je misschien niet afgeluisterd in je paranormale gaven nog niet.

Veel van de paranormaal begaafden vandaag kan worden gevonden beoefenen van verschillende vormen van meditatie, yoga, sjamanisme, en andere vormen van heidense religies.

Ik moet toegeven dat ik blij ben om een heropleving van het heidendom en de wijsheid van andere religies te zien. Ik denk dat de toekomst in petto heeft een fusie hybride begrip van hoe de wereld werkt, en een groter vermogen om mensen aan te boren in hun psychische vermogen als gevolg van de afspraken die elke wereld cultuur heeft bijgedragen.

Im hoop dat al die Harry Potter fans zullen trachten te bereiken magische vermogens zichzelf, en zo helpen om positief de wereld te veranderen met hun nieuwe bevoegdheden. Dus ik kies om te vieren de Harry Potter films, de 7 Harry Potter boeken, en ik moedig Harry Potter-fans om hun zoektocht naar kennis, wijsheid doorgaan, en Magic buiten fiction.Jambhala Rinpo is een spirituele genezer / leraar.
Download uw gratis 77 Self Improvement Gifts. Leer meditatie, yoga, Law of Attraction, en nog veel meer. Klik hier voor Empower jezelf vandaag !

This entry was posted in Real and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.