Profiteren 101 – How to Make Money Online Met Absolutely Zero Eerdere ervaring


   Door David M WebbProfiting 101

Het is niet eenvoudig beingroen

We leven in een van de meest opwindende tijden. Nooit eerder zijn er zoveel mogelijkheden – zoveel verschillende paden te creëren welvaart. Traditioneel, rijke om het verkrijgen van bepaalde vereiste voorwaarden in orde. Je moest op de juiste plaats op de juiste tijd en de middelen hebben om te profiteren van de situatie. Bijvoorbeeld, misschien kregen een grote erfenis. Dit geld kan worden besteed aan een investering, een opleiding, of een nieuwe onderneming. Misschien had je een product of een idee dat alleen de juiste timing had en het duurde af. Misschien is uw familie had een bedrijf, en het was overgeleverd aan jou. Het kan een verbinding die je hebt. Een vriend die weet dat iemand krijgt u een baan, of krijgt u erkenning voor iets. Maar deze dagen zijn er meer en meer manieren om succesvol te zijn. En zijn het internet, dat maakt deze mogelijkheden beschikbaar zijn voor de rest van ons. Voor de meeste, het gezegde “Het isnt wat je weet, maar wie je kent”, ringen echt waar. Dit is omdat het is wat ze verteld en is wat ze geloven, fundamenteel. Maar het is precies deze mentaliteit die houdt je terug uit het bereiken van succes.

De kans bestaat dat u deze site gevonden omdat u niet tevreden bent met uw huidige situatie. Misschien bent u vast in een doodlopende baan, misschien bent u zelfs tussen banen. Misschien heb je een gezin te ondersteunen en zijn op zoek naar andere mogelijkheden. Wij allen delen een gemeenschappelijk doel hier. En dat is het verbeteren van onze huidige situatie.

Het vinden van een niche

Om te beginnen maken geld online je een plan vast te stellen. Als u al een of ander type van het bedrijfsleven in de echte wereld hebben, kan dit plan te betrekken opzetten van uw website te vertegenwoordigen uw bedrijf. Je kan ofwel het gebruiken als een soort van “gezicht” voor uw bedrijf online, of een winkel met die van uw klantenbestand te verbreden. Meer en meer mensen gebruiken het internet in plaats van het telefoonboek. Een bedrijf zonder een aanwezigheid op het web is een bedrijf dat worstelt.

Maar de kans groot dat u vanaf nul. En in vele opzichten kan dit zelfs nog spannend en winstgevend. Verkoop van producten zeker zijn plaats heeft. Na de hele wereld is afhankelijk van de goederen. Maar in termen van beginnen en het maken van geld voor uzelf, uw beste strategie zou zijn om informatie te verkopen. Vooral als we ons zorgen met het houden van start-up kosten laag.

Dus stel jezelf een aantal vragen. Wat ben ik goed in? Wat zijn enkele van mijn hobbys? Wat is het dat ik weet heel goed. Als ik in een gesprek, welke onderwerpen kan ik eindeloos over praten? Dit zijn de gebieden die je echt moet concentreren. Zodra je een idee hebt van wat je interesseert, start brainstorming. Hoe wilt u gaan over het delen van dit idee met anderen? Vergeet niet, je Dont altijd om een product of dienst aan te bieden. Veel websites, zoals deze, bieden informatie en als u in staat om een groep mensen aan te trekken en een gemeenschap te creëren, zult u beginnen aan de winst. Ik zal je laten zien hoe dit werkt in Profiteren 102.

Een voorbeeld hiervan is bloggen. Bloggen heeft de wereld door de storm en er zijn vele succesvolle bloggers die leven van de inkomsten uit hun site. We zullen meer praten over hoe ze dit doen een beetje later. Bloggen is een meer persoonlijke aard van de informatie-uitwisseling. Het is vaak succesvol omdat zelfs als ze groeien in populariteit, zij nog steeds een persoonlijk tintje te behouden. Het ding om hier te onthouden is, houdt dingen uniek en persoonlijk. Convey uw enthousiasme om uw publiek! Als je echt gepassioneerd bent over iets, dan krijg je mensen enthousiast.

Het vinden van je online identiteit

Uiteraard met het oog op een aanwezigheid op het web moet u een domein. Het krijgen van een goede domeinnaam is van groot belang, omdat het uw bedrijf zal vertegenwoordigen, en vaak zal het de grootste impact op het overdragen van uw bedrijf bericht. Uw domein moet vertegenwoordigen wat je allemaal over. Helaas echter zijn domeinen weinigen en ver tussen deze dagen. Neem de tijd om te gaan zitten en komen met een groot aantal domeinen. Op papier, schrijf alle domeinen die je eigenlijk zou kunnen voorstellen dat je gebruikt voor uw bedrijf. Dit is een belangrijke stap omdat je weten niet wat er gaat beschikbaar zijn. Natuurlijk enkele van de domeinen die u komen met beschikbaar zal zijn, dus probeer creatief te zijn. Er zijn eigenlijk verschillende “Domain Name Generators” op het web die u kunt gebruiken. Je sluit gewoon in uw bedrijf ideeën, en ze spugen domeinnamen.

Een andere optie zou zijn om te gaan met een gratis website. Het enige nadeel is dat u zou moeten uw domein met de dienstverlener aandeel zal verminderen en het imago van uw merk. Afbeelding is zeker belangrijk, maar als het opstarten fondsen kritisch laag, dit is een haalbare optie. Later na je een beetje geld te maken, kunt u opnieuw merk uw bedrijf. Een van de plaatsen die u kunt een gratis website van is Angelfire / Lycos.

Grabbing je stuk van de virtuele wereld

Neem uw lijst van domeinnamen en zitten op uw computer. Ga naar een site zoals DomainSearch, en beginnen met het controleren op beschikbaarheid van uw domeinnaam. De meeste van de echt goede “dot coms” zijn al zo Dont genomen bang om te experimenteren met andere soorten van URLs, zoals. Net,. Org, en zelfs. Tv. Het is gebruikelijk dat deze alternatieve domeinen zelfs goedkoper zijn dan de. Coms. Zodra je iets vinden dat beschikbaar is, grab it! Domeinen zijn up de hele tijd griste, dus dit isnt het soort wat je wilt uitgesteld. Sommige sites, zoals BlueHost (www.bluehost.com / track / pfti), zelfs een gratis domeinnaam voor het leven met de aankoop van hosting (die je toch zou moeten kopen). Dit is een bijzonder goede deal want na de eerste twee jaar, de prijs voor uw domein stijgt aanzienlijk. En je moet het jaarlijks te vernieuwen. Vergrendelen in uw domein voor het leven (ervan uitgaande dat u uw website die lang) zal eindigen en dat bespaart u duizenden dollars.

Nu dat u heeft besloten op een concept en domein, zullen we bespreken hoe om te beginnen met het genereren van inkomsten …

voortgezet in Profiting 102 … David Webb schrijft voor www.ProfitingfromtheInternet.com, een gratis hulpmiddel voor het maken van geld online en groeiend uw online business. Referentie links: Klik hier voor Profiteren van het Internet! Klik hier om uw gratis domeinnaam voor het leven met BlueHost !

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.