Prince Edward Island Toerisme aanbiedingen Genuine Maritime Experience


   Door Gentle IslandPrince Edward Island toerisme leeft met alle bezienswaardigheden en geluiden die verder gaan in een echte maritieme ervaring.

Terwijl de kleinste provincie van Canada, Prince Edward Island heeft het grootste aantal van golf fans die komen uit het hele land. In feite is dit kleine eiland is geselecteerd aantal Canada is een golf bestemming niet een keer, maar twee keer op een rij. Geen geringe prestatie voor een klein eiland – maar met slechts een ervaring van de 26 Prince Edward Island golfbanen, It niet moeilijk om te zien waarom! Schitterend en uitdagend met hun glooiende greens, zand en water vallen afgewisseld met bospercelen en vergezichten die open op levendige oceaan water, zandstranden en rode zandsteen kliffen, deze zijn golfbanen te wedijveren met de beste world.

Voor mensen op zoek naar een eiland vakantie, Prince Edward Island toerisme en de toeristische attracties in overvloed. Bezoek Confederation Bridge: een technisch hoogstandje ruim 9 mijl lang is het de grootste brug over ijs-overspannen wateren in de wereld. Ontdek het huis van Confederatie in Canada met een bezoek aan de provincie House in Charlottetown. Breng een avond in het theater te genieten van Anne of Green Gables The Musical. Woon alleen een bemonstering van kunst-en muziekfestivals in de zomer maanden. En, last but not least, bezoek aan de artisanale ateliers die peper de provincie met hun overvloed van echte eiland kunsten en ambachten zoals pottenbakken, weven, breien, handgemaakte zepen, zand ambachten, folkloristische meubels, aboriginal werken, quilten en nog veel meer.

En dan zijn er de stranden. Mijlen en mijlen van hen! In de kleuren van wit, champagne, roze en rood bieden ze de ultieme Prince Edward Island toerisme vakantie ervaring. Ontdek vrede een moments, leuk voor het hele gezin, herontdekking van een romance, of de natuur op zijn best over dit netwerk van natuurgebieden dat zich uitstrekt van tip naar tip over deze vriendelijke eiland. Dont vergeten: Prince Edward Island heeft een van de belangrijkste nationale parken Canada, en niet minder dan zeven provinciale parken.

Er kan geen sprake van een toeristische ervaring op Prince Edward Island, zonder de vermelding van voedsel. De oceaan biedt tot prachtige en unieke eetgelegenheden – en, samen met de kreeft, wereldberoemde Malpeque eiland verse oesters en mosselen, Prince Edward Island is ook bekend om zijn pralines, de jam en gelei zijn, en natuurlijk bekende Prince Edward Island aardappelen.

Toerisme is een belangrijke pijler van de Prince Edward Island economie, en met een schat aan dingen te zien en te doen zoals golf, winkelen, camping, restaurants, cultuur, diepzeevissen of gewoon opknoping uit bij het strand; is echt niet moeilijk zien why.For die op zoek zijn naar een eiland vakantie, Prince Edward Island toerisme en de toeristische attracties in overvloed. Wiegde op de golven van de Golf van St. Lawrence, is het eiland bekend om de levendige kleuren van haar zacht glooiende landschap .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.