Marketing uw bedrijf met Promotionele Fles Tassen


   Door Matt FranksIn het hele spectrum van promotionele geschenken, zijn weinig dingen meer praktische dan zakken. Iedereen kan gebruik maken van een tas mee te nemen en dingen op te slaan. Maar “zakken” is een grote categorie van alles, en als u wilt zakken te oefenen als promotie-item, zal u wilt beperken precies wat voor soort tas die u wilt bieden, en wat je hopen dat te doen voor uw medewerkers of klanten. That is waarom u zou moeten overwegen om fles zakken. Zelfs fles zakken kunnen geven je verschillende keuzes, maar het geeft je een plek om te beginnen op zoek naar iets praktisch, handig en nuttig is voor uw klanten.

Een populaire vorm van promotie fles zakken is de sporttas die wordt geleverd met een waterfles houder. De tas is ruim genoeg om te vullen met gym kleding of sportartikelen, en heeft een plaats voor een fles water op de buitenkant van de zak. Op deze manier kan een atleet bereiken neer en pak zijn of haar water zonder te hoeven rommelen met een tas vol kleren gymnasium. Sommige grotere Duffels hebben ook dit kenmerk van de waterfles houder aan de buitenkant, wat betekent dat ze kunnen ook worden genoemd fles zakken.

Geïsoleerde lunch zakken ook komen met flessen voor water of andere dranken. Deze promotionele fles zakken hebben uw afdruk over zowel de lunch zak en het water fles, en zijn handig voor zowel de school en werk. Als u een grote populatie van studenten in uw omgeving hebt, kunt u gemakkelijk om deze fles zakken op school kleuren en bieden hen als geschenken. Uw potentiële klanten zien uw afdruk elke keer als ze naar een lunch eten of een drankje te nemen.

Een ander mooi type fles tas is een wijnfles zak. Deze promotionele fles zakken komen in vele verschillende stijlen, maar elk van hen kan worden gemaakt met uw logo smaakvol weergegeven op de voorkant. Papieren zakken kan helder of elegant ingericht te weerspiegelen de wijn cadeau aan de binnenkant. Geweven, canvas, natuurlijke vezels of breien zakken kunnen steeds opnieuw worden gebruikt door de persoon die ze krijgt, met uw logo deel van het elke keer. Er zijn twee-of drievoudige wijn fles zakken voor sets van wijn of vergezeld van wijnglazen, en geïsoleerde fles zakken voor het bewaren van wijn gekoeld op weg naar een feestje. Wijnfles zakken kunnen ook worden gemaakt van bamboe voor een mooi, duurzaam, biologisch afbreekbaar en cadeau. Je kunt zelfs een zes fles wijn fles tas die is opgebouwd als een zak tote op wielen voor gemakkelijk transport.

Sommige promotionele fles zakken Dont vallen in een van de bovengenoemde categorieën. Er zijn promotionele fles zakken waarmee u uw fles water dragen over uw schouder wanneer je wandeling of rit uw fiets. Sommige promotionele fles zakken zijn zoals rugzakken, maar toch houd je drankje veilig. Sommige zijn zelfs de vorm van t-shirts of ritsen van de grootte voor het eenvoudig verwijderen van je drankje. Ongeacht de vorm ervan, fles zakjes zijn een populaire en nuttig geschenk waarvoor uw klanten zullen bedanken you.Matt Franken is directeur van Fluid Branding, de UK grootste leverancier van promotionele fles zakken en andere promotionele producten op www.fluidbranding.com. Voor Eco Friendly promotionele producten, met inbegrip van kringlooppapier, biologische en duurzame producten te bezoeken www.ecoincentives.com

This entry was posted in Marketing and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.