ontrafelen van het bestand op Defragmentatie


   Door Benedictus YossarianThe kan vent defragmentatie definiëren als een methode die de hoeveelheid van versnippering vermindert door een reeks van hechte reorganisatie van de aanwezige gegevens in het systeem. Wat? Niet te grof, maar tenzij je een van de weinige computer afgezanten vervolgens aan de bovenstaande definitie biedt weinig hulp.

Defragmentatie In Laymans POV

Om ten volle te begrijpen wat een defragmenter doet, is het goed dat zij worden geplaatst in het perspectief van een laymans. Op een typische dag kan een persoon zijn e-mail te controleren, te lezen zijn lokale krant over het internet, een bezoek aan een paar paginas entertainment, download een paar essentiële documenten, opslaan en ophalen van andere bestanden, de lijst gaat.

Al deze activiteiten, deze activiteiten laten chaotisch fragmenten of delen van informatie over de opslag ones rijden. Deze bits van de gegevens zijn nog steeds opgeslagen in het systeem door discreet stopte deze in stukjes tussen de gaten achtergelaten door een aantal van de bestanden.

De archiefkast

Defragmentatie is verwant aan de functies van een ouderwetse archiefkast. Wanneer u geen ruimte voor uw documenten creditcard, heb je geen andere keus dan de overige spullen in uw belastingaangifte lade, omdat het wat ruimte te sparen heeft. Nogmaals, indien de belasting / creditcard lade lijkt verpakt worden, wordt u (voor een tweede keer) poging om de creditcard jam-bestanden samen met de verzekeringsgegevens, die al tekenen van barsten ook.

Met dit allegaartje noemen we een archiefkast en zoals we proppen en verschillende documenten jam aan diverse lades, zal het maakt ons niet in staat om aan de vereiste onmiddellijk bestand, of erger nog, niet meer in staat zijn om het helemaal te vinden.

Keuzes

U kunt in de verleiding om al je kracht gebruiken om fysiek de metalen kast gooien over een klif. Wat dacht je van een vreugdevuur achtertuin? Je hoeft alleen kocht een pak van marshmallows, toch? Maar helaas, onze plichten eisen dat we tediously gaan over elke kast, elke map en elke pagina en dus regelen het, gooien die je niet nodig hebt langs de weg.

Stack na stapel, aparte u de hulpprogrammas van de belastingen en de creditcard van de verzekering. Na een afmattende dag van het sorteren, is het nu tijd om het alfabetisch en stak het terug in de archiefkast. Dit proces kan lang zijn, maar de volgende keer dat u opent de kast, het is niets anders dan een prachtig gezicht.

De Functie

Net zoals in het voorbeeld, defragmentatie comprimeert ook die stukjes en beetjes van de gegevens en slaat ze op in een kleinere en compact gebied. Bovendien defragging neemt verschillende onderdelen van hetzelfde document en clusters ze samen, met als gevolg dat het vrijmaken van schijfruimte voor meer items.

Dus als uw computer hangt vaak op u of loopt een beetje traag, traag zelfs, dan kun je ervoor kiezen om uw computer te defragmenteren. Als u dit uitvoeren op een regelmatige basis, zal uw computer draaien soepel en je systeem netjes.

Hoewel een woord van voorzichtigheid, zal het proces van defragmentatie niet houden van uw systeem crashen, indien het reeds op zijn weg naar beneden. Misschien wilt u doen op de deskundigen en laat ze doen wat ze doen best.The Auteur van dit artikel is Benedictus Yossarian. Benedictus beveelt New Horizons IT-cursussen zoals MCSE, CCNA en Photoshop Training. Benedictus beveelt Comm Store voor hardware zoals swtiches en Cat5e UTP-kabel .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.