Real Estate Investment For Beginners


   Door Eric BramlettAs een vastgoedmakelaar, ik vaak aan zichzelf geïdentificeerd vastgoed beleggers. Wanneer ik spreek deze mensen, ik meestal vinden dat ze zijn of waar beleggers of onroerend goed “beleggers.” Het verschil is dat het onroerend goed “investeerder” vaak nooit daadwerkelijk heeft gekocht een vastgoedbelegging. Ze bagatelliseren de problemen vaak van onroerend goed investeringen, en zij over het algemeen zeer enthousiast aan hun deskundige kennis venten. ” De echte belegger is meestal ervaren en is ingewijd in een aantal fundamentele feiten:

1) niet It TV

Flip Dit Huis “is groot televisie, maar is ongeveer net zo realistisch als” Sponge Bob Square Pants. ” “Flip Dit Huis” zal u een nette 150.000 dollar winst verpakt in een 30 minuten aflevering omdat kijkers willen het geld zien en niet de werkzaamheden zijn gemoeid. Real beleggen is zeer lucratief, maar beleggers ook doorbrengen jaar honen vaardigheden en kennis van de markt waarmee ze te vinden aanbod onder de marktwaarde.

2) Loop voordat u uitvoeren.

Te veel beleggers beginnen met hoog-risico-eigenschappen, die een beetje als de beslissing om een marathon te lopen wanneer youre een bank aardappel is. In beide gevallen youre waarschijnlijk gekwetst. Nieuwe investeerders nodig hebben om klein te beginnen en te leren om risicos te minimaliseren terwijl het verlagen van de variabele kosten. Zo worden nieuwe investeerders beter af is het kopen van een woning that al verhuurd aan krediet-waardig, lange termijn huurders. Voor een eerste keer rehab project, koopt het huis als u thuis of op te bouwen in ten minste 6 maanden van de financieringskosten. Zodra je een paar deals hebben gemaakt, krijgt u de ervaring voor grotere investeringen.

3) Investeren is Long Term

Veel nieuwe beleggers ervan uitgaan dat ze snel geld kunnen omkeren door huizen, maar tenzij je 1031 ruil werk voor u, omkeren resultaten op korte termijn winsten kapitaal alleen. Slimme investeerders richten zich op het produceren van inkomen eigenschappen. Ze aankoop van onroerend goed in een markt die waarschijnlijk lijkt te waarderen, een onderneming in onroerend goed huren, en laat de maandelijkse controles komen voor meerdere jaren. De passieve inkomsten laat ze verdienen consequent terwijl eigendom waarde stijgt.

4) Gebruik een makelaar verstandig.

Onderzoek Realtors totdat je er een vinden die niet alleen werkt met beleggers, maar maakt goede beleggingen zelf. Dont maken de fout dat veel nieuwe “beleggers” te maken door te gaan na de commissie van de agents. U wilt een makelaar te worden aan uw kant.

5) werken met een Business Plan.

Alle succesvolle professionals en bedrijven hebben business plannen en je moet ook. Bepaal welke eigenschappen u geïnteresseerd bent, hoeveel geld je kunt maken, hoeveel geld kost een eigendom te kopen en te onderhouden en uw zakelijke doelstellingen te beslissen. Werk op papier, het bedenken van alle mogelijke kosten en opschrijven hoe risicos of problemen die kunnen opduiken minimaliseren. Zodra u een plan, Dont wankelen van.

6) Take Action!

U Cant geld verdienen als je Dont investeren. Zodra u uw business plan en ziet u een eigenschap die eruit ziet als een goede deal, nemen een optie periode. In Texas, kunt u een optie 10 dagen periode voor 100 dollar in veel gevallen, waardoor u genoeg tijd voor onderzoek en snap een grote kans.

7) Talk Yourself Out of the Deal

Zodra u hebben gecontracteerd een eigenschap die uw business plan, spelen devils advocaat past. Werken op papier, komt met alles wat mis kon gaan en wat u kunt doen als iets negatiefs gebeurt. Als er negatieven die u Cant verzachten, lopen. U wilt een onroerend goed, waardoor je je geld niet uit wat, zodat als het ergste gebeurt je wont worden geruïneerd.

Niet iedereen zegt dat hij een onroerend goed “investeerder” eigenlijk een is. Na deze eenvoudige stappen en te leren van succesvolle beleggers kan je een van de weinigen die wel en niet van de vele die alleen talk.Eric Bramlett beheert momenteel zijn Austin Texas Real Estate Guide, zijn Round Rock onroerend goed website, zijn Austin TX Real Estate Guide .

This entry was posted in Real and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.