Marriage Records – Hoe kom ik erachter of iemand Married? 4 Ways


   Steve GeeHow om uit te vinden of je vriendje gehuwd is of je vriendin heeft een man

Nieuwe liefde kan zo helder dat je alle jaloezieën, maar wat je wilt zien branden. Ben je gestopt om te oordelen dat je nieuwe vriendje of vriendinnetje een echtgenoot thuis al zou kunnen hebben? Ik wed dat je havent en waarom zou u vermoedt dat iets? Ik bedoel he is charmant, mooi en echt draait je op rechts. Nou ik denk dat je dit leest wouldnt worden als u didnt hebben zelfs een weinig twijfel over je nieuwe liefde dus hoe kun je de waarheid?

1: Vraag het aan zijn vrienden als he getrouwd

Ok dit is duidelijk een ding om te doen maar veel mensen over het hoofd zien. Als u een van zijn vrienden weten dan te leren kennen hen een beetje beter en hen te vragen over je vriendje. Meestal worden ze maar al te blij om u te vertellen over hem, de slechte en de goede dus het kan zijn een onschatbare bron van informatie. De meeste mensen zullen u waarschuwen als there iets is dat je over zou moeten worden betrokken, indien zij gehuwd zijn, of reeds in een relatie, dan is er een goede kans dat ze zullen je vertellen.

Als u vindt dat de vrienden minder dan spraakzaam en vermijd je vragen dan moet je beginnen zorgwekkend. De persoon met wie je praat, kan weten dat ze iets voelt dat je behoort te weten, maar ze Dont willen de aan u vertellen. Ze kunnen je een hint geven, een kleine waarschuwing zoals “voorzichtig” of “Ik Dont wil dat je gekwetst”. Dit moet beginnen alarmbellen rinkelen meteen en je moet op zoek naar andere manieren om te achterhalen of he getrouwd.

2: Vraag je vriendje als he getrouwd

Dit klinkt nog meer dan voor de hand liggende vragen zijn vrienden doesnt het? Maar je aannemen dat he niet getrouwd Dont u? Als he is getrouwd wat is hij aan het doen uitgaan met je? Een goede vraag dus vraag het. Wees direct en komen rechtstreeks uit met het aan uzelf het element van verrassing.

Nu he gaat zeggen “nee natuurlijk Im niet getrouwd” of hij is of niet dus je moet veel aandacht besteden aan de manier waarop hij zegt. Als hij ziet er onrustig en voorkomt het maken van oogcontact met u wanneer hij antwoordt dan hij zou kunnen liegen tegen je. Als dit gebeurt dan vragen: “Weet u zeker dat youre niet getrouwd”. Als hij begint te zweten of krijgt dan ook geïrriteerd dat kan een teken zijn dat niet alles is zoals het lijkt.

3: Doe een leugendetector test op hem

Nee, ik Dont betekenen dat je hem moet bandje tot een polygraaf of iets dergelijks. Er is een makkelijker en meer ontspannen manier helemaal niet doen. Het enige wat u hoeft te doen is met hem praten veel en vraag hem een hoop vragen. U doet dit toch recht dus It is geen big deal.

De truc om het opsporen van leugens is om echt te luisteren naar de antwoorden die hij je geeft. Als hij vertelt je vandaag he is een piloot, maar vorige week vertelde hij je dat hij bang was van hoogtevrees en dat hij een slecht gezichtsvermogen dan is dit alleen maar kan een leugen. Als hij vertelt je dat hesa dokter, maar je Cant erachter te komen wanneer hij daadwerkelijk gestudeerd en werkte als men dan dit ook een leugen zijn.

Zoek naar inconsistenties in de dingen die hij vertelt. Vergeet het duurt maar een leugen om hem een leugenaar. Als u met slechts een ding dat je weet is absoluut een leugen dan hoe kan je iets anders vertrouwen hes verteld?

4: Doe een online achtergrond controle op uw vriendje om te achterhalen of he getrouwd

Wanneer youve ontdekt alles wat je kan over je vriendje of vriendinnetje door te praten met hem of zijn vrienden die je kunt doen een online achtergrond controle over hem te weten te komen niet alleen om of he getrouwd of niet, maar ook of hij een strafregister, of hij heeft arrestatiebevelen of is ooit failliet verklaard. In feite kun je vaak vinden vrijwel alles wat u wilt weten en als het alle wedstrijden met wat he vertelt je dan kun je je geest tot rust en neem je relatie naar waar je wilt gaan. Als het doesnt dan lopen.

Zoek uit of je vriendje nu is getrouwd, Zoek uit of he is getrouwd met een online achtergrond check-in minder dan 10 minuten regering Records: How Do I Do Online Background Checks http://www.howdo-i.com/backgroundcheck /

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.