Marketing van het Artikel For Beginners


   Door Bob SommersThousands mensen ontdekken een internet marketing techniek die rijden honderden en soms duizenden gerichte bezoekers naar hun website elke maand. Its bekend als artikel marketing en is een van de eenvoudigste en meest productieve manieren om mensen naar uw website. Maar werk hoe gaat het?

De bedoeling van artikel marketing, net als alle vormen van internet marketing, is om mensen te overtuigen om uw website te bezoeken. Eenmaal daar, is It tot uw website te doen het zware werk. Uw site moet uw bezoekers overtuigen om iets te doen. Dat iets kan onder meer de aankoop van uw product of dienst, het aanmelden voor uw nieuwsbrief, het maken van een donatie, het klikken op een advertentie of een van een dozijn andere dingen. Zodra uw website klaar is, om It is tijd om je aandacht richten op om mensen te bezoeken door middel van artikel marketing.

Voor de toepassing van voorbeeld, is let nemen youre een sales training consultant en u zaken doet met bedrijven in heel Amerika. Uw website is zeer dwingend en ter bevordering van potentiële klanten contact met u opnemen over uw consulting service. Nu itsa kwestie van uit te gaan naar het Internet en het krijgen van uw potentiële klant terug naar uw website.

Denk aan artikel marketing als een visreis. Je hebt de beste vistuig geld kan kopen, je koeler is geladen met aas thats onweerstaanbaar om uw doelgroep vissen, en je hebt een kaart om de beste vissen gat in de staat. Probleem is, de vis arent springen uit het water en het vinden van hun weg naar uw achtertuin grill. Je hebt om uit te gaan en vissen waar de vis zijn.

Marketing van het artikel werkt op dezelfde manier. U kunt de meest overtuigende website in de wereld, maar er zal niets gebeuren, tenzij uw potentiële klanten te vinden. Jouw taak is om uit te gaan op het internet, verleiden uw klanten met uw onweerstaanbare artikel en breng ze naar huis waar uw website kan sluiten de verkoop.

Begin met het identificeren van de vis die u wilt vangen. In dit geval wil je een vis aan te trekken that is geïnteresseerd in het leren hoe om te verkopen. Met die kennis youll weten waar te vissen en wat voor soort aas te zetten op de haak.

Let beginnen met het aas. Mensen die geïnteresseerd zijn in het leren hoe om aanwijzingen te laten verkopen. Ze hebben een gewoonte van het gebruik van zoekmachines om de verkoop van oplossingen voor hun problemen te vinden. Ze zoeken naar dingen als: hoe vooruitzicht “,” koud bellen verkopen, “” closing technieken “en meer. Het werkelijk koele ding over zoekmachines is dat ze je kunnen laten zien precies hoeveel mensen waren op zoek naar die informatie. Zij kunnen u vertellen hoeveel vissen hangen in iedere vissen gat.

U vindt deze informatie door naar een van de zoekmachines en het zoeken naar de term “keyword onderzoek.” Daar vindt u vele tools die u zullen helpen identificeren van het soort aas dat je vissen aantrekt.

Als je eenmaal weet wat voor soort aas uw vooruitzicht is op zoek naar, itsa kwestie van geven ze wat ze willen. En wat ze willen is een goed geschreven, oplossing op basis van artikel dat beantwoordt hun probleem.

U, aan de andere kant wil uw prospect om uw artikel te lezen en je ziet als de autoriteit op het gebied van verkoop. Net zo belangrijk is, wilt u ze naar uw website waar ze kunnen leren veel meer over hoe u de verkoop van hun probleem kunnen oplossen met uw sales training consulting service.

Het hele doel van internet marketing en Marketing van het artikel is om mensen terug naar uw website. Dat doe je door het schrijven van een krachtige oproep tot actie en het aanbrengen van een klikbare link leidt naar uw website in de auteur te blokkeren. Dit is waar je mag jezelf te bevorderen en mensen te stimuleren om uw website te bezoeken.

Zodra youve schriftelijk uw artikel en omvatte een dwingende oproep tot actie in de auteur blok, willen youll om uw artikel consortiale op zoveel websites mogelijk. U vindt honderden websites geïnteresseerd in uw artikel terbeschikkingstelling door het doen van een Google-zoekopdracht naar “artikel indienen” of “artikel distributie.” Deze sites kunt u vissen in honderden meren op hetzelfde moment.

Stel je met een goed geschreven artikel syndicated op het internet dat de posities u als de expert op uw vakgebied. Stel je voor dat hetzelfde artikel met een link en een dwingende reden om uw website te bezoeken leidt terug naar uw website waar u kunt het promoten van uw producten en diensten. Dit is hoe de professionele internet marketeers doen, en je kunt ook.

Marketing van het artikel is de moeite waard om uw tijd en moeite. Is de snelste en eenvoudigste manier om jezelf te positioneren als de expert op uw vakgebied en uw doelgroep van potentiële customers.Join Bob Sommers te bereiken en te leren over Internet Marketing voor professionals op http://www.RecognizedExpert.com. U kunt ook gratis toegang tot het artikel marketing voor beginners video series .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.