Minneapolis Computer Rentals markt klaar voor een digitale RNC


   Door Bruce OrrThose post naar Minneapolis-St. Paul om deel te nemen of verslag over de bijeenkomst van de GOP trouw aan het eind van de zomer zou willen in contact te komen met een aanbieder van Minneapolis computer huren om ervoor te zorgen dat zij de computer middelen en ondersteuning om volledig te dekken en deel te nemen in wat ontpopt zich als een digitale media-extravaganza zal hebben. De beefing van de digitale infrastructuur ter ondersteuning van de eisen van de media, politieke agenten, congresgangers en bloggers die zal neerdalen op de Twin Cities for 1-4 september de Republikeinse Nationale Conventie aandacht vestigen op de steeds grotere rol die internet speelt in dit jaar s verkiezing.

In afwachting van wat er zal een van de twee zwaarst bedrade politieke conventies ooit – 25-28 augustus de Democratische Nationale Conventie in Denver wordt de andere de telecommunicatie reuzen die zijn ingesteld om de RNC brengen in de wereld zijn aanzienlijk versterkt met hun infrastructuur. Verizon Wireless heeft onlangs aangekondigd dat het “opgewaardeerd zijn capaciteit om een verwachte toename van 33 procent in de stem van bellen en maar liefst 150 procent stijging van de gegevens als” over haar Minneapolis-St voldoen. Paul netwerk. Sprint, Nextel en ATT hebben ook aangekondigd dat ze zullen worden hun dienstverlening vermeerderen in Minnesota in afwachting van de RNC.

Ondertussen, in St. Pauls Xcel Energy Center, de site van de RNC juiste is Qwest Communications International toevoeging van 100 mijl van de glasvezel-en koperen bedrading aan de RNC brengen aan de wereld. Door alle accounts, zowel Denver en Minneapolis belofte als de digitale media epicentrum van het internet als de daling presidentsverkiezingen kick off.

De voorbereidingen voor de Republikeinse Nationale Conventie onderstrepen het toenemende belang van internet in de Amerikaanse politiek. Recente resultaten van de enquête van Pew Internet en American Life Project (in samenhang met Princeton Survey Research Associates) blijkt dat 46 procent van de Amerikanen tot nu toe dit jaar heeft het internet gebruikt om de ontplooiing 2008 presidentsverkiezingen track.

“Jonge kiezers,” volgens rapporten van het Pew Research nummers zijn “via het web op verschillende manieren dan andere generaties.” C / Net News.Com meldt dat “jonge kiezers consumeren meer politiek online video dan oudere volwassenen, terwijl het creëren van hun eigen politieke commentaar met berichten, e-mails, tekstberichten, en sociaal-networking sites.” De Pwew enquête geven aan dat, “Een derde van alle 18 – tot 29-jarige volwassenen gebruik van een social-networking site voor politieke activiteiten, zoals het toevoegen van kandidaten als hun vrienden.”

Als de online politcal debat tussen Republikeinen en Democraten opwarmt, is het duidelijk blijkt dat de digitale media – met name videocasting en opkomende reus videocast YouTube – zal een belangrijke slagveld voor beide partijen om te proberen de standpunten van de Amerikaanse kiezers vorm. Videocasts zijn begonnen met het nemen van een exponentieel groeiende strook van digitale bandbreedte, en het gebruik van videocasts als een bron van informatie en entertainment groeit elke maand. Met een exponentiële toename van de vraag naar bandbreedte kan men alleen maar hopen dat de infrastructuur toebehoren uitgevoerd door Verizon, Qwest et, al, voldoende zal zijn voor de daaropvolgende vraag.

Als de politieke wijsneuzen, plukkers en druk ontmoeten in Minneapolis, kan men verwachten dat de digitale beelden en informatie streaming uit een van de twee nullen grond voor het grootste nieuws verhaal van het jaar kuif. Degenen die de politieke verslagen in Minneapolis-St. Paul, evenals diegenen die hun rol te spelen in een steeds meer digitale politieke ras, willen ervoor zorgen dat ze hebben verzekerd de computer huren, server verhuur en technische steun aan de Amerikaanse kiezers wat ze zijn gekomen om real-time verwachten, brengen leven video-dekking en analyse van alle nuances van de Amerikaanse politiek. Overeenkomstsluitende nu met een nationale aanbieder die is gearing up van de Minnesota computer verhuur RNC dat agenten, verslaggevers en commentatoren vereist bieden is de eerste noodzakelijke stap voor de deskundigen en politicos die zullen worden om de machinaties van de RNC naar Amerika en de wereld. Voor meer informatie over verhuur regering computer en Minneapolis computer verhuur contact http://www.VernonComputerRentals.com

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.