Marketing van het Artikel Voor beginners: Belangrijkste punten naar Cover


   Door Claude Pelanne4 Belangrijkste punten naar Cover Bij het schrijven van artikel

Artikel schrijven moet deel uitmaken van een mix in het verkeer gebouw strategie van elke internet marketing programma. De artikelen hebben het voordeel van het genereren van verkeer van gekwalificeerde gemotiveerde bezoekers van uw site als u kwaliteit informatie dat een oplossing biedt voor hun probleem te bieden. Dit zal een directe invloed op de wijze waarop de zoekmachines positie van uw site en uw positie is bepalend voor de omvang van de bezoekers u zal trekken om te zien wat uw site te bieden heeft.

Het schrijven van uw artikel vergt enig onderzoek en zorgvuldige aandacht voor goede, solide inhoud. Het vereist ook dat u betrekking hebben op essentiële punten om ervoor te zorgen dat uw lezers vindt u en blijft bij je voor het heden en ver in de toekomst.

Quality Content

Uw eerste en belangrijkste stap is het verbinden van uw lezer en zijn / haar onderliggende behoefte of probleem. De lezer moet vinden wat ze zoeken in de inhoud van uw artikel en dient weg te nemen genoegen van een oplossing die zal zijn of haar leven gemakkelijker maken. Wat u wilt krijgen op uw doel is niet alleen de klanttevredenheid, maar klantenbinding. U wilt dat de bezoeker te kijken naar u als vertrouwde bron aan wie zij altijd kunnen terugkeren zij informatie nodig hebben of een product dat voldoet aan een behoefte.

Schrijf voor je publiek en schrijven met inhoud die stof heeft. Gebruik een natuurlijke stijl die uw persoonlijkheid en natuurlijke benadering van mensen weerspiegelt. Wees wie je bent en dat zal vertalen in een comfortabel toon en stijl dat maakt u een niet bedreigend en betrouwbare bron van informatie. Juiste grammatica, correcte syntaxis en goed gestructureerde zinnen zijn een gegeven. Als het artikel roept hij op feiten, cijfers, statistieken, grafieken en elke vorm van visuele beelden opgenomen om uw punten te bewijzen. Dit alles zal bepalen uw gezag en groeit het vertrouwen in uw internet marketing programma.

Zoekwoorden en Sleutelwoord Zinnen

Uw artikel moet heel duidelijk zijn over het doel en de strekking van uw product, dienst of oplossing. Zoekwoorden en zoekwoordcombinaties spelen een belangrijke rol te tonen u weet wat u het over en bieden een oplossing. Uw lezer zal worden typen die zoekwoorden en zoekwoord zinnen toen zij over op zoek naar product of dienst om hen te helpen met een behoefte ze hebben. Dus uw artikel moet gebruik van deze zoekwoorden en hebben rechtstreeks betrekking op het doel van uw website. Elke pagina van uw website moet worden zoekwoord of zinsdeel gedreven. Dat helpt uw lezer te vinden wat ze zoeken. Uw artikel moet er onder hen met zoekwoorden en zinnen gekoppeld aan de pagina met de oplossing.

Keyword Density

Keyword density verwijst naar het gebruik van zoekwoorden en zinnen in de kopie van uw artikel. De aanwezigheid van deze zoekwoorden en zinnen maakt voor de zoekmachines te vinden in uw artikelen markers die de positie van uw artikel en het op kop van een website bezoeker die op zoek is naar die informatie. Als iemand op zoek is naar copyrighting informatie en uw artikel heeft het recht dichtheid van deze term in de titel of paragraaf inhoud, is de kans groot dat de lezer vindt u in de zoekresultaten en klik om uw inhoud te lezen.

Hoe vaak u gebruik maken van de zoekwoorden en zinnen is een kwestie van beoordeling. Over het gebruik van trefwoorden of trefwoord zinnen lijken op een spam-bericht en zet uw lezer en de zoekmachine. Te weinig gebruik en je zult niet worden gevonden in het zoekproces. Een vuistregel is 2-3 zoekwoorden per 500 woorden van de inhoud. Iets in de titel van het artikel, misschien twee vermeldingen in het lichaam van de tekst. Het belangrijkste punt is om uw keyword density verstandig gebruiken en u zult profiteren van de voordelen van een grotere gezag en vertrouwen.

Artikel Ondertekening

De artikelen zijn uiteraard gepost in blogs en nieuwsbrieven, maar ze zijn ook voorgelegd aan artikel directories voor meer algemene distributie. Dit zorgt voor u brede erkenning te krijgen in het web en het verhogen van uw bereik en potentieel verhogen van uw verkeer. Het is een geweldige manier om affiliate marketing programmas en het merk zelf vast te stellen als een expert.

Een ding in gedachten te houden is dat artikel distributeurs en mappen worden steeds strenger worden over het schrijven van oorspronkelijke materiaal en over zelf promotie. Een toenemend aantal zal niet toestaan dat alle materiaal die u hebt gekocht van een artikel reseller. Velen staan geen melding van affiliate marketing of affiliate links in het lichaam van de inhoud. Dus je zal niet worden toegestaan om anchor-tekst te gebruiken om cross verkopen een affiliate product. U kunt nog steeds zoekwoorden en zinnen, maar je kan gewoon niet verwijzen naar een affiliate site. Dit leidt tot het volgende punt.

Er is een gebied waar nog steeds toe directories koppelingen weer te geven en dat is in de ondertekening of biografie vak waar u informatie te verstrekken over uzelf. Dit is waar je links kunt plaatsen, meestal niet meer dan twee, om uw affiliate product of dienst. Nu weer, zullen sommige mappen niet toestaan dat een rauwe affiliate link. Zij zal een link naar een site die u eigen. Zo kunt u een link naar uw eigen site of sites en eenvoudig uit naar een affiliate site vanaf daar. Daarom is het belangrijk dat je schrijft een handtekening voor uw artikelen dat de link naar uw oplossing op basis site. Dat is wat stuurt u het verkeer en groeien uw internet marketing programma.

Dit zijn vier belangrijke elementen te dekken en te begrijpen als u uw artikel marketing plan ontwerp voor uw affiliate marketing business. Master deze en je zult zien resultaten in de groei van het verkeer naar uw site en de groei van de winst op uw bankrekening.

Mei uw reizen Wees Prosperous.Over de afgelopen 20 jaar Claude Pelanne heeft gewerkt in een serie van het opstarten van ondernemingen, waaronder enkele van de eerste commerciële webcasts. Hij is een internet marketeer en serial entrepreneur. Voel je vrij om dit artikel te verspreiden in welke vorm ook, zolang je ook de bron doos. Voor tips en middelen te krijgen in internet marketing bezoek cpelanne of claudepelanne

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.